İsviçre mallarına boykot kampanyasını başlatıyoruz

ne boykotu yaw boş verin bole şeyleri ..NE VARSA İSVİÇRE AMERİKADA AVRUPDA VAR BENİM FAVORİM AMERİKA AMA AYRICADA KAPİTALİSTİMDİR ..MİLLET İSVİÇRE MALI ALMASINDA ÇARIK ÇURUK TURK ÇİN MALİMİ ALSIN

bu kafayla devam etmeyin
İsviçre sizin boyktunuzdan etkilenmeyecek kadar güçlü bir ekonomiye sahip
bilmem anlatabildim mi

22 ülke kabul etmiş soykırım yalanını
ama sadece ucu Doğu Perinçek'e(geçmişteki terör örgütü destekçisi, günümüzdeki sahte Atatürkçü) dokundu diye İsviçre yi boykot etmek mantığa aykırı
boykot çözüm değil,akılcı çözümler bulmak lazım

ne boykotu yaw hemen gidip bi volvo alıyorum ben ..

:D isveç değil isviçre. isviçre araba üretmiyor ki volvo bir isveç arabası.

hem kendi milletinden birisine sahip çıkacağına sen ne yapıyorsun? sağcı veya solcu farketmez o da t.c vatandaşı dolayısıyla ne olursa olsun destek çıkmamız lazım

hem kendi milletinden birisine sahip çıkacağına sen ne yapıyorsun? sağcı veya solcu farketmez o da t.c vatandaşı dolayısıyla ne olursa olsun destek çıkmamız lazım

sahip çıkılması gereken birisi varsa
sözde Ermeni soykırımı yalanını yazan söyleyen yerli-yabancı tarihçilerdir
geçmişte teröristleri destekleyen birisine sahip çıkmakla milliyetçilik hiç örtüşmüyor

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2457289' Alıntı:

sahip çıkılması gereken birisi varsa
sözde Ermeni soykırımı yalanını yazan söyleyen yerli-yabancı tarihçilerdir
geçmişte teröristleri destekleyen birisine sahip çıkmakla milliyetçilik hiç örtüşmüyor

destek çıkıp çıkmadığını bilmiyorum sadece kendi milletimizden biri, ermeni soykırımı yalanı hakkında görüşüne katılıyorum

bizi isviçreye ya da diger ülkelere muhtac hale getirenlerden hesap sormak lazım.yukarda da dedikeri gibi türkiyede çikolata yenmese kahve içilmese de olur.önemli olan isviçre gibi boykottan kesinlikle etkilenmeyecek duruma gelebilmek

cep telefonları çokmu Türk malı sanki,kendinle çelişmesen olmıcak :D

Benim söylediğim; Yerli malı kullanalım.
Hiç değilse bundan sonra YABANCI MALI ALMAYALIM.
Eğer alınması gereken bir malın yerli üretimi yoksa, bize dost olan
(Amerika, ingilizya gibi değil), zararı olmayan bir ülkenin ürettiği
malı almak daha iyidir.
Yine olmazsa EHVEN-İ ŞER bir ülke malı seçilmelidir.

Önceden alınmış yabancı malını kullanmamak için tahrip
etmek kadar aptallık olamaz.

Zaten alınmış malları uzun süreli kullanmak gerekir.

NOT: Yazdığım mesajların Perinçek ve görüşü ile hiç bir ilgisi yoktur.
En az 18-19 yıldır ikram dahi edilse Yabancı sigara
içmem, 9-10 yıldır da koka kola içmem.

abi ne tartışıyosunuz, avea turkcelin çogu yabancı ortaklı telsiminde o zaman cep telefonu kullanmayalım türk telekom bilmemkimin ev telefonuda kullanmayalım madenler bilmemnerenin evimize kömür almayalım, takı takmayalım tüpraş satıldı arabaya benzin koymayalım anadola binelim bumu yani istediğiniz?

ŋǾŵ;2455144' Alıntı:
Bir çok ilaç firması var onların ürettiği ilaçların aynısından ..Nestcafe içiceğine cafecorom içerisn Nestle yiyeceğine ülker yersin..

DEĞİL Mİ :)

Geri