İspanyadaki Gizemli Yaratık

• Konbuyu başlatan WoLF
  • Başlangıç tarihi
W

WoLF

Guest

2dcfn1c.jpg

Arkadaşlar daha önce verildiyse özür ama bunu veremeden geçemicem.Adamlar ormanda geceleyin araştırma yapıyo ve karşılarına tuhaf bi yaratık çıkıyo.
http://www.liveleak.com/view?i=2b0_1210783884

Kod:
[FONT="Trebuchet MS"][SIZE="2"][B][CENTER][COLOR="Black"]  url'yi verdikten senra üstüne smiley eklentileri yapmayın.
Link çaLışmıyor.
Ayrıca Caps aLmamışsın Konuya bu seferlik ben ekLedim caps
Bundan Sonra Caps ekLemeye özen gösteeLim ! (oLdness_07)
 [/COLOR][/CENTER][/B][/SIZE][/FONT]

Adamın birisi tuvaletini yapıyormuş bunlarda rastgele çekime almışlar "canavar oha" diye tabir etmişler adamı ve kokudan kaçmışlar bence. Çok ağır kokmuştur ki o.

DoğruLuğundan %100 emin tabiki oLamam ancak Bir sitede gördüm.
İspanyanın kuzey kesiminde bir orman war.Burdada eskiLerden kaLma bir dedikodu canavar hayaLet herneyse.
BunLarda bu oRmana Araya gidiyor büyük ihtimaL hiç bir şey buLamadıkLarı için aRkadaşını canavar yapıyorLar =)
BiLirsiniz camera Gece Modundayken İnsan gözLeri kedi gözü gibi parLarr yani bunda anormaLLik yok.
Zaten gözLerden başkada anormaLLik yok.=)

beyler gecenin yarısında hafif uykulu izlemiştim uyku falan kalmadı:):):):)

çeken kişi bir şeye basıyor herhalde daha sonra sesi duyduğu anda tepki veriyor !!! İLGİNÇ

yaa adamın biri sıkışmış tenha bi yerde işini görürken bu patavatsız meraklılar rahatsız etmiş gece modu olduğu için gözler parlaşmış. adam onalrın ağzına ... yapmasın diyede kaçıyorlar olay bu kadar basit :D :D :D

Geri