İstiorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arfy

____yaNNNNN
Reaction score
0
Tamam YANLAYALIM Ama ne anahtarına ne 100 $'na ned
ewt ark.lar bnde motorlu araçlar ve modfy bölümüne talibim yanlısh anlasılmasın ama dier talip olan ark.lardan o bölüme daha çok topic im var ve bu bölümdede mod luk tecrübem var ..

sadece mod olmak için diil.... haatta en sewdiiim şey bu ARABALAR

her ay 3 dergi alırım zaten ordan gördüklerimide haberleride yayınliorum elimden geldiince artık tarayıcı da aldım önmli haberleri direkt dergiden taratarak upload edicem zaten :)

neyse uzun bi başwuru oldu olumlu olumsuz eleştirilerinizi bekliorum ...

+ önmli bişii söölemek istiorum ki herkesin farkına vardığı bişiidir bu açılan topichlerin baslıklarında " süper , bakmadan geçme , ölüceksin , biticeksin falan filan " yazıldıında çok daha fazla ilgi çekio ve yorum ve tşkr alıo ama belki de ortada bilinmeyen bişii var o yapıla topcihler hh den dışarı cıkamıo mesela bn topiclerimde hep marka model isimleri yazarım ki googlede arandıında sitemizde görünsün

ör : " bmw 5.20" yazıp topic açarsam" googlede 5.20 "yazan kişi hh yi de görür ama bn "" süper bişii "" yazıp içine 5.20 resimleri koyarsam googlede 5.20 die aratan kişi hh göremes ...

1 gözlük kullanıyorum doğru ama bu kadar büyük yazmana gerek yok şükür görebiliyorum yazıları..

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------
Teşekkür Sayısı: 15
75 Mesajına 162 Kere Teşekkür Edildi

çok çok erken daha kardeşim öteki adaya bakınca arada dağlar kadar fark var üzgünüm -1 ama bu olamayacağın anlamına gelmez biraz daha çalışman gerekli sonra açarsan daha iyi olur bence

Bence Daha çok erken, İnşallah İleride olursun dostum

-:hhman:

Arkadasıma güveniyorum +1

MAJESTE' Alıntı:
1 gözlük kullanıyorum doğru ama bu kadar büyük yazmana gerek yok şükür görebiliyorum yazıları..

çok çok erken daha kardeşim öteki adaya bakınca arada dağlar kadar fark var üzgünüm -1 ama bu olamayacağın anlamına gelmez biraz daha çalışman gerekli sonra açarsan daha iyi olur bence

bn tşkr sayısının problemini yukarda anlattım aslında ama problem diil hiç yoktan yorumunu almısh oldum büyük ihtimalle admin ark.lar demek istediimi daha ii anlar...

Kardeş görüldüğü kadarıyla sitede daha yenisin ve bazı öğrenmen gereken şeyler war.. Zamanında dark hocamın söylediği bişey wardı "daha pişmen lazım" -1

dark hocam derken blade den bahsediyorum :)

MAJESTE' Alıntı:

majeste mesajına acayip guldum valla:):)

bencede daha erken dostum

:::::-1:::::

Mesaj sayın ettigin teşekkür sayında cok az,tamam hadi sen konu başlıklarını marka ve model olarak actığın için fazla teşekkür alamadın,peki ettigin teşekkür sayısı neden 15 HH forumda hiçmi faydalandığın birşeyler olmadı hiçmi teşekkür hakeden bir msja bakmadın -111 cok erken, ama olmayacak die birşey yok birazdaha piş eminim hakkettigin zaman olur...

arkadaslar siz farkında diilsiniz belki ama arfy 2005 ten beri hh'de
dier üyelerden daha az msj sayısı olabilir ama bakarsanız topich sayısı daha fazla
ve gerçekten googlede ararsanız açılan topicleri bakın hangi üyeninki çıkıo
bu detaylar gerçekten çok önmli
+açılan toplam topic sayısından cok modfy bölümünde açılan topic sayısına dikkat edelim

bence iLgiLi oLdugu boLum'de gayet iyi bir arkadasim.. Nasil benim WebHacking'den baska yerde pek mesajim yoksa onunda oyle.. iLgiLi oLdugu boLumde Cok Cok iyi gordum..

Simdiden HayirLi oLsun..

yorum yapanlara bi tesekkur edilir

<<<<<<<<<<<<<-1>>>>>>>>>>>>>

sebep birascık erken

walla yorum yapacak bişey yok ama şöyle diyebiliriz..kardeşim..ben aslında olmayacak konulara - yazmaktansa yorum yapmamayı daha iyi eylerim.. ama sana yazmak geldi içimden gerçekten konuyu mantıklı bir şekilde açtıgın içindir ki kilitlenmemiş...

yani bu da demek oluyorki senin için biraz erken ..çünkü bi güven vermen lazım teşekkür almaktan veya mesaj sayısı çogaltmaktan ziyade..bu güveni sağlaman içide zamana ihtiyacımız war ...

ağırlığını kaldırabilceğin bi bölüm + 1

simdi soyle dusunmek gerekiyor gorev alması guzel birsey yani foruma yararı dokunacaksa neden olmasın dimi

ama bu - oy verenlerede hak vermek gerekiyor simdi biz bu gorev almak isteyenleri neye gore seciyoruz karakterine ve yaptıgı paylasımlara gore degilmi

simdi gelelim isin aslına karakterini bilmiyorum cunku tanımıyorum onun hakkında bir yorum yapamam yorum yapmakta bana dusmez zaten e geriye birtek faktor kalıyor yaptıgı paylasımlar

paylasımları olmus olabilir tabiki eger bu goreve lendini uygun goruyorsa paylasım yapan birisi olması gerekiyor ama benim kendi dusuncem bu ben bu arkadası fazla paylasım yaparken gormedim simdi diyeceksinizki sen gormediysen baskası gordu ama gorenlerin sayısı gormeyenlere nazaran daha az bu benim kendi dusuncem

şimdiye kadar yorum yapan ark.lara çok tşkr ederim ( nagatif veya pozitif hiç önmli diil )

ama bazı ark.ların yazılarından dolayı üzüldüüm bişii var bi çok kişi paylaşımın az zamanı var dedi saygım var ama üzüldüüm yer

altını çizerek söölüorum polemik olsun veya kıskandıım için diil ama modfy bölümüne 32 topich açan bi ark .ımıza orası sensiz olmaz hep ordasın en fazla topiçh açan sensin kankam , ortim gibi yazılar yazıldı bnm ise şuan 72-75 civarı topic sayım var o bölümde ama haala az topiç h açıosun dienler var

acaba modfy bölümüne mod alınırken oraya yaptııı paylasımlar mı toplam paylasımamı bakılıo

sahsen ben gidipte windows , adult , webhacking e falan topich acan biri diilim hemen hemen hepsi modfyde

herkese tşkr ediorum ...

dj_aligator' Alıntı:
simdi soyle dusunmek gerekiyor gorev alması guzel birsey yani foruma yararı dokunacaksa neden olmasın dimi

ama bu - oy verenlerede hak vermek gerekiyor simdi biz bu gorev almak isteyenleri neye gore seciyoruz karakterine ve yaptıgı paylasımlara gore degilmi

simdi gelelim isin aslına karakterini bilmiyorum cunku tanımıyorum onun hakkında bir yorum yapamam yorum yapmakta bana dusmez zaten e geriye birtek faktor kalıyor yaptıgı paylasımlar

paylasımları olmus olabilir tabiki eger bu goreve lendini uygun goruyorsa paylasım yapan birisi olması gerekiyor ama benim kendi dusuncem bu ben bu arkadası fazla paylasım yaparken gormedim simdi diyeceksinizki sen gormediysen baskası gordu ama gorenlerin sayısı gormeyenlere nazaran daha az bu benim kendi dusuncem
TAMAMEN KATILIYORUM KARDEŞİME. GEREKEN HERŞEYİ ZATEN YAZMIŞ. HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN ARİFF

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri