İsrail'e Akşama Kadar Süre

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

jb4xg8.jpg

İsrail'e akşama kadar süre

Cumhurbaşkanı Gül, "Akşama kadar sorun çözülmezse büyükelçi yarın döner" dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye'nin Tel Aviv Büyükelçisi Oğuz Çelikkol'a yönelik davranışla ilgili olarak, ''Bu akşama kadar (İsrail'e) süre verilmiştir. Ya düzeltirler ya da büyükelçimiz yarın ilk uçakla Türkiye'ye gelir'' dedi.

Cumhurbaşkanı Gül, İsrail Dışişleri Bakan Yardımcısı'nın büyükelçi Çelikkol'a karşı tavrı için ne yaptığını bilmez bir adamın yaptığı iş değerlendirmesini yaptı. Gül "İsrailli yetkililerin bu işi düzeltmelerini bekliyoruz. Akşama kadar bu işi düzeltirlerse düzeltirler aksi takdirde büyükelçimiz yarın ilk uçakla Türkiye'ye döner" şeklinde konuştu.

Kaynak

Ekli dosyalar

• 75085.jpg
    75085.jpg
    70.6 KB · Görüntüleme: 9,648
Meslekten biri olarak yorum yapmistim"büyükelci`yi geri cekip diplomatik iliskileri durdurmalari gerekir"diye..
Dogrusu budur!

birileri olsa da bişe olmaz dayı evel Allah hakkından geliriz imansız deyyusların

Birileri arkalarında olsa kaç yazar ...
Bi Çanakkale tarihide orda yazarız Allah ın izni ile ..
Bizde bu iman lı yürekler olduğu sürece , bu ayyıldız hep dalgalanacak..
Bu ezanlar hep çınlayacak ...

Türk dış ilişkileri beceriksiz çapsız yönetilmektedir...

Uluslararası ilişkilerin temel 3 kuralı vardır..

1.Blöf yapılmaz
2.Duygusal davranılmaz
3.İç siyaset dış siyasete malzeme yapılmaz.

Bu üç büyük kuralın üçünü de bu iktidar ihlal etmiştir...

ve en büyük kural ihlali de uluslararası ilişkilerde DAYILIK yapılmaz...yapıyorsan savşa kadar devam etmen gerekir..
Her ne kadar beceriksiz bir uluslararası siyaset işlemişse de .işler sarpa sarmış olsa da bizler vatansaş olarak saygı duyduğumuz(!) yönetenlerin arkasında olmak zorundayız...

Ok yaydan çıkmıştır....Büyükelçimize yapılan affedilmez bir saygısızlıktır...(her ne kadar yönetim zaafiyetimizin de bu işte payı olmasına rağmen)Karşılık verilmeli sonuna kadar gidilmelidir...

Önce temizliğe içerden başlamak lazım .. Dışarısı kolay ...
İÇerdekiler sırtımızdan vurmadığı sürece yüreğimiz yere gelmez evellallah
...

oldu olcak çıkışda beklesinler dövelim. şakamı bunlar ya. sen Türkiye Cumhuriyetini temsilen gidiyorsun oraya ve o koltuğa oturuyosun. yanlış zaten ilk başta bizim adamda bu israilli gerizekalılar anca böle şeler yapar zaten kafaları o kadar basıyor. bide üstelik demişsinki akşama kadar süre. ben yapılan bu hakaretten sora özür falan beklememki. tavrını koyarsın siyasal süreci yavaşlatırsın gerekirse bitirirsin. bizim için çok büyük bi kayıp olmaz israil.

Bakıyorum da İsrail'e saldırmaktan falan bahsedenler var?NE UĞRUNA?İsrail'in bize doğrudan bir zararı yok ki?

Bu hemen saldırma işgal etme çığlıkları, terörü besleyen ve canımız doğrudan acıtan, defalarca ikaz edilmesine rağmen teror elebaşlarını bize teslim etmeyen Irak'a karşı neden seslendirilmedi?Kuzey Irak' a girebilmek için neden aylarca beklenildi?
burdan kimse İsrail köpeklerini savunduğumu falan çıkarmasın....bu aptallık olur...

Önce Allah Allah dedi Mehmedim ... Bu akşam Yıldızlar sararmış gibi ..
Tepeler titreşir hava kış gibi .. Bir dağın sırtında dağ varmış gibi
omuzlamış bir mehmedi mehmedim .. CAN ASKERİM ...
Allah için ölürüz .. Vatan için ölürüz .. Bayrak için ölürüz ..
Şerefimiz , namusumuz için ölürüz ...
Bunlar için ölürüz ki adımız şehit olsun ...
Bunlar için ölürüz ki kefenimiz kanlı elbisemiz olsun ...
Bunlar için ölürüz ki vatanımız , ülkemiz , bayrağımız imanımız saolsun ...

varmı daha ötesi ... bırakın demogolojiyi ..

israili yok edersek , pkk yı da yok ederiz bir taşla 2 kuş...

sonra ırak a girer bizim olanı geri alırız şii kısmını da irana veririz filstinde bağımsız olur ilk tanıyan biz oluruz al işte sorun kaldı mı?
Ha unutuyordum bize milli mücadelede altın gönderen afgan kardeslerimize de bi yardım eli atıp conileri kovalamak lazım ama herseyden önce bunu yapacak TÜRK askeri lazım....

Sadece Asker Maalesef Bunu Çözmez.Bugün İsrail Dediğimiz Yer Türkiye'nin Yarısı Kadar Bile Değil Ama Teknolojik Açıdan Bizde Onların Yarısı Kadar Değiliz.Şu Anda Böyle Bir Savaşa Hazır Da Değiliz.Ama Savaş Çıkarsa Da Sonuna Kadar Gideriz.Zaten Bir Canımız Var Onu Da Allah Yolunda İmanımız Ve Vatanımız Uğruna Veririz...

Son dk arkadaslar israil özür dilemeyecekmıss

özür dilediler........
Tükürdüğünü yalıyorlar umarım bir daha tükürmezler.

Geri