İstanbul'da Nostaljik Yolculuk

:durdurun :durdurun :durdurun

eylüldede gelecen ya şimdiden yola çık ozaman anca gelirsin ileriye yatırım yapmak lazım yol parası fuzuli harcama olur :p

ayyy öldüreceksiniz beni... :durdurun

salgamlı tursuda içseydiniz acaip bi tadı var :D

benim nereli olduğumu unuttun irachann onları yerinde içeceksin. turşu suyu ayrı satılır farklı bir şekilde yapılır. şalgama da süsbiberinin suyu konur acılı acılı. istanbulda içilmez onlar :hadiordan :durdurun

ayyy canım istedi :saskin

benim nereli olduğumu unuttun irachann onları yerinde içeceksin. turşu suyu ayrı satılır farklı bir şekilde yapılır. şalgama da süsbiberinin suyu konur acılı acılı. istanbulda içilmez onlar :hadiordan :durdurun

Abla bilgiliyiz bakıyorum bu konuda, ben anlamam isterim turşu suyuda şalgam suyuda en iisinden =)

valla ben istanbulda içtim gayet güzeldi.Uçak alınca adanaya gidip içicem o zaman yazdım bunu bir yere =)

Abla bilgiliyiz bakıyorum bu konuda, ben anlamam isterim turşu suyuda şalgam suyuda en iisinden =)

anne adanalı olunca doğal olarak yemek kültürünü biliyorum. adanada olsaydım alır yollardım ama malesef çok uzaktayım oraya. :( (gerçi bu tarihlerde adananın yanından bile geçmek istemem cehennem gibi oralar. :D )

valla ben istanbulda içtim gayet güzeldi.Uçak alınca adanaya gidip içicem o zaman yazdım bunu bir yere =)

beni de almayı unutma beraber gideriz olur mu? :melek

eski hali daha güzelmiş eline sğlık teşekkürler

O zamanlar yaşamak varmış istanbul da=)

Geri