İspik'in OğLu oLmuş :P

Gєηco

Altın Üye
Reaction score
0
romantizmde bir konunun daha ırzına geçmiş bulunuyoruz...tabi romantizmle hiç alakası olmayan insanlar girip çıkmaya başladı son zamanlarda romantizmden çok geiyk mesajlarla doldu taştı bölüm : ) örn (ispik,deer,chief,)
her neyse şimdi bir kaçtane sitemizin eski kırolarından arkadaşlar geLmiş onları karşılayalım dedim.. haydin geyiğee..

adını kim koyucak cocuğun halası olarak sen mi

CHI€F;3073602' Alıntı:
adını kim koyucak cocuğun halası olarak sen mi

ben amcasıyım olm teyzesi olarak bu görev sana düşer.. : D

oo kavgada sölenmez bu laf....

baslık nıye benımle oynanıyo o anlattıgım seye bi gönderme war sanki cözemedim ama neyse : ))

İspiki mi bekliyoruz:D

bannerdespinamh3.gif

Halim Yalın Son Sireni Benim İçin Çalın
REsmini Çekmelisin Her Anın
Kanıdı Omalı Her Feryadın
...​

aga dıyen murat olsun bosversnee : ))

bak bısiy dicem biliin mi :D :D

islik mi : ))))

hahhaha beyler eskiler geldi eywallahta geyik bende donmesın muratımız var bak cillop gibi malzeme : ))

oo kavgada sölenmez bu laf....

baslık nıye benımle oynanıyo o anlattıgım seye bi gönderme war sanki cözemedim ama neyse : ))

senin için pis olm bizim kimseye bişy gönderdiğimiz aldığımız yok :p yaparsa o işler deerr yapar kesin fikirde ondan çıkmıştır :D

O Ayrı MeseLe terteren :-D

Neise Siz Cocuğa isim Dü$ünün ßen i$e Gidiyorum iyi MuhaßßetLer ALayınıza.. Yada kraLınıza :melek

eywallah canım bol avlar : ))

renkli bi gün dilegiyle sana :D

O Ayrı MeseLe terteren :-D

Neise Siz Cocuğa isim Dü$ünün ßen i$e Gidiyorum iyi MuhaßßetLer ALayınıza.. Yada kraLınıza :melek

hadi hayırlı işler büyükşehir belediyede eleman açığı olursa haber ver bizde girelim ne demişler sırtını devlete yaslıcan ;)

murat çekemediğin midir nedendir bu ispik sürekli sana çamur atıyo neden acaba ;)

hadi hayırlı işler büyükşehir belediyede eleman açığı olursa haber ver bizde girelim ne demişler sırtını devlete yaslıcan ;)

murat çekemediğin midir nedendir bu ispik sürekli sana çamur atıyo neden acaba ;)

murat çok gereksiz biri ondandır.. :E

Geri