İstatistikLere Göre Şampiyon Sivas!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Ligin son 10 yılına bakıldığında, Sivasspor, şampiyonluk yolunda rakiplerinden daha avantajlı.

135138.jpg

Turkcell Süper Lig'de haftalar geçtikçe şampiyonluk yarışı da iyice kızıştı. Ligin son 10 yılı incelendiğinde ortaya çıkan bir istatistik lider Sivasspor'un rakiplerine oranla şampiyonluğa daha yakın olduğunu gösterdi. Süper Lig'de geride kalan son 10 sezonda, 24. haftayı lider geçen takımların yüzde 90'ı şampiyon oldu.

1998-1999 sezonundan bu yana geçen sezon dışında 24. haftayı lider geçen takımlar, şampiyonluk ipini göğüslemeyi başarırken, bu istatistiği bozan tek takım ise geçen sezon Galatasaray oldu.

Geçen sezonun 24. haftasında Galatasaray'ı 1-0 yenerek liderliğe yükselen Beşiktaş, bu unvanını sezon sonuna kadar korumayı başaramazken, 34 hafta sonunda kupayı havaya kaldıran takım Galatasaray olmuştu.

ouzlzo.jpg

İHA

Zaten Sivas'ın PiLi Bitti OnLar İçin Buraya Kadarmış Ligi 4. Veya 5. BitirecekLer Şimdiden SöyLüyorum... Bu Sadece İstatistiki BiLgidir Ama ReaLiteLer Başka...

bu hafta besiktaş atar bi 2 3 tane bidaha kendilerine gelemez. büloyada ders olsn konusmayla olmuo ole yok 5 yeriz 7 yeriz 9 yeriz. ne sacma bi acıklamadır. o kaşındı. kulübeyi tekmelemeler fln az bile verdiler ceza. bu haftadan sora belini dogrultamaz sivas.

bu sene şampiyon sivas...:biggrin:biggrin:clap:clap

2 Senedir yaptıkları takdire şayen,Tebrikler Sivas yolun açık olsun....%100 Bursa

İstatistikLere önemLidir ama
sdc bir fikir verir kesin bir sonuc wermez. . .
Ve bende burda verdiği fikre katıLmıyorum. . .
Sivas oLamayacak
Trabzonda oLamayacak
Fenerde oLamaz heraLde
Gs desen yarım kadro zaten oda oLamaz gibi geLiyor. . .
Suan bjk iyi gidiyor ama futboLu pek iç acıcı değiL . . .
Yani cok iLginç bir sezon yasıyoruz sonunu cok merak ediyorum. . .

Sivas şampiyon olmaz.
Liderliği oraya kadar taşıyacak gücü o stresi taşıyacak oyuncuları yok.
Fenerbahçenin durumu ortada.Büyük bir ihtimalle en iyi 3. olur Fenerbahçe bu sezon.
Galatasaray sanırım Uefa Kupasını daha çok düşünüyor.
Trabzon yada Beşiktaş olur gibime geliyor.
Tabi bu benim kendi düşüncem

Geri