İsrail Vahşeti

"Kim, Rabbinin âyetleri kendisine hatırlatıldıktan sonra onlardan yüz çevirenden daha zalimdir? Şüphesiz ki biz suçlulardan intikam alıcıyız".
secde ayeti 22.ayet

!NNueNd0' Alıntı:
"Kim, Rabbinin âyetleri kendisine hatırlatıldıktan sonra onlardan yüz çevirenden daha zalimdir? Şüphesiz ki biz suçlulardan intikam alıcıyız".
secde ayeti 22.ayet

Yazmayın böle şeyler abi çok korkuyom ya:saskin

bebekleri görünce dayanamıyorum ya.. yazık bu çocuklara bu insanlıkmı. Yazık. Yapanların allah belasını versin.

çocuklara bunlar yapılırmı ya

yok artık bu kadarda olmazya hele o küçücük bebek onn ne günahı varki o şekil kafası bedennden ayrılmış gerçi sadece o bebek olsa ya dier insanlar onların ne suçu ne günahı varki yok yere canlarından oluyolar... ben daha başka bişi demiyom yani.!

bunları yapanların Allah binbirtürlü gelmişlerinin geçmişlerinin belasını versin

Abİ Bunlari Kanla Doyurmak MÜmkÜn DeĞİl Bunlari DÜnyadan Sİlmek Lazim

hiçbir şey diyecek halim kalmadı...allah belalarını versin topunun inşallah

cehennemin en dibini aramana gerek yok israil orasını buldun sen

ALLAH bütün belaları ve kederleri laneti,ni göndersin meleklerini israilin üzerine AMİN

sadece bu dua yı yazabiliryorum diyecek bir halim kalmadı bu fotoraflardan sonra bilmiyorum neden böyle şeytanın çocukları bunlar

unutmıyalımkı ısraıl yaptıgı yanın aakr kalmıcak allah buyktur bır gun mutlaka cıkar

ayy bebeğe kıyamadm yaaa çokk yazık

israili hak veriyor ve cani gonulden destekliyorum umarim butunn araplarin tepesine biner....
yoksulluk cahillik iicnde yuzen bu karaktersiz ve milli suurdan yoksun milletler ezilmeyi coktan hakkediyorlar.....

Bu ulkeler ilk once canli bombalar dahil butun teror olaylarina desteklerini cekmedigi surecede israil bunlarin tepesine binmeye devam edicek......

lubnana yaptigi gibi....

takdiri ilahi bunu cezasız bırakmaz arkadaşlar. allahım onlara bu acıların en büyüğünü yaşatacağına eminim. ALLAHIN DEDİĞİ OLUR.

ab insan hakları diye övünüyo israil e de insan haklarına aykırı davrandığı için uyarı veya nota verse ya?:( ama nerdee sadece başkalarına geçerli onların "insan hakları"

israili hak veriyor ve cani gonulden destekliyorum umarim butunn araplarin tepesine biner....
yoksulluk cahillik iicnde yuzen bu karaktersiz ve milli suurdan yoksun milletler ezilmeyi coktan hakkediyorlar.....

Bu ulkeler ilk once canli bombalar dahil butun teror olaylarina desteklerini cekmedigi surecede israil bunlarin tepesine binmeye devam edicek......

lubnana yaptigi gibi....

Filistin'de yaşayanların hepsini terörist yaptın yahu
İsrail'in kurulduğundan beri izlediği "kan politikasını" görmezden gelerek onlara teröristlere destek veriyor cahil halk desen bile bu bebeklere kadar yapılan katliamın haklı bir gerekçesi olamaz.olayın insanlık dışı olduğunu görebilmen için İsrail'in kirli politik çıkarlarından başka noktaları da görebilmen gerekir.

Bunların Analarını Bacılarını Dicem Forum Kuralların Aykırı ŞEREFSİZ Bunlar

Geri