İsrail'e Akşama Kadar Süre

O kadar da bekledim. Özür dilemeseler diye.

Bu bahaneyle keselim şunlarla ilişkiyi. Olmadı desenize.

israil konumu itibariyle bizim vazgeçilmez dostumuzdur aman aman amerika yı yöneten bir ülke için ne yapabilirizki biz ?? şimdi herkes asarız keseriz biçeriz diyecek ama ırak ta müslümanların öldürülüşünü izledik ve azerbeycanlı kardeşlerimize karabağ olayında bile sahip çıkamadık sesimizi yükseltemedik !! bırakın sahip çıkmayı hatırlayın stada bayrakları sokulmadı çöplere attırdılar bu mu TÜRK'LÜĞÜMÜZ soruyorum ağalar asanlar kesenler bu mudur? yönetim bu mu ? ülkeyi idare etmek bu mudur ?

bi davos olayı çıkardın milletinin 1 sene anası ağladı.bide büyükelçiyi çağır.temelli ekonomin(yandaşlarının değil işçinin) çöksün.ucuz kahramanlıklar yapmayın !

Birileri arkalarında olsa kaç yazar ...
Bi Çanakkale tarihide orda yazarız Allah ın izni ile ..
Bizde bu iman lı yürekler olduğu sürece , bu ayyıldız hep dalgalanacak..
Bu ezanlar hep çınlayacak ...

doğru ama şimdi türkiye de o yürek kalmamış o zamanlar olsaymış havada yermişiz

israil konumu itibariyle bizim vazgeçilmez dostumuzdur aman aman amerika yı yöneten bir ülke için ne yapabilirizki biz ?? şimdi herkes asarız keseriz biçeriz diyecek ama ırak ta müslümanların öldürülüşünü izledik ve azerbeycanlı kardeşlerimize karabağ olayında bile sahip çıkamadık sesimizi yükseltemedik !! bırakın sahip çıkmayı hatırlayın stada bayrakları sokulmadı çöplere attırdılar bu mu TÜRK'LÜĞÜMÜZ soruyorum ağalar asanlar kesenler bu mudur? yönetim bu mu ? ülkeyi idare etmek bu mudur ?

Türkiye kan emici kenelerinden yeni yeni kurtuluyor dostum .. Irak a abd nin girdiği zamanlarda şu an ki ergenekon yönetiyordu ülkeyi .. Hatta ergenekon hortlayana kadar ülkeyi hep bu cuntalar yönetiyordu .. Adamların ideolistik fikirlerine bakılacak olursa , hiç bir şekilde müsbet bir müslüman yandaşlığı yok tam aksine islamı müslümanlığı bitirme planları var .. Sence böyle bir beyin böyle bir fikir akımı ırak a neden yardım etsin , filistine neden yardım etsin karabağ a neden yardım etsin .. Bak bu gün iran a abd girecem dedi türkiyeden destek istedi alabildimi desteği ?????
Neden alamadı ? Ergenekon yapılanmasının önü kesildi .. Gerçek karar vermesi gereken kişiler yeni yeni gözünün önünü görmeye başladı .. Öyle kuru kuru atmayla olmaz bu işler ... Tarihi araştırırsan bu gibi tipik cunta oyunlarına çok rastlarsın ...
Rabbim vatanımızı milletimizi ve inanan kullarını korusun İnşallah

Geri