!!!!İst Pendikte patlama...!!!

evrenbesiktas' Alıntı:
ah ahh warya bunlar beni daha çok hırslandırıyo hayatı okulu falan s*ktr edip gidicem askere bu ateşle gidersem çok canlar yakarım.......

evren valla bende öyle gitmek istemiştim benim gibi çok arkadaşım istemiştik çatışmada olalım diye ama ben cezaevinde askerlik yaptım.ama içim rahat öldüremesem bile çok Terörist dövdüm :) tabi emirle isyan, kavga ayaklanma vs. durumlarında.yani anlıcağın senin gibi isteyen adamları yollamazlar oralara tutarlar deniz kenarında sahil jandarma olursun :)
kötümü yoo değil ama istek ve sonuç hiç tutmuyor.

ben bu işleri biliyorum sen merak etme :) ama ben turizm okuyacağım için büyük ihtimal ordu evinde yaparım....Ama şöyle bişey war ben onu derken yani iyice azıtsalar savaş çıksa diye içimden de geçiriyordum......Çünkü onlar bizle savaşabilecek insanlar degil....

elbette değil kahpece arkadan vurmayı bilirler.iki üç tane gerizekalı cahil herifin beynini yıkayıp canlıbomba salarlar ellerinden başka ne gelir.?

Bende Pendik/çinarderede Oturuyorum Dün Haberlerde Abisinin Kardeşine Ve Annesine Yaktiği Ağitlari Duydukça Içim Parçalandi Etmediğim Beddua Etmedğim Küfür Kalmadi..!şerefsizler..!adi Köpek Soylari..!

bu aralar alıştık bu haberlere yafff ....Allah belalarını versin bu şerefsizlerin !!!

Geri