İsrail, Erdoğan'ın açıklamalarından rahatsız

zerkli

New member
Reaction score
0
faşizm uygulayandan uygulanana bulaşan bir hastalı
Jerusalem Post Gazetesi, Başbakan Erdoğan'ın Gazze operasyonuna ilişkin olarak kullandığı "insanlık dışı eylemler" ve "insanlık suçu" gibi ifadelerin İsrail'i rahatsız ettiğini yazdı. Yine aynı yazıda, Erdoğan'ın konuşma tarzının "dost ülkelerin birbirinden söz ederken kullandığı bir tarz olmadığını" belirtti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Gazze operasyonuna ilişkin sert açıklamalarının İsrail'de rahatsızlık yarattığı, İsrail'in itirazlarını Türkiye'ye ilettiği bildirildi.

Jerusalem Post Gazetesi, Erdoğan'ın Antalya'daki konuşması sırasında İsrail'in Gazze'de "insanlık dışı eylemler"de bulunduğunu ve "cezalandırılacağı"nı söylediğini öne sürdü.

Daha önceki konuşmalarında Erdoğan'ın "insanlık suçu" sözlerini kullandığını da kaydeden gazete, "İsrail, bu ifadelere ilişkin itirazlarını Türklere iletti. Kudüs'teki yetkililer, bunun, dost ülkelerin birbirinden söz ederken kullandığı bir tarz olmadığını söylediler" diye yazdı.

Başbakan Erdoğan, Antalya'da konuşması sırasında şunları söylemişti:
"Değerli kardeşlerim şunu unutmayın zulüm ile abat olunmaz. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Şu anda İsrail ne yazık ki orantısız güç kullanımıyla bir insanlık dramına imza atmıştır. Bu insanlık dramı inanıyorum ki İsrail'i kendi içinde bir çok sıkıntılara mahkum edecektir. Bu gidiş, gidiş değil. Yanına bazı yandaşlar bulabilirsiniz, destek verenler bulabilirsiniz, ama hiç bir zaman hak yerde kalmaz. Er veya geç hak eğemen olur. Zira o bombaların altında ölen çocukların ahı yerde kalmayacaktır, o savunmasız kadınların, annelerin ahı yerde kalmayacaktır, o gözyaşları yerde kalmayacaktır."

http://yhs.cumhuriyet.com.tr/?im=yhs&hn=27836

bana dostunu söyle sana kim olduğunu söylim

Herhalde B.O.P eşbaşkanına da karşı duracak değilya israil.Danışıklı dövüş.Mısır ve ürdün hale kapıları açıp sivil halkı kabul etmedi.Valla Hic acımayacaksın Ne kadar Arap saltanatı varsa yık ve halka demokrasiyi ver.:)

israilin rahatsız olması başkalarınıda rahatsız etmiş sanırım... göbek atıyolar...

israilin rahatsız olması başkalarınıda rahatsız etmiş sanırım... göbek atıyolar...

avatarına neden hitlerin resmini koydun ki?

filistinde ki olaylara tepki yüzünden koyduysan, kendi içişinde çeliştigin belli olur.cunku gazze dekine katliam diyip, diger tarafta dunyanın en buyuk soykırımlarından birini yapan hitler' in fotografını koymak şu demektir: onlar yapınca katliam, onlara yapılınca normaldir, dogrudur.

hem ayrıca Kuran' da hristiyan ve yahudileri dost edinmeyin cunku onlar birbirinin dostudur demiyor mu? sen medet umarcasına onlardan birisinin fotografını avatarına koymussun.

komik gercekten

dip not: ne araplara sempatim var ne de yahudilere. ikiside umrumda degil, benim icin onemli olan Türk olmam ve ülkemin gelişmesi.

olaylara 2 taraflı bakamayan ve bakmayı ogrenemeyen düşüncedeki insanlarda cocukca mesajlar atmasın. aaa bak bu yahudi destekcisi tarzında. ustte belirttigim gibi ne arap ne yahudi benim umrumda degil.

kendinin peşinen suçlandırılmak istemediğin gibi başkalarınıda ordu düşmanı pkk yanlısı arap yanlısı fettoşcu gibi hakaretlerle suçlandırmasana ozaman..kendine peşinen suçlamayı nasıl hoşgörmüyorsan başkasınada yapma..en az 30 kez dediğim halde bana ve benim gibi düşünenlere ordu asker düşmanı dersiniz sataşırsınız ,kendinize tık yok öylemi.. yok öyle ucuz yorum peşin itham..kimse hakaret görmek için değil burda.. görüşlere saygınız olsun. hitlerin yaktıklarının aslen yahudi olmadığı yönünde bilgiler var ,kendisi yahudi olan hitlerin yahudiye soykırım yaptığını sanmıyorum ,olay sadece dünya kamuoyunda soykıurımı güçlendirmewk için uydurulmuş senaryodur bence.

konuyu açan arkadaş Erdoğanın tepkisini ve İsrail denen katillere nen güzel cevaplar verdiğini bize okuma fırsatı sunduüun için teşekkürler:)

Turkiyenin Gorusu Budur Herkes Gorsun Duysun

avatarına neden hitlerin resmini koydun ki?

filistinde ki olaylara tepki yüzünden koyduysan, kendi içişinde çeliştigin belli olur.cunku gazze dekine katliam diyip, diger tarafta dunyanın en buyuk soykırımlarından birini yapan hitler' in fotografını koymak şu demektir: onlar yapınca katliam, onlara yapılınca normaldir, dogrudur.

hem ayrıca Kuran' da hristiyan ve yahudileri dost edinmeyin cunku onlar birbirinin dostudur demiyor mu? sen medet umarcasına onlardan birisinin fotografını avatarına koymussun.

komik gercekten

dip not: ne araplara sempatim var ne de yahudilere. ikiside umrumda degil, benim icin onemli olan Türk olmam ve ülkemin gelişmesi.

olaylara 2 taraflı bakamayan ve bakmayı ogrenemeyen düşüncedeki insanlarda cocukca mesajlar atmasın. aaa bak bu yahudi destekcisi tarzında. ustte belirttigim gibi ne arap ne yahudi benim umrumda degil.

avartarımla uğraşman uyuz etti beni... yani laf söylecek bişi bulamadın avartarıma saldırıyosun...

sen hitleri sevmeye bilirisin ama ben aşığım adama... keşke yeryüzünde tek bir yahıdi bile bırakmadan katletseydi her yahudiyi ayrı ayrı işkenceyle öldürseydi.. keşke.. bu benim görüşüm...

kimseden medet umduğum yok allahtan başka... yalnızca allahtan medet umarım...

senin ülkeni düşündüğün felan yok.. yazıların klişe hep aynı atatürkçülük milliyetçilik laiklik... hep aynı çorba hep aynı salata... icraat önemli icraat.. bekara eş boşamak kolay gelirmiş.. yatın atatürkçülük ayağına daha ne kadar yatarsınız...

Erdoğanın bu set tepkisi içimizde masonları ve İsrail uşaklarını baya rahatsız etmiş olacak ki

hafiften hafiften "İsrail e neden bukadar tepki gösteriyorsun da ilişkilerimizi bozma noktasına getiriyorsun " diye seslerini çıkarmaya başladılar

İstiyorlar ki Erdoğanada bu konuda Baykal gibi hiç sesini çıkarmasın adeta Dut yemiş bülbüle dönsün

KaranLık;3913987' Alıntı:
sen hitleri sevmeye bilirisin ama ben aşığım adama... keşke yeryüzünde tek bir yahıdi bile bırakmadan katletseydi her yahudiyi ayrı ayrı işkenceyle öldürseydi.. keşke.. bu benim görüşüm...

kimseden medet umduğum yok allahtan başka... yalnızca allahtan medet umarım...

Allah inancinin neresine sigiyor bir irkin coluk cocuk öldürülmesini istemek.

kendinin peşinen suçlandırılmak istemediğin gibi başkalarınıda ordu düşmanı pkk yanlısı arap yanlısı fettoşcu gibi hakaretlerle suçlandırmasana ozaman..kendine peşinen suçlamayı nasıl hoşgörmüyorsan başkasınada yapma..en az 30 kez dediğim halde bana ve benim gibi düşünenlere ordu asker düşmanı dersiniz sataşırsınız ,kendinize tık yok öylemi.. yok öyle ucuz yorum peşin itham..kimse hakaret görmek için değil burda.. görüşlere saygınız olsun. hitlerin yaktıklarının aslen yahudi olmadığı yönünde bilgiler var ,kendisi yahudi olan hitlerin yahudiye soykırım yaptığını sanmıyorum ,olay sadece dünya kamuoyunda soykıurımı güçlendirmewk için uydurulmuş senaryodur bence.

demekki bütün dünya tarihçileri senin kadar bilmiyo.

hitler avusturyada doğmuştur ve bir almandır.

haa bide yahudileri yakmadığını iddia ediyorsun. bu iddian sadece ve sadece adnan hocanın evrim teorisini yalanması kadar ciddiye alınır bence

Geri