İstanbul'un Neresindensin (Gel Öğren)

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Altın Üye
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
İstanbul'da

* İnsanlar Ters Ters Size Bakıp Kürtçe Konuşuyorlarsa; BAĞCILAR

* İnsanlar Bi Caddeden Aşşağa Akın Seli Halinde İniyolarsa; TAKSİM

* Kadın Elbiseleri Giymiş, Çıplak Abiler Varsa; TARLABAŞI

* Kimse Kimse İle İlgilenmiyor Herkes Kendi Halinde İse; BAHÇELİEVLER

* Sokakta Gördüğün Kızlar Manyağa Benziyorsa, Uykulu Gözüküyorlarsa; FLORYA

* Tereddütlü Bi Şekilde İnsanlar Birbirine Bakınıyor ve Bi Sokağa Dalıyorlarsa Çaktırmadan; KARAKÖY

* Bir Elde Dalga Bir Elde Sigara Kafalar Bir Milyonsa;; ZEYTİNBURNU

* İnsanlar Kaldırım Yerine Genelde Sokak Ortasında Yürüyorlarsa; OKMEYDANI

* Etrafta Burnu Havada, KravatLı Takım ElbiseLi AdamLar ve Kokoş BayanLar Varsa; MASLAK

* Etrafınızı Kartpostal Satıcıları Çevirdiler ve Etrafta Rus Kızların Populasyonu Çok Yüksekse; Beyazıt, LALELİ

* Ramazan Ayı ve Mübarek Gün ve Geceler İle Pazar Günleri Sabah Namazı Vaktinde Trafik Varsa, Hatta Sokaklarda Yürümek Bile İmkânsız Hâle Gelmişse; EYÜP

* Daha Vapurdan İner İnmez Ruhunuzun Dinlenmeye Başladığını Hissettiyseniz ; ÜSKÜDAR

* Etrafta Bir Sürü Mal Varsa; MALTEPE

* Yarısı Modern Yurdum İnsanı, Yarısı Modern Olmaya Çalışan Ama Beceremeyen Yurdum İnsanın Olduğu; Kızlarının Ben Emoyum Beeaaa Diye Sokakta Bağırdığı Yer; AVCILAR

* Son Parasını Mabede Gidip BiLet Alıyorsa BeşiktaşLa İlgili Bişey Sorduğunuzda Size SaatLerce BişeyLer AnLatıp DuyguLanıyorLarsa BiLin ki; DOLMABAHÇEDESİNİZ

* Bütün yollar Boğa heykeline, o yol da her nasılsa Şükrü SARAÇOĞLUNA çıkıyorsa; iskeleden kendinizi coşkulu insan seline bırakıp gözleriniz kapalı bile stada gitmeniz mümkünse; KADIKÖY

* Belli bir bölümdeyseniz ve hep bayrak varsa orası GÜNGÖRENDİR ve şehitlerine ağlıyordur.......

* Buram buram tarih kokuyorsa burası yarımada fatihtir

* Yolda yürürken her an kaza ile dünyayı değiştirebileceğin yer olduğunu hissedersen orası DOLAPDERE

* 1.derece afet ulaşım yolunun her iki tarafın da araçlar park edip 3 şeritlik yoldan tek şeritte ilerleyemiyorsan ÜMRANİYE'desin en kısa zamanda terket

* Hernagi bir yüksek tepeye çıktığınızda yeşil ve mavinin uyumunu izlemekten kendinizi alamıyorsanzı BEYKOZ

* Gençlik AVCILAR

*Yeditepe İstanbul'umun Aslnda 8 Tepesının Oldugunu Biliyor ve o 8. Tepede Kürtlerın Molotoflarının Arasında Yaşıyabiliyorsanız Orasıda GÜLSUYU Eh burdanda kaçın :D

* Bağıra çağıra medeniyetten yoksun insanlar etrafta ve toplu ulaşım araçlarında (metro, tramvayda) dolaşıyorsa ve kendilerini birşey zannediyorsa bilinki orası Sultanahmet'tir. (Çünkü onlar turist)

Katılımları Bekliyoruz Arkadaşlar :durdurun

Bir el kornada, bir el dışarıda, bir kulak cep telefonunda, diğeri yüksek sesle müzik dinliyor, ayak gaz pedalında, gözler bayan yayalar üzerinde ve sürücü yandaki arabadan biriyle konuşuyorsa; tabi ki TÜRKİYE'DESİNİZ

kesinlikle doğru :):)

ßir ELDe DaLGa ßir eLDe Sigara KafaLar ßir MiLyonsa ; Zeytinßurnu

İnsanlar kadırım yerine genelde sokak ortasında yürüyorlarsa ; OKMEYDANI

Etrafta Rus kızların populasyonu çok yüksekse ; Beyazıt, LALELİ

Etrafta ßurnu Havada, KravatLı Takım ELBiseLi AdamLar ve Kokoş ßayanLar Varsa ; MasLak

Ramazan ayı ve mübarek gün ve geceler ile Pazar günleri sabah namazı vaktinde trafik varsa,
hatta sokaklarda yürümek bile imkansız hale gelmişse ; EYÜP

Daha vapurdan iner inmez ruhunuzun dinlenmeye başladığını hissettiyseniz ; ÜSKÜDAR

Yarısı modern yurdum insanı yarısı modern olmaya çalışan ama beceremeyen yurdum insanın olduğu. kızlarının ben emoyum beeaaa diye sokakta bağırdığı yer AVCILAR

Son ParasıyLa Mabede Gidip BiLet aLıyorLarsa, BeşiktaşLa ıLgıLı Bısey Sordugunuzda Size SaatLerce BişeyLer AnLatıp DuyguLanıyorLarsa BiLin ki DOLMABAHÇEDESİNİZ ;)

orda yaşayınca gözlem yapmak kolay oluyor :)

Kuzay Emin oL MaLtepe Pendikten İyi.. Ben DoLmabahce Yerıne Başka Bi Yerde Yaşıcak oLsam MaLtepeyı Seçerdim.. Tabi Ki Pendik Yerine.. =D

Bütün yollar Boğa heykeline, o yol da her nasılsa Şükrü SARAÇOĞLUNA çıkıyorsa ;
iskeleden kendinizi coşkulu insan seline bırakıp gözleriniz kapalı bile stada gitmeniz mümkünse ;
KADIKÖY

* Sokakta Gördüğün Kızlar Manyağa Benziyorsa, Uykulu Gözüküyorlarsa; FLORYA
:durdurun

* Son Parasını Mabede Gidip BiLet Alıyorsa BeşiktaşLa İlgili Bişey Sorduğunuzda Size SaatLerce BişeyLer AnLatıp DuyguLanıyorLarsa BiLin ki; DOLMABAHÇEDESİNİZ

ehehe maltepe iyiydi ben de üsküdar doğumluym :D beğendim üsküdarın özeliklerini...

Geri