İsrail Vahşeti

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ

ےσℓđ
Reaction score
0
image021.jpg

image018.jpg

image015.jpg

image013.jpg

image011.jpg

image008.jpg

image004.jpg

image003.jpg

image002.jpg

ALLAH BELALARINI VERSİN!:mad::mad::mad:

Allahım kundakdakı bebegın kafası yok ınanılır gbı deıl yaa!!bu nası bı vahset bu nasıl bı ıntıkamdır bole bı sey yapılırmı??bunlar ınsan kıyafetı gıydırılmıs hayvanlar!!

saolasın Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ....

bebek katilleri aşağılık sapıklar hiçbiri insan değiller
allah birgün bunlara dur diyecek insanları dünyaya gönderecektir
sabırla bekliyoruz amin

iNaNıLır gibi diiL yA :S bu kadaR basiT mi acaBa??

Müslümanların Kanlarını akıtmak onlar için bir ibadet olmuş...
Hadi onu GEçelim..Kundaktaki bebekten ne istiyorsunuz..
Allah BELAlarını VErsin..:angry

çok kötü olmuş:saskin

Bu Resİmlerİ TÜm DÜnyaya Yayinlatmak Gerekİr Tabİ Onlar Bunu Nasil Algilar Tartisilir Lanetlİyorum

SickDreTh' Alıntı:
Allahım kundakdakı bebegın kafası yok ınanılır gbı deıl yaa!!bu nası bı vahset bu nasıl bı ıntıkamdır bole bı sey yapılırmı??bunlar ınsan kıyafetı gıydırılmıs hayvanlar!!

saolasın Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ....
Bunlara hayvan diyerek hayvanlara hakaret etmis oluruz.Ben boyle bir vahseti gerceklestirebilecek bir hayvan bilmiyorum.bunlar olsa olsa cehennem yaratiklari,seytanin assagilik usaklari olabilir.ama hizmet ettikleri efendileri diger tarafta onlarin yaninda olmayacak.onlar cezalarini cekerken efendileri de onlari izleyecek.umarim cezalarini daha bu dunyada cekmeye baslarlar da baskalarina ornek olur.paylasim icin tesekkurler.hic boyle resimler paylasmamak dilegiyle...

Yaw bunlarin helak olmasi yakin gibi

Aşşağılık p.zvnkler!!! Len o kadar minik böle ufak yavru kime ne zarar verir de böyle kafasını paramparça etmişler? Çok yazık çook.Bunlar artık düşmanlığı bile aşmışlar.Hatırlarsanız veya okuduysanız Atatürk ayaklarının önüne serilen yunan bayrağını ezip geçmemiştir.yunanlılara göre de Atatürk düşmandı.Ama tüm dünya Önünde saygı ile eğilmiştir Atatürk'ün.Her nese böle düşman olmaz yaw.Şerefsiz köpekler!

daha küçüçük çocuk adalet bumu insanmı bunlaryazık günah

abi ben bişe göremiyorum ya ne bi resim var ne link var... bende bi ayarsızlık mı var acaba yaaa....

yaw almanlar bunlara az bile yapmmış Osmanlı devletinin en büyük hatası Almanyadan kacan yahudileri osmanlıya kabul etmesı olsa gerek şerefsizlerin hepsini sabun yapsalardı keşke

Sakın ALLAH’ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma!Gözlerin dehşetten fırlayacağı bir güne kadar onların azabı ertelenmektedir.”(ibrahim_42)

Geri