"İsrail’e cihat, ABD'ye biat"

türk ocağı

serdengeçti
Reaction score
0
"İsrail’e cihat, ABD'ye biat"

Ahmet Davutoğlu, AB Dışişleri Bakanları ile görüştükten sonra yaptığı açıklamada, “Tarih öyle akıyor ki herkes doğru yerde durduğu zaman geleceği planlayacak. AB’nin doğru yeri Türkiye’yi entegre etmektir” dedi.
İşte temel yanlışlık bu zihniyetten kaynaklanıyor.
Tarih akıyormuş! Nereye doğru akıyor? Kendi kendine mi akıyor? Yoksa tarihin belirleyicisi var mı? Var ise siz de yelkeninizi o güçlü rüzgara göre mi ayarlamalısınız yoksa rüzgârı başlatan siz mi olmalısınız?
Rüzgârı siz başlatırsanız, herkes yelkenini size göre ayarlar. Yani siz etken olursunuz! Bugünkü gibi edilgen değil!

Davutoğlu, “Türkiye’nin doğru pozisyonu da bir taraftan AB ile entegrasyonu gerçekleştirmek, bir taraftan da tarihi derinlik taşıdığı bütün coğrafyalarda etkin güç haline gelmek ve bunlar da birbirine alternatif değil. AB yaşanan her olaydan sonra Türkiye’nin stratejik değerini bir kez daha anlıyor” sözlerini de kullandı!
Oysa AB ile entegrasyona girmiş bir Türkiye’nin tarihi derinlik taşıdığı coğrafyalarda etkin olması fiilen mümkün değildir. Çünkü Avrupa Birliği, o coğrafyaları sömürmek için kurulmuştur. AB’nin varlık sebebi budur.
Dolayısıyla bütün bu söylemler boş laftan ibarettir.

Davutoğlu, “Eğer İsrail şu günkü tutumunu sürdürürse Arap Baharı kendi otoriter rejimlerini tartışırken aynı anda güçlü bir İsrail karşıtlığını da bugünün gündemi haline getirecek. Çünkü şu anda bölge realitesini anlamayan kendi iç realitelerini bile anlamaktan aciz bir yaklaşım sergiliyor İsrail Hükümeti. Başka bir ülkede olmuş olsa aşırı ırkçı görülebilecek görüşler bugün İsrail Hükümeti’nde var” dedi.
Davutoğlu’nun İsrail Hükümeti’nin ırkçı politikaları ile ilgili tespiti doğru da “Arap Baharı” , nasıl olacak da İsrail karşıtlığını bugünün gündemi haline getirecek onu anlamak mümkün değil. İsrail karşıtlığı, Arap ülkelerinin tamamında var zaten. Arap Baharı ise Büyük Orta Doğu projesi gereğince, İsrail’i ve bu coğrafyadaki çıkarlarını korumak isteyen ABD’nin Türkiye’yi de kullanarak tezgâhladığı, halkları ayaklandırmaya dayalı bir senaryodur. Türkiye’nin dış politikasını tespit edenler, bu senaryoda eş başkanlık görevi gereği, taşeronluk rolü üstlenmiştir.
“Arap Baharı”, İsrail’in çıkarına değil midir? Suriye’deki rejim çökerse, ülke iç kargaşa sonucu bölünürse, bundan İsrail’in çıkar yok mudur?
Hem Türkiye, füze kalkanını kimin çıkarı için kabul etti? İran füzelerine karşı yine İsrail’i korumak için değil mi?
Bu durumda, asıl kendi iç realitelerini anlamaktan aciz bir yaklaşım sergileyen kimdir?
Dr. Ceyhun Balcı, Türkcelil.com’da yayınlanan yazısında “İsrail’e cihat, füze kalkanına biat” başlığını kullanmış. Mahiye Morgül de Ceyhun Balcı’ya atıf yaparak, “İsrail’e cihat, ABD’ye biat” demiş. Konu bu kadar nettir..
Bir defa, Büyük Orta Doğu Projesi’ni, Yahudi asıllı tarihçi Bernard Lewis, İngiliz raflarından indirmiş ve Amerikan çıkarlarına göre yeniden düzenlemiştir.
Bugünkü ABD Başkanı Obama ve Dışişleri Bakanı Hillary Clinton dahil, Amerika’yı yönetenler, “Dış politikada birinci önceliğim her zaman İsrail’i korumak olacaktır” ifadelerini seçim kampanyalarında kullanmışlardır..

CHP İstanbul eski Milletvekili Şükrü Elekdağ da “Amerika’nın ve müttefiki olan İsrail’in İran’ın nükleer tesislerini bombalama planı vardır. Türkiye NATO strateji çerçevesinde İran’ın batının temel düşmanı olduğunu kabul etmiştir. Tehdit oradan geliyor” diyor..
İsrail ile niçin göstermelik niza çıkarılıyor o halde?
Türkiye’de AKP’ye oy veren kitlelerin desteğinin devam etmesi için elbette!
Yani, kitleleri aldatmak ve kandırmak için!

Arslan BULUT
YENIÇAĞ

k:"İsrail’e cihat, ABD'ye biat"-Yazarlar-Yeniçağ Gazetesi

Gönüldaşım,öncelikle geçmiş bayramın mübarek olsun.Mesjını aldım ama bulunduğum yerde telefonlar çekmediği ve sonrasında telefonum arızalandığı için arayamadım.Kusura bakma.
Nasıl sizin oralar? Yemyeşildir her daim memleketin biliriz ama adettendir sormak işte,huyum kurusun adetlerimizede sıkı sıkıya bağlıyımdır.
Çoluk-çocuk nasıl? Bizimkini sorarsan,yeğenin Anadolu Lisesine başlıyor inşallah.Yine telaşe aldı bizi,elbise,ayakkabı,forma derken.....ay sonu zor gelir bayram tatilinin ardından.Malum bizim şirket pek enflasyona bakmıyor zam yaparken,hoş bu sene enflasyonda acaip :) geçen sene bu zamanki enflasyon %6 mertebesinde iken bu gün açıklanan %9 olunca insanlar henüz 2 basamağa çıkmamışız diye bir sevindirikler ki sorma!!!
Oysa geçen sene ile bu sene arasında %50 hesap farkını hesaplayamayan milletim hala %50 nin rehavetinde olan hükümetten yeni ekonomik yardımlar bekler olsada bence artık ağlamayana MAKARNA yok :).
Makarna dedim de aklıma geldi,sizin oraların meşhur pideli köftesi vardır hani şöyle yanında kaymak gibi yoğurtlu,etrafınada bol közlenmiş acı biberle ne gider değil mi? Şimdiki durumumuzda bana onu gösterir oldu.Seçimden bu yana hatta daha evveliyatında şu vikiliks midir ne karın ağrısıdır işte o belgelerden bu yana millete yedirilen bu köftenin yanında şu acı biberlerden hiç bahseden yok...İlla ki 10-15 şehit vereceksin ki tv lere çıksın,sahte gözyaşları döksün içimizdeki irlandalılar,sonrasında ver bakalım 1,5 yoğurtlu köfte...
Abd'nin Irak'a girişinin kaçıncı yılıdır unuttuk,malum hazmettire hazmettire sindirdiler,orada şehit düşen binlerce AMERİKALI kardeşimiz için gözyaşları döken bir başbakan ve "ALLAH KATINDA TEK DİN İSLAMDIR" sözünü hutbelerden "dinler arası diyalog" uğruna kaldırmış dini önderlerin yönetiminde geçirdiğimiz 8 senenin ardından MÜSLÜMAN olduklarını hatırlayıp israil e cihat mübahtır çağrısı yapanların samimiyetlerini sorgulamak bana düşmez :)
Sözün özü;
kardeşim,gönüldaşım,Allah'a emanet ol,yanlız bu arada söyle 1.5 köftemi,geliyorum :)

ama acızıs olsun :)

Türkiye Kurulduğundan bu yana hangi TC Devlet yöneticiniz , hangi GENERALİNİZ İsrailin Karizmasını ÇİZEBİLMİŞ ve Siyonist İsraili Dünyaya REZİL edebilmiş ??
Türkiye artık sizin o eski SİLİK ve EZİK vede Borç Para Dilen TÜRKİYESİ değil..
Siz işte bunun için AK Parti Hükümetine Kin ve Nefret Kusuyorsunuz...

iç siyasette kemal kılıçdaroğlu nu, dış siyasette tayyip erdoğan ı tek geçerim. her ikiside kendi katagorisinde boşboş konuşma lideri.

sende kendine mi HAYRANSIN be..
Avatarında ki Yılmaz Güney denilen kişi Paranın ve şöhretin Şımarttığı ve KATİL ettiği Müptezeldir ... sende bu KATİL ile mi Gurur duyuyorsun ?

sende kendine mi HAYRANSIN be..
Avatarında ki Yılmaz Güney denilen kişi Paranın ve şöhretin Şımarttığı ve KATİL ettiği Müptezeldir ... sende bu KATİL ile mi Gurur duyuyorsun ?

cevabın varsa yaz, avatarla uğraşma adamın biir filmini seyretmeden para şöhret diyerek saçmalama, ama senin gibiler o tür filmlerden korkar, size kakara kikiri filmleri yakışır.

Türkiye Kurulduğundan bu yana hangi TC Devlet yöneticiniz , hangi GENERALİNİZ İsrailin Karizmasını ÇİZEBİLMİŞ ve Siyonist İsraili Dünyaya REZİL edebilmiş ??

"İslamcı gençlik için de 'işbirlikçilik' bir zamanlar affedilmez bir ihanetti. Irak işgali günlerinde, işgale ve emperyalizme karşı yayınlar yapan İslamcı dergi 'Gerçek Hayat'a kısa yazılarla katkı sunuyordum. O yıllarda İslamcı gençlik, cemaati işbirlikçilikle alttan alta suçluyordu. Bugün ise aynı gençlik, AKP'nin on yılında anti-emperyalist lâfları hiç etmemeye, Irak'ta öldürülen Müslümanlara karşı yazı yazmamaya başladı. Ateşli yüz binlerce genç, hakim işbirlikçi dili nasıl kabullenir?" Nihat GENÇ

Şimdi sana desem ki ey müslüman bulunduğun coğrafyada yıllardır kafir tarafından sömürülüyorsun, yüzyıllar boyu Kurandan ve kuranın gösterdiği ilim ve medeniyetten uzakta bir yaşam sürdün, atalarının kurduğu muhteşem imparatorluğun öz sermayesinden yedin, bir milim dahi ileri gitmek aklının ucundan geçmedi. Hal-i perişanına yeni cumhuriyet rejimini sebep gösterdin, halbuki bu sebep senin sadece zavallı bir tesellindi. Mehmet Akif 1900 lü yılların başında, aslında ne olduğunu veya olmadığını yüzüne haykırmıştı senin hatırla:

Müslümanlık nerde, bizden geçmiş insanlık bile...
Âlem aldatmaksa maksat, aldanan yok, nâfile!
Kaç hakikî Müslüman gördümse: Hep makberdedir;
Müslümanlık, bilmem amma, galiba göklerdedir!

Soğuk savaş dönemi sona ererken batı için yeni tehtid İslamdı. Uyanan ve hakkını arayan müslümanı, ancak idealizmini sulandırarak durdurabileceğini anlayan ABD önüne geçemeyeceğini anladığı İslamın kendisini değil, ılımlısını politika sratejisi olarak benimsedi. Senin gözünü boyayan hükümetin islamcı(!) damgasına sahip olmasaydı yanıbaşında ıraktaki işgale seyirci kalmazdın, askerinin başına çuval geçirene seyirci kalmazdın, güneydoğuda azan bölücüye seyirci kalmazdın, Van minütle boyanan gözün, isarilin, türk gemisine alanen saldırıp insanlarımızı şehid etmesine ve gemilerimizi rehin almasına karşı kılını kıpırdatamayan akp yi göremedi. Tıpkı bugün israile ültimatom verilirken öte yandan sessiz sedasız ülkemize konuşlandırılan füze kalkanları gibi... Sence kimi tehtid olarak görüyorlar da gene bizi, müslümanlara karşı piyon olarak kullanacaklar dersin? Boşver müslüman kardeşim sen hayal dünyasında yaşamaya devam et, naylon mücahitlikle mutlu ol. ABD nin bir dediğini iki etmeyen hükümetin, ve abd nin dizinin dibinde cihad(!) yapan diyalogcu hocanın manevralarıyla mutlu ol.

Ve sakın sorma kendine usameyi saklandığı delikten alıp okyanusun dibine gönderen ABD, bu muhterem hocayı nasıl vatanında huzur ve güven içinde yaşatır?

Müslümanlık nerde, bizden geçmiş insanlık bile...
Âlem aldatmaksa maksat, aldanan yok, nâfile!
Kaç hakikî Müslüman gördümse: Hep makberdedir;
Müslümanlık, bilmem amma, galiba göklerdedir!

üstüne yorum yapmaya bile utanırım !!!!

geçin bu ayakları koçlarım

Erdoğanın İsraile koyduğu postayla şaşkına dönen meğerse sadece İsrailliler değilmiş.
Milliyetci postu giymiş çakallar bir yandan postalcısı balyozcusu ergenekoncusu bir yandan ne yapsak da bu dik durusuşu önemsizleştirecek zırvalamar da bulunsak diye debelenip duruyorlar. İsraile koyduğumuz posta yahudilerden çok bu çakalları üzmüş meğerse

cevabın varsa yaz, avatarla uğraşma adamın biir filmini seyretmeden para şöhret diyerek saçmalama, ama senin gibiler o tür filmlerden korkar, size kakara kikiri filmleri yakışır.

Ben Filimlerine bi Eleştiri getirmedim ,ben onun Kişiliksizliğini , Lümpenliğini ve Katilliğini eleştirdim...sen KATİLLERLE ,Canilerle Gurur duymaya devam et...

İşte sorun bu zaten.Bunlar o eski Türkiye'yi arıyorlar ama malesef o Türkiye artık yok.Kardeşim bunları dile getirdiğin için ayrıca teşekkür ediyorum.Saygılarımla

İsrail'e ne posta koymuşuz onu merak ediyorum. Aradan 1 sene geçti BM'nin sonucunu yok sayarız lafını şimdi zırvalayanlar neden 1 sene önce adamların ağızlarının içine baktılar ? Gazete okurken doğruluğu konusunda 2 kere düşünün. Büyükelçiyi kovmakla posta koymak mı oluyor ? Bilmiyorsanız söyleyeyim mevcut büyükelçi zaten 20 gün önce emekli olmuş adam gitmiş bile. Posta koymaktan anlayışınız adamın 2-3 uşağını kovmaksa alın gurur duyun bununla. Konusunda uzman ve bölgenin stratejik konumunu çok iyi bilen 15 amiral içeride. Bu adamlar olmadan neyine savaşa gidiyorsun ? Tayyip gene Mavi Marmara ekibiyle mi savaşa gönderecek bu adamları yoksa ? Askeri savaş filosunu dolduracaksın erzak ile göndereceksin Gazze'ye. Bakalım hangi israil iti o gemilere dokunabiliyor ? Posta böyle konur!

Erdoğanın İsraile koyduğu postayla şaşkına dönen meğerse sadece İsrailliler değilmiş.
Milliyetci postu giymiş çakallar bir yandan postalcısı balyozcusu ergenekoncusu bir yandan ne yapsak da bu dik durusuşu önemsizleştirecek zırvalamar da bulunsak diye debelenip duruyorlar. İsraile koyduğumuz posta yahudilerden çok bu çakalları üzmüş meğerse

imza : G K A ( Göbeğini Kaşıyan Adam)

Sen o mavalları git "yahudi cesaret ödülünü" gururla taşıyan başbakana oku. Bize okuma koç yemez. Madem posta koymakta bu denli mahirdiniz, aşağıda size galiz küfürler savuran şerefsizlere neden gıkınız çıkmadı sahte kabadayılar:

"Meşe ağacının hangi dalı nerenize battı sayın hükümet?"

"Devleti ve hükümeti yönetenlere sesleniyorum, bizi Şahin ve güvercin olarak ayırmayın, has.tir diyorum, has.tir."

osman baydemir

Sen o mavalları git "yahudi cesaret ödülünü" gururla taşıyan başbakana oku. Bize okuma koç yemez. Madem posta koymakta bu denli mahirdiniz, aşağıda size galiz küfürler savuran şerefsizlere neden gıkınız çıkmadı sahte kabadayılar:

"Meşe ağacının hangi dalı nerenize battı sayın hükümet?"

"Devleti ve hükümeti yönetenlere sesleniyorum, bizi Şahin ve güvercin olarak ayırmayın, has.tir diyorum, has.tir."

osman baydemir

Haklısın Erdoğan Cesaret ödülünü aldı ama İsrailin yaptığı insanlık dışı zulümleri eleştirmede hiçbir zaman cesaretini kaybetmedi.İsrali eleştirmede okadar cesaretliydi ki hiç bir lider onun kadar ağrı sözlerle yüklenmemişti İsrail devletine

Erdoğan her platformda yahudi düşmanı olmadığını asıl meselesinin terör devleti olan israil hükümetinin uyguladığı insanlık davranışlar da olduğunu defalarca söyledi. İşte bu yüzden yahudi düşmanı olmadığı için de bir yahudi düşünce kuruluşunda konuşma yapıp kendisine takdim edilen o ödülü aldı

bu konuda Erdoğanı eleştirmek iseyenler papağan misali iki de bir Bu madalya dan bahsediyor gerçi sizde haklısınız elinizde fazla malzeme olmadığı için aklınıca bu sayede eleştiride bulunuyorsunuz

Oysa o madalyayı alıpta İsrailin katliamlarına sesini çıkarmasaydı işte ozaman eleştirile bilirdi.

Bahceli gibi doğu Türkistanlı Türklere zulmeden ve onları katleden Çin Devlet Başkanı Zemin`e Devlet Hizmet Madalyası ve altın tabanca vermediya

Bakınız AKP yi sevmeye bilirsiniz hatta ondan nefret edebilirisiniz ki ediyorsunuz buda en doğal hakkınız. Ancakkk uluslararası sularda sadece mazlumlara yardım götürmek isteyen silahsız bir insani yardım gemisine haydutlar gibi saldırıp 9 masum vatandaşımızı katleden İsrail e karşı bu hükümetin tavra, bu tip ucuz zırvalarla ve de kimseninde iplemediği saçmalıklarla laf söyleyemezsiniz.Bu mesels sahsi olmaktan çıkıp ülke meselesine dönüşmüşür.

Buna rağmen milliyetci postu giymiş çakallar , ergenekoncuların piyonları ve darbecilerin postal yalayıcıları ise kuyruk acılarından dolayı açıkca israili destekleyemedikleri için bu konuda AKP yi ve Erdoğanı eleştiriyorlar.

Düşmanımın düşmanı benim dostumdur mantığı ile İsrailin AKP yi ve Erdoğanı zor durumda bırakması sözde vatansever maskesli bu şarlatanların en büyük dilekleri aslında

Türkiyenin İsraile karşı takındığı tavır dünyada milyarlaca insan tarafından alkışlanırken bizde ki bu çakalları rahatsız ettti

10 yıldır her seçimde AKP karşısın da seçim kaymetmekten şamaroğlanına dönüşen bu azgın azınlık, şahsi hesaplarının uluslararası bir meselede bile alçakca kullanmaktan geri durmuyor

Neyse siz zaten 10 yıldır o tokatlarının acısını tadıyorsunuz bir kezde israille beraber tadarsınız fena mı

Geri