İspanyol basını İniesta'yı kahraman ilan etti

€rd@ls10

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

fft17_mf236898.Jpeg

Avrupa Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında dün akşam deplasmanda Chelsea ile 1-1 berabere kalarak finale yükselen İspanya’nın FC Barcelona takımı için Barcelona kentinde yapılan sevinç kutlamaları olaylı geçti.
Barcelona’nın merkezindeki ünlü "La Rambla" sokağında toplanan binlerce Barcelonalı taraftar, takımlarının finale kalmasını kutlarken, çevreye zarar vermeye çalışan bir grup ile polis arasında olayların çıktığı ve bazı kişilerin gözaltına alındığı bildirildi.
Bu arada, sabah saatlerinde Barcelona havaalanına gelen Barcelonalı futbolcuları da kalabalık bir taraftar grubu karşıladı.
Öte yandan, İspanyol gazeteleri bugünkü başlıklarında maçın 93. dakikasında attığı golle takımına beraberliği ve finali getiren Andres İniesta’yı
"kahraman" ilan ederken, Chelsea’nin maçın Norveçli hakemi Tom Henning’e öfkesine de hak verdi.
AS gazetesi "İniesta, mucizeyi yaptı. Hakem İngilizlerin 3 penaltısını vermedi", Marca "İniesta mucizesi. Çok az takım bu tip bir şanslı vuruşa layık oldu", El Pais "İniesta’dan kutsal bir gol", El Mundo Deportivo "Selam Barça, Roma seni bekliyor!" ve Sport gazetesi de 1991’de Barcelona’nın Almanya’nın Kaiserslautern takımını elediği tarihi maça atıfta bulunarak "2. Kaiserslautern: Kahramansınız" ifadesini başlığına çıkardı. İspanyol basını, maçın hakeminin çok kötü bir yönetim gösterdiği fikrine katılırken, "Barcelona’nın belki dün Chelsea’ye karşı oynadığı futbolla değil, ama bu sezonki futboluyla Şampiyonlar Ligi finaline layık olduğu" vurgulandı.

kaynak

işte gazetecilik budur.
adamlar hatalarını ve nası geçtiklerini itiraf etmişler.

inş ManU çakacak bu rezillere de nası top oynanır gösterecek.

iniesta ya adamım benim başka oyuncu istemiyom sadece iniesta olsun yeter harika bir futbolcu bayılıyom walla oynamasına

Iniesta mükemmeL bi geLişme süreci geçirdi,şimdi bana kaLırsa dünyanın en iyi orta sahası oLmaya büyük bir aday..
Fatih Terim de kendisini yıLın futboLcusu oLarak beLirLemişti,demek o kdr da futboL cahiLi değiLmiş..

işte gazetecilik budur.

hacı şu bi gerçek ki iniesta nın golü olmasa hakem sayesinde çıkmış olmayacaktı barcelona, yani hakem ve iniesta anlaşmış öylemi :) tarihte bu tür maçların çoook örneği var, chelsea atsaymış 2-3 gol daha garantileseymiş finali, ama essien in futbol kariyeri boyunca bir daha atamayacağı bir golle skorun üzerine yatan chelsea final gerçekten haketmedi, ki 2 maçında istatiklerini incelersen kimin daha çok finali hakettiğini görürüsün...

saygılar...

hacı şu bi gerçek ki iniesta nın golü olmasa hakem sayesinde çıkmış olmayacaktı barcelona, yani hakem ve iniesta anlaşmış öylemi :) tarihte bu tür maçların çoook örneği var, chelsea atsaymış 2-3 gol daha garantileseymiş finali, ama essien in futbol kariyeri boyunca bir daha atamayacağı bir golle skorun üzerine yatan chelsea final gerçekten haketmedi, ki 2 maçında istatiklerini incelersen kimin daha çok finali hakettiğini görürüsün...

saygılar...

ben gözlerime inanırım istatistikler ilgilendirmez.

sen barçayı destekliyor olabilirsin ama gerçekleri de göz ardı etmekten vazgeçin.
hakem o penaltılardan 1ini verse zaten atacaklardı 2-3ü yani her halükarda iş orda bitiyor.
beni çıkan takım ilgilendirmez biz kupamıza bakarız.

aldıkmı istatistikde oyunda önemsiz.

chelsea iki maçtada korkak, kapalı oynadı...

kendi sahasına çekilerek drogba ve anelka ile gol aradı...

son dakikada iniesta golu hariç hiç keyif değildi inşallah final maçı ManU ile bobba gibi olacak...

ben gözlerime inanırım istatistikler ilgilendirmez.

sen barçayı destekliyor olabilirsin ama gerçekleri de göz ardı etmekten vazgeçin.
hakem o penaltılardan 1ini verse zaten atacaklardı 2-3ü yani her halükarda iş orda bitiyor.
beni çıkan takım ilgilendirmez biz kupamıza bakarız.

aldıkmı istatistikde oyunda önemsiz.

haklısın, dediğin gibi sonuçlar önemli... ve sonuç ; final : man unt - barca
ve bence daha keyifli bir maç olacak...

maçta anelkanın düşme pozisyonu kırmızı kart değildi...

biraz ağır oldu... anelka sarı kartı hakediyordu bence...

son dakikada drogbanın şutunun defansın koluna çarpmasıda penaltı değildi...

sadece maçın sonuna doğru drogbanın pique yi çalımlarken top pique nin eline çarptı. o penaltıydı...

sanırım orda hakem hatalı kırmızı kartını affettirdi...

iki taraf içinde adil bir maç yönetmedi...

Pique itiraf etti

Barcelona'nın savunma oyuncusu Gerard Pique, Chelsea ile oynadıkları Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında topa elle müdahale ettiğini itiraf etti.

Tartışmalara yol açan karşılaşmada şanslı olduğunu ifade eden Barcelonalı futbolcu, Sky Sports'a yaptığı açıklamada "Dürüst olmak gerekirse top elime dokundu; ama ben topa müdahale etmek istememiştim. Kararı hakem verecekti ve Ovrebo bu müdahaleyi penaltı olarak düşünmedi. Bu durumda karara saygı duymak zorundayız" dedi.

Eski Manchester Unitedlı futbolcu, önceki takımıyla finalde oynamasının kendisi için çok özel bir durum olduğunu ifade etti.

işte gazetecilik budur.

:hhmanD:hhmanD Manu'mu Gösterecek Top Nasıl Oynayıyo Barcaya Tersi Olmasın :hhmanD:hhmanD

Geri