İstediğiniz Kişiye 8 Dakikada Nasıl Evet Dedirtirsiniz?

3mr

£ м ρ α χ
Reaction score
0
20180c.jpg
adsizb83ed.jpg

İstediğiniz Kişiye 8 Dakikada Nasıl Evet Dedirtirsiniz?
Yayınevi : Yakamoz Yayıncılık
Yazarı : Kevin HOGAN

e-kitap
Hazır Olun!Düşünme biçiminizi, iş hayatınızı, aileniz ve dostlarınızla iletişim kurma yönteminizi, yani hayatınızı değiştirecek bir kitapla karşı karşıyasınız.Satış görevlilerinin, pazarlama uzmanlarının ve geçimini çevresindekileri ikna ederek sağlayanların, en yeni ve en etkili teknikleri bilmemelerinin mazereti olamaz. Etkileme sanatının duayeni Kevin Hogan, bu teknikleri kullanarak herhangi bir kişiye en fazla 8 dakika içerisinde “evet” dedirtmenizin yöntemlerini ve şimdiye dek duymadığınız etkileme sanatına ait sırlarını sizinle bu kitapta paylaştı!…Heyecanlanın. Daha önce böyle bir şey okumadınız. Tadını çıkarın; eğlenceli olacak!

İNDİR..
tet25aaf.gif

Harika olan ne ya...Your download link is below.
yazısı çıkıyor. Dosya yok ki...

sende amma acemiymissin. `your download link is below=download linki asagida` demek kardesim

asagidada free download butonu var ona tikla.. :)

neyse tskler.. bu arada 24saat icinde silinmesini gerektigini hatirlattigin icin ayrica tskler...

bir senedir evet demedi, 8 dakikada evet mi diyecek. Immm, ilginç. : p Teşekkürler.

anlamsız bır sey ıcın saatlerce ugrastım ındırmeye zahmet bosuna ınmıyor bozuk

eline sağlık inceledim güzel kitap işime yarayacak taktiklerde edindim...

Harika olan ne ya...Your download link is below.
yazısı çıkıyor. Dosya yok ki...

Harika harika. BU tarz seyler her zaman işe yararayabilir. Arada psikotest olayına girin arkadaslar. Bnm ikna kabiliyetim suna kadar %95'in altına hiç inmedi!!!

bende var bu kitap okudum.okuyun mutlaka çok güzel.

Geri