!!!!İst Pendikte patlama...!!!

evrenbesiktas

kartalizma
Reaction score
0
çaresizliğin yalnızlıkla dertleştiği yerden....
bilgisayarın başında oturuyordum bi gürültü geldi bişey patladı wallahi dedim yaklaşık bizim eve 1 km kadar uzakta eski kurdoğlu tesisleri (bilenler için söylüyorum)nin orada bir patlama olmuş.Çöp konteynırının içinde gerçekleşen patlama sırasında oradan geçmekte olan bir araçta anne kız feci şekilde can verdi diğer bir araç ise sanırım boştu....Patlamanın terör eylemi olma ihtimali üzerinde duruluyor....

Evet berbat bi durum yine azdılar bu vatan hainleri allah rahmet eylesin ölenlere :(

Herkes senin gibi düşünse sorun kalmıcak dicem ama fazla abartmamak gerek usta asker de gerekeni canla başla yapıyo. Ama olsun elbet acısı çıkacaktır bunun da :mad:

yaw teror sehirede sicradi

dun istiklalde ellerinde gasteler propaganda yapiyolardi, gastelerde onlarin renklerinde bayraklar wardi,

ekip arabasi yanlarindan gecti gitti,

ben simdi orda onlarla kawga etseydim polis beni iceri alirdi :( ben boyle isin...

Allah belalarını versin vatan hainlerinin.
Can verenlerede Allah rahmet eylesin. :(

abi walla ölenlere Allah rahmet eylesin.sanada geçmiş olsun.sizin evin oralardaymış.bu şerefsizlerin gerçekten ne zmn ne yapacağı artık belli olmuo.namussuz herifler. :mad:

çok yazık ama yaa başımızda böyle duyarsız insanlar varken daha çok canımız yanar bizim yaa allah rahmet eylesin.. allah sabır versin herkese ne diyelim :( çok üzüldüm şimdi yaaa :(

way be ALLAH rahmet eylesin.....bu terör ortalıgı sn günlerde iyice karıştırdı.......:(

bugun duydum o o layı....ama ben bir arabada baba kız öldü diye duydum....Bu şerefsizlere bişeyler yapmak artık...meydanı boş bırakmamak laazım

Biz ABeye üye olabilmek için onlara daha çooook haklar veririz. Ben bir karar verdim TÜRKİYE TÜRKLERİNİ KORUMA VE YAŞATMA DERNEĞİ kuracağım. Ciddiyim şaka falan değil yani. Çünkü durumlar hiç hayıra gitmiyor.

PeKaKa adı verilen terörist grubun yaptıklarını görmek için illaki kendi şehrimizde, kendi semtimizde, kendi mahallemizde, kendi evimizdemi terörist faaliyet olması gerekiyor.Yani bu bombalar bizim canımızı yaktığı zamanmı teröriste terörist diyoruz.(Hoş aramızda onu bile demeyen insanlar var (Yurtsever diyorlar Kimin yurdunu seviyorlar onlar onlara vereceğimiz bırakın bir karışı bir parmak bile toprağımız yok gider Afrika'da istedikleri yurdu sahiplenir orayı severler))

Türk'ün sabrı çoktur ama sonsuz değildir.Aldığım bilgilere göre Türk yeraltısı olarak bilinen milliyetçi mafya onlara kendi dillerinden cevap vermek için çalışmalara başlamış ve antiterör militaristleri yetiştirmeye başlamışlar.Allah'ım onlara sabır ver onlara dayanma ve yoketme gücü ver. Türk'e zarar vereni sağ koma Tanrım...

ya sanki askeriye yetersizmi ŞEREFLİ TÜRK ORDUSU varken kimse bişey yapamaz saçmalamayın anti teror mafyasıymış falan fasa fiso benim babm 30 sene orduda görev aldı ve bu işleri biliyor hepsinin yerini biliyoruz oğlum dedi hepsini fare gibi dağlarda izliyoruz ama herşeyin bi zamanı war 17-18 lik delikanlı gibi bi anlık ateşle saldırırsak saçmalamış oluruz dedi ben de babama inanıyorum çünkü o bu işin içindeydi yıllarca.............

Vefat edenlere Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin :( ve tüm terör yanlısı insanların Allah belasını versin..

Dostum Bende Pendık/Kaynarcada Oturuyorum Dun Gece Tv de Gordum Inanamadım Valla Olenlerın Yakınlarına Allah SAbır Versın

bu illetten ne zaman kurtuluruz diye sorup duruyorum hep ama cevap bulamıyorum aynen öyle adamlar meydanı bos buldularya yapar serefsizler
evren sen bosuna hırslanma okulunu bitir bence bende bi hırsla gittim askere ama ordada bazı engellerle karsılastım o yüzdende bizim elimizden bişi gelmiyo
sadece ölenlere Allah rahmet eylesin diyebiliyoruz o kadar
ama gerekeni yapabilecek adam gibi bi adam cukarsa hersey tersine dönecektir umarım

allah belasını versin bu şerefsizlerin...suçsuz günahsız insanların hayatına mal oluyor bu olaylar...askerlik tecilli durumda gidince bizzat sıkıcam kafalarına

Askerin ne düşündüğünü ne bildiğinide çok iyi biliyorum sevgili ender ancak maalesef onların haklı olan gerekçeleri sivil insanlarımızın canını almakta.Bu durumdan rahatsız olanlar sadece biz değiliz emin ol. Girdiğim ve sağlam olan bir kaç Türkçü sitede olayların akışının bahsettiğim gibi olduğunu gördüm.Yakın bir zamanda eli kanlı terör örgütünün üst düzey mercilerindeki lavukların öldürülmeleri jaberleri gelirse şaşırmayın. Ayrıca onlar birbirleriylede çatışabilir ;) değilmi :) Tanrım bu iş için gideceklerin ellerinden tutsun.

birincisi benim adım ender degil 2. si onlar kadar biz de türküz ve terör ne yaparsan yap can alır dünyanın heryerinde bu böyle bunu engellemek için ekonomik bağımsızlık lazım he eskisi gibi abdullah çatlılar sedat pekerler yaratmak isterse devlet besler o mafya gruplarını..... ;)

çok üzüldüm:( allah rahmet eylesin
ama artık dur demenin zamanı gelmedi mi daha bakın şehirlere kadar indiler ve biz tepki göstermedikçe bakalım daha ne tür eylemler yapacaklar ve bizler daha törere kaç şehit vereceğiz
arkadaşım tuncelide asker şuanda hemen hemen her gün konuşuyoruz her gün bir vukuat oluyor neler yaşanmıyorki o dağ eteklerinde teroristlerin cesetleri getiriliyormuş ama 1 teroriste karşılık kaç askerimiz sivilimiz şehitimiz gidiyor :(:(:(

Geri