.::İstanbul Üniversitesi::.

okulun bi yurdu var diye biliyorum ama, detayları nedir bilemiycem, bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.

bende iktisat fakültesindeyim, elimizden geldiğince yarıdm etmeye çalışırız bi probleminiz olursa

walla devlet yurduna ilk geldiğimde yerleşecektim ama pek hoş değildi ailedekilerde istemedi orda olmamı bende istemedim açıkçası özel yurt olursa doğru düzgün direk oraya yerleşmeyi düşünüyorum da bakalım.sağolasın bildiğin duyduğun bi yer olursa da paylaşırsan sevinirim :goz:

veterinerliğin arka tarafında var

afacanlar yurdunu mu diosun orayla ilgili bilgi aradım aradım bulamadım arkadaşlardan da ordan haberi olan pek yok eğer warsa tel nosu sevinirim

afacanlar yurdunu mu diosun orayla ilgili bilgi aradım aradım bulamadım arkadaşlardan da ordan haberi olan pek yok eğer warsa tel nosu sevinirim

evet orayı diorum =) yarın okula gittiğimde orda kalanlardan öğrenip sölerim =)

bide bizim kırtasiyenin karsında tek kişilik odalarda yurt var die biliorum

evet orayı diorum =) yarın okula gittiğimde orda kalanlardan öğrenip sölerim =)

bide bizim kırtasiyenin karsında tek kişilik odalarda yurt var die biliorum

bizim copy nin durak copy nin orda mı ?? ordaysa ilk defa senden duyuyorum hani sevinmiyo da değilim duyduğuma :D

Vay be yılların köftecisi de fotokopiye dönmüş demek! En az 5 senelik dükkandı orası.

yarın yeni bir sınav dönemi başlıyor,
herkes haftalar öncesinden tatile başladı, bizse bu sıcaklarda sınavlarla boğuşcaz
Allah hepimize zihin açıklığı versin, ne diyelim

meraba bende bu sene tercihlerde hayef i seçmeyi planlıyorum. hayefe gidenler nasıl memnunmusunuz. eğitim durumu nasıl uzaklık önemli değil bence. mesela çift anadal yapılıyomu yapması kolymı yani not ortalamsını tutturduktan sonra problem yapıolarmı..inşallah olur

Hayef Beyazıt yerleşkesinde, not ortalamasını tutturduktan sonra çift anadal için bi sıkıntı olmaz, yinede Hayefte okuyan biri cevaplarsa daha ii olur.

selam bende ist unv beyazıt kampüsünden iktisat fak. herkese selam

fınallerını benım gibi bute sallamıs kardeşlerim hepinize sınavlarınızda başarılar...

Kızkardeşimde burayı kazandı, eylulun basında bende gidicem kayıt işlemleri için =)

Arkadaşlar öğrenci affı için 28 aralıkta başvurdum halen bi haber yok bu konuda bilgisi olan var mı.Affa başvuranlar sonuçları nasıl öğrendiler

MODERATÖRLER İstanbul Üniversiteliymiş. bende öyle.mrb beyler.bende elektrik-elektronik müh.
inş güzel paylaşımlarda bulunuruz.iyi eğlenceler

Geri