İsrail yardım konvoyuna girdi!-Ankara'dan ilk tepki

Ne olursa olsun hitlere destek verme o Masumları dindar musevileri öldürmek istiyordu yani İsrailin Filistine yaptığını yapmak istiyordu şimdi Allah'a inanan musevileri ve masum çocukların ne günahı var bunları göz önünde bulundurarak hala Hitleri destekliyormusun?

bence Hitlere destek vermek değil amaçları İsrail'in yaptığı şeylere kızıp birşeyler yapılmalı/yapılmalıydıdan Hitlere kadar gidiyor...

bence Hitlere destek vermek değil amaçları İsrail'in yaptığı şeylere kızıp birşeyler yapılmalı/yapılmalıydıdan Hitlere kadar gidiyor...

Elbette ben İsraile karşı gelmeyelim demiyorum ben Hitlerin oplitikasını biliyorum eminim sizde biliyorsunuz.Onun derdi tamamen ırki bir durum masum çoluk çocuk demeden aynısı şu an bir adada ceza evinde Apo şimdii ne olursa olsun Apoya destek vermem.
İsraile müdahale mutlak yapılmalı ama İsrailin Filistine yaptığı gibi masumları ve dindarları öldürerek değil mutlak başka bir yolla adamlar belli ki bizim İran ile stratejik ortaklığımızı beraber yapacağımız faliyetlere karşı göz dağı veriyor.
Allah tez zamanda bu katliamı yapanlara hidayet versin hepsine yardım etsin eğer edemiyorsa Allah hepsini helak etsin en fazla elimden bu gelir...

Elbette ben İsraile karşı gelmeyelim demiyorum ben Hitlerin oplitikasını biliyorum eminim sizde biliyorsunuz.Onun derdi tamamen ırki bir durum masum çoluk çocuk demeden aynısı şu an bir adada ceza evinde Apo şimdii ne olursa olsun Apoya destek vermem.
İsraile müdahale mutlak yapılmalı ama İsrailin Filistine yaptığı gibi masumları ve dindarları öldürerek değil mutlak başka bir yolla adamlar belli ki bizim İran ile stratejik ortaklığımızı beraber yapacağımız faliyetlere karşı göz dağı veriyor.
Allah tez zamanda bu katliamı yapanlara hidayet versin hepsine yardım etsin eğer edemiyorsa Allah hepsini helak etsin en fazla elimden bu gelir...

Açıkcası ben senin kadar pozitif düşünemiyorum onlar için yaptıkları yetti gerekirse 7 den 77 sine hepsi ölsün umrumda olmaz...Zaten masum denilen 7 nin de ilerde ne olacağını hafiften kestiriyorsundur...

Açıkcası ben senin kadar pozitif düşünemiyorum onlar için yaptıkları yetti gerekirse 7 den 77 sine hepsi ölsün umrumda olmaz...Zaten masum denilen 7 nin de ilerde ne olacağını hafiften kestiriyorsundur...

Efendimiz(sav) ümmetin ömrümün ne kadar olacağını söylüyor ve 1400-1500 arası olacak alametleri bildiriyor bu alametler Hz.İsa(as) yeryüzüne ikinci gelişi ve Hz.MEhdi(as) tüm dünyaya hükmünü Kur'anda açıkça söyler gerek hadis gerek ayetler mevcuttur kıyamet alametleri diye geçer mutlak görmüşsündür buraya yazma gereği duymuyorum.Diyeceğim hani dedinya 7 nin ne olacağını biliyorsun diye;

Andolsun, Kitap ehlinden, ölmeden önce ona (İsa) inanmayacak kimse yoktur. Kıyamet günü, o da onların üzerine şahit olacaktır. (Nisa Suresi, 159)

Eğer yaşarlarsa Hz.İsa(as) Allahu Alem tabi olacaklar bunlar İslam dünyaya hakim olmadan evvel olacak olaylar Allah belkde insanları kendine muhtaç kılmak için yapıyordur bilemem belki her dönemde olduğu gibi kurtarıcı ya ihtiyacımız vardır.
Çok dini oldu ama ancak böyle açıklayabilirim masumlar şahsen bizim için yani msülümanlık için çok önemli.Ama İsrailinde bir şekilde cevabını alması lazım tabi Allahu Alem bunlar yine devam edecek duracağını zannetmiyorum ama inşaAllah durur...

bırde kac ulkeden ınsanlar var ısraıl cıldırmıs bence kasınıyorlar nato ulkelerı toplarsa ne edecek acaba merak edıorum

Geri