Armin Van Buuren
Banned
- Reaction score
- 0
Rusya Ne diye türkiyede yaşayan yaşı 60lara dayanmış eski bir (pasif) direnişciyi öldürsün ki?
Amaç ne?
Amaç ne?
Rusya Ne diye türkiyede yaşayan yaşı 60lara dayanmış eski bir (pasif) direnişciyi öldürsün ki?
Amaç ne?
Amaç onun katlettiği onlarca rusun öcünü almak olamazmı ?
Amaç bir anlamda bize bile gözdağı vermek olamazmı ?
Amaç cıa nın üzerine yıkmak olamaz mı ? ( zor inandırırlar yaa milleti o başka )
Amaç ülkede karışıklığa sebebiyet verip Türk milletinin gözünde istihbarat birimlerini
küçük düşürmek ve bu varsayımla gürçistan , çeçenistan desteğini kes olamazmı ?
Amaç ben dünyanın istediğim ülkesinde benim insanımı öldüreni katlederim mesajını
dünyaya vermek olamazmı ?
kendince amaçları sıralamışsın tamamı yanlış ve uluslararası politika açılımlarına ters,peki senin düşüncen bu saygım var amaç buysa eer
Peki Rusya'nin bu işten Çıkarı ne?
Çıkarı ne diye sordum yanıt alamadım
neymiş o zaman efendim;
Türkiye Müslüman Çeçenistan Müslüman!
Ülkede radikal islami eğilimler nasıl?
Bu eğilimlerin Rusyaya olan bakış açıları nasıl
ha bide new unutmadan Hiçbir devlet politika üretirken 1 hamleye oynamaz
veya bir tiyatroya benzetirsek olan biteni
daha açılıp kapanacak KARA perdeler olucaktır bu olayın peşi sıra
Uluslararası politika açılımlarında bizim varsayımlarımızla özel ajanlarını gönderip
Bir başka ülkede cinayet işlemek ne zamandan beri legal olup bir devlet politikası haline geldi ?
Benim yanlış diye eleştirdiğin fikirlerimi belirtirken kendi doğrularından geldiğin nokta radikal
islam ise bu konu ile ilgili seni karşıma alıp tartışmayı gereksiz gördüğümü itiraf etmeliyim
Diplomaside devletler arasında öyle zamanlar yaşanırkı bir değil hamle kırıntısına bile oynamak
zorunda kalabilirsiniz bundan sonra mesaj atmıycam gerek görmüyorum iyi forumlar dilerim.
böyleleri nasıl sokaklarda dolaşıyo anlamıyorum..