İstifa Ediyorum!

ĦĄЯĄMÍ

" hayal taciri "
Reaction score
0
Bu belge ile resmi olarak yetişkinlikten istifa ettiğimi bildiririm… Tekrar 8 yaşın tüm
sorumluluklarını kabul etmeye hazırım…..
*Yağmur sonrası çamurlu sularda tahta parçası yüzdürmek, kayalarda yürümek istiyorum.

*Çikolatanın paradan daha iyi olduğunu çünkü daha tatlı ve yenilebilir olduğunu düşünmek istiyorum.

*Sıcak bir yaz gününde meşe ağacının gölgesinde oturup arkadaşlarımla limonata satmak istiyorum,
hayatın daha basit olduğu zamana dönmek istiyorum.

*Dünyanın adil olduğunu, herkesin iyi ve dürüst olduğunu düşünmek istiyorum

*her şeyin mümkün olduğuna, yaşamın karmaşıklığını unutup, yeniden küçük şeylerden fazlasıyla
heyecanlanmak ve zevk almak istiyorum.

*Günümün bilgisayar arızaları, kağıt yığınları, üzücü haberler, bankada para olmadan ay sonunu
getirme kaygıları, doktor faturaları, dedikodu, hastalık ve sevdiklerin kaybedilmesinden ibaret
olmasını istemiyorum.

*Gülümseme, kucaklaşma, tatlı bir söz, doğruluk, adalet, barış, rüyalar, hayaller ve kardan adam
yapmanın gücüne inanmak istiyorum........

İşte çek defterim ve arabamın anahtarları, kredi kartlarımın ekstreleri, gelir belgelerim….. Resmi
olarak yetişkinlikten istifa ediyorum…
**Eğer bu konuda benimle daha fazla konuşmak istiyorsan, önce beni yakalaman lazım, Çünküüüüü: Ebeee
, elim Sendeee… =)

bende istifa ediyorum artık herşeyden sıkıldım :(

back kardeşim "hayatta karşılığı ödenmeden elde edilemeyecek tek şey tecrübedir"
yaşadın ve tecrübenin karşılığını gençliğinle ödedin
geriye dönüşün yok

..mümkünse bana da bi yer ayır kardeş ..teşekkürler..harbi kirli bi dünya yaşadığımız..onuda biz kirlettik ya neyse eline sağlık...

Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !

Bnde istifa etmk istom ya :( sıkıldm aq sorumluluklardan,bok bok işlerden,insanlardan irenc bi dunya aq kuculmk istom bnde yaaa :)

bende bastım istifayı zaten işsizim ailesizm belkim geriye döner bişiler...

Geri