İspanya 1-0 TÜRKİYE [D.K.E.G. Maçı - Tek BaşLık]

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0

ispanya-turkiye-1.jpg

A Milli Takım’ın İspanya maçlarının aday kadrosu ve programı açıklandı

news_manset_resim_kc_Terim02.jpg

A Milli Takım’ın İspanya ile 28 Mart ve 1 Nisan tarihlerinde oynayacağı 2010 Dünya Kupası eleme grubu maçlarının kadrosu ve programı belli oldu.

Ümit Milli Takımımızın gelecek hafta Danimarka ve İrlanda Cumhuriyeti ile yapacağı maçların kadrosunda bulunan Sercan Yıldırım, A Milli Takım’ın İspanya maçları için açıklanan kadrosuna dâhil edildi.

A Milli Takım kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:
KALECİLER
1- VOLKAN DEMİREL FENERBAHÇE
2- RÜŞTÜ REÇBER BEŞİKTAŞ A.Ş.
3- UFUK CEYLAN MANİSASPOR
SAVUNMA OYUNCULARI
4- GÖKHAN GÖNÜL FENERBAHÇE
5- SABRİ SARIOĞLU GALATASARAY A.Ş.
6- EMRE AŞIK GALATASARAY A.Ş.
7- SEDAT BAYRAK SİVASSPOR
8- İBRAHİM KAŞ GETAFE CF
9- EREN GÜNGÖR KAYSERİSPOR
10- HAKAN KADİR BALTA GALATASARAY A.Ş.
11- İBRAHİM ÜZÜLMEZ BEŞİKTAŞ A.Ş.
ORTA SAHA OYUNCULARI
12- HAMİT ALTINTOP BAYERN MÜNİCHEN
13- KAZIM KAZIM FENERBAHÇE
14- AYHAN AKMAN GALATASARAY A.Ş.
15- MEHMET AURELIO REAL BETIS BALOMPIE
16- EMRE BELÖZOĞLU FENERBAHÇE
17- NURİ ŞAHİN BORUSSIA DORTMUND
18- MEVLUT ERDİNÇ FC SOCHAUX
19- TUNCAY ŞANLI MIDDLESBROUGH FC
20- ARDA TURAN GALATASARAY A.Ş.
HÜCUM OYUNCULARI
21- NİHAT KAHVECİ VILLARREAL CF
22- BATUHAN KARADENİZ ESKİŞEHİRSPOR
23- SEMİH ŞENTÜRK FENERBAHÇE
24- GÖKHAN ÜNAL TRABZONSPOR A.Ş.
25- SERCAN YILDIRIM BURSASPOR

A Milli Takım’ın kadrosunda bulunan futbolcular, 22 Mart Pazar günü saat 17.00’den itibaren İstanbul Polat Renaissance Otel’de toplanmaya başlayacak.

Milli Takım teknik kadrosu ile futbolcuları, 23 Mart Pazartesi günü saat 11.00’de Polat Otel’de gerçekleştirilecek Turkcell imza törenine katılacak. Saat 13.00’te özel bir uçakla Madrid’e hareket edecek A Milli Takım kafilesi, burada Westin Palace Hotel’de konaklayacak. İspanya ile deplasmanda oynanacak maçın ardından kafile, saat 02.15’de yine özel bir uçakla İstanbul’a dönecek.

Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim, 27 Mart Cuma saat 19.00’da Santiago Bernabeu Stadı’nda, 31 Mart Salı saat 12.00’de İstanbul Swissotel’de birer basın toplantısı düzenleyecek.

28 Mart Cumartesi günü İspanya'nın başkenti Madrid'deki Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanacak ve TSİ 23.00'de başlayacak karşılaşmayı İsviçre Futbol Federasyonu'ndan Massimo Busacca yönetecek. Busacca'nın yardımcılıklarını vatandaşları Matthias Arnet ve Francesco Buragina yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Claudio Circhetta.

A Milli Takımımızın İspanya ile 1 Nisan'da Ali Sami Yen Stadı'nda saat 21.00’de oynayacağı 2010 Dünya Kupası eleme grubu maçını ise İngiliz hakem Michael Riley yönetecek. Riley'in yardımcılıklarını Peter Kirkup ve Philip Sharp yapacak. Dördüncü hakem ise Martin Atkinson olacak.

Bu karşılaşma için İspanya Milli Takımı 30 Mart Pazartesi günü özel bir uçakla saat 20.00’de İstanbul’a gelecek. Four Seasons Hotel’de konaklayacak İspanya, karşılaşma öncesindeki son antrenmanını 31 Mart Salı günü saat 19.30’da Ali Sami Yen Stadyumu’nda yapacak.

Milli Takım’ın antrenman programı şöyle:

23.03.2009 – 19.30 (Ciudad Real Madrid de Valdebebas – Basına açık)
24.03.2009 – 11.00 (Ciudad Real Madrid de Valdebebas – Basına kapalı)
24.03.2009 – 19.30 (Ciudad Real Madrid de Valdebebas – Basına 30 dak. açık)
25.03.2009 – 19.30 (Ciudad Real Madrid de Valdebebas – Basına kapalı)
26.03.2009 – 19.30 (Ciudad Real Madrid de Valdebebas – Basına kapalı)
27.03.2009 – 19.30 (Santiago Bernabeu – Basına 15 dak. açık)
29.03.2009 – 19.00 (İnönü Stadı – Basına 15 dak. açık)
30.03.2009 – 19.00 (Ali Sami Yen Stadı – Basına kapalı)
31.03.2009 – 19.00 (İnönü Stadı – Basına 15 dak. açık)

Ligtv

2010 Dünya Kupası Elemeleri [ispanya-Türkiye maçı 28 mart]

İspanya'nın iki yıldızı Türkiye'ye karşı yok

2010 Dünya Kupası elemeleri 5. Grup'ta 28 Mart'taki İspanya-Türkiye ve 1 Nisan'daki Türkiye-İspanya maçları öncesinde İspanya'nın önemli oyuncularından İniesta ve Xavi sakatlandı.23 Mart 2009 10:37

FC Barcelona'nın geçtiğimiz pazar günü Malaga'ya karşı oynadığı maçın 60. dakikasında kas ağrısından dolayı sahayı terk eden Andres İniesta'nın 2 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtilirken, 66. dakikada oyundan çıkan Xavi'nin de benzer bir sorunu olduğu belirtildi.
Barcelona kulübünün doktoru, yapılan ilk kontrollerde sağ bacak kaslarında yırtık tespit edilen İniesta'nın 2 hafta sahalardan uzak kalacağını, bu futbolcunun İspanya'nın Türkiye ile oynayacağı 2 maçta ve ligdeki Valladolid maçında forma giymesinin beklenmediğini ifade etti.

(Xavier Hernandez) Xavi'nin de bugün İspanya Milli Takımı kampına katılacağı ancak büyük olasılıkla buradaki doktor kontrolünden sonra sakatlıktan dolayı kadro dışında bırakılıp, kampı terk edeceği ileri sürüldü. İniesta ve Xavi, gerek Barcelona'nın gerekse İspanya Milli Takımı'nın orta sahadaki en önemli isimleri olurken, teknik direktör Fatih Terim FIFA'nın yaptığı 2008 yılındaki en iyi futbolcu oylamasında İniesta'yı ilk sırada göstermişti.

İspanya Milli Takımı'nda ayrıca defansta Puyol sakatlığı dolayısıyla Türkiye maçlarında kadro dışı bulunurken, kadroda olmasına rağmen forvetteki David Villa'nın da sakatlığı bulunuyor.

AA

Inıesta Yok!(İspanya - Türkiye)

2010 Dünya Kupası elemelerinde Türkiye'nin rakibi olan İspanya'da yıldız orta saha oyuncusu Iniesta'nın sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği belirtildi.

Sakat futbolcuların durumlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan İspanya Milli Takımı Doktoru Oscar Luis Celada, sakatlığı bulunan orta saha oyuncusu Iniesta'nın Türkiye karşısında kesinlikle oynamayacağını belirtirken, sakatlıkları bulunan Xavi, Casorla gibi birkaç fubolcunun da tedavilerinin sürdüğünü, ama bu futbolcuların oynayabilecek durumda olduklarını kaydetti.

(İHA)

KonuLar Tek BaşLıkta BirLeştiriLdi...

İspanya'da Iniesta yok Xavi zor!

İspanya Milli Takımı'nın 2 önemli oyuncusu Iniesta ve Xavi, Barcelona'nın Malaga ile oynadığı maçta sakatlandı. Iniesta'nın Türkiye ile oynanacak ve NTV'de yayınlanacak 2 maçta da forma giyemeyeceği belirtilirken, Xavi için son kararı İspanya Milli Takımı'nın doktorları verecek.

iniesta-230309.widec.jpg

2010 Dünya Kupası elemeleri 5. Grup'ta 28 Mart'taki İspanya-Türkiye ve 1 Nisan'daki Türkiye-İspanya maçları öncesinde İspanya Milli Takımı'nın önemli oyuncularından Andres Iniesta ve Xavi sakatlandı.

Barcelona'nın Malaga ile oynadığı maçın 60. dakikasında sakatığı nedeniyle sahayı terk eden Iniesta'nın 2 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Barcelona kulübünün doktoru yapılan ilk kontrollerde sağ bacak kaslarında yırtık tespit edilen Iniesta'nın 2 hafta sahalardan uzak kalacağını, bu futbolcunun İspanya'nın Türkiye ile oynayacağı 2 maçta ve ligdeki Valladolid maçında forma giyemeyeceğini ifade etti.

Xavi'nin de İspanya Milli Takımı kampına katılacağı ancak büyük olasılıkla buradaki doktor kontrolünden sonra sakatlıktan dolayı kadrodan çıkartılacağı ileri sürüldü.

Iniesta ve Xavi, gerek Barcelona'nın gerekse İspanya Milli Takımı'nın orta sahadaki en önemli isimleri olarka dikkat çekerken, teknik direktör Fatih Terim FIFA'nın yaptığı 2008 yılındaki en iyi futbolcu oylamasında İniesta'yı ilk sırada göstermişti.

İspanya Milli Takımı'nda Puyol da sakatlığı dolayısıyla Türkiye maçları için kadroda yer almıyor.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Iniesta'nın yerine Mata!!!

2010 Dünya Kupası elemelerinde 28 Mart ve 1 Nisan'da Türkiye ile karşılaşacak İspanya milli takımında teknik direktör Vicente Del Bosque sakat olan Andres Iniesta'nın yerine Juan Manuel Mata'yı kadroya çağırdı.

Madrid'de toplanan İspanya Milli Takımı'nda geçtiğimiz pazar günü oynanan lig maçında sakatlanan Barcelonalı İniesta kadrodan çıkartılırken, yerine Valencia'dan Mata dahil edildi.

İspanya'nın geçtiğimiz 19 Kasım tarihinde Şili ile oynadığı özel maçta kadroya alınan Mata, buna rağmen oynama şansı bulmazken, İniesta'nın sakatlanması sonrası 2. kez milli forma şansını yakaladı.

Defansta Puyol ve orta sahada İniesta'dan yoksun olacak İspanya'da ayrıca, Xavi, Silva ve Villa'nın sakatlığı, Pique'nin de hafif grip hastalığı bulunuyor.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

D.Villa : Büyük bir avantaja sahibiz

2010 Dünya Kupası Avrupa elemelerinde Türkiye'nin rakibi olan İspanya'nın yıldız futbolcusu David Villa, ''Acı çekmeyi önlemek için büyük bir avantaja sahibiz. İki maçı da kazanmalıyız'' dedi.

villahber.hlarge.jpg

Son Avrupa şampiyonu İspanya’nın yıldız isimlerinden David Villa, 2010 Dünya Kupası elemelerinde oynayacakları Türkiye maçları öncesinde bir basın toplantısı düzenledi.

David Villa, basına yaptığı açıklamada, geçmiş dönemlerde gruplardan çıkma konusunda İspanya'nın sorunlar yaşadığını hatırlatarak, ''Bir daha sıkıntı çekmemek için şimdi elimizde büyük bir fırsat var ve en kısa zamanda gruptan çıkmayı garantilemek istiyoruz. Üstelik bunu ne kadar erken yaparsak yazın oynanacak Konfederasyon Kupası öncesi o kadar avantaj sağlayacağız'' diye konuştu.

Villa, dizindeki sakatlığın hemen hemen geçtiğini ve büyük olasılıkla cumartesi akşamı oynayabileceğini de söyledi. Avrupa Şampiyonu olduktan sonra İspanyol kamuoyunda şimdi Dünya Şampiyonluğu'nun istendiği yorumunun yapılması üzerine ise Villa, ''Bu herkesin aradığı bir baskı. Avrupa Kupası'nı kazandıktan sonra daha fazlasının istenmesi normal ama tüm futbolcular bundan memnunuz. Çünkü daha büyük düşünmemiz için bizi motive ediyor'' değerlendirmesini yaptı.

Diğer bir İspanyol milli futbolcu olan Sergio Ramos da ''Milli takımdaki gidişatımıza aynı düzeyde devam etmek ve Türkiye'ye karşı iki maçta da kazanmak için kendimize güvenimiz var. İki maçı da kazanırsak pratikte gruptan çıkmış olacağız'' dedi.

Türkiye için ''Yeterince tanınmış oyuncuları olan, güçlü bir takım'' yorumu yapan Ramos, ''Türkiye'nin gücünü biliyoruz ama biz Sevilla'daki İngiltere maçında olduğu gibi dinamik, iyi oyunumuzu tekrarlamaya çalışacağız'' diye devam etti.

Öte yandan İspanya Milli Takımı'nda yeni formaların tanıtımı yapılırken, futbolcuların cumartesi günü Türkiye'ye karşı bu yeni formaları giyeceği belirtildi.

NTVSPOR

sercanla kazımla sedatla kazanacagımıza inanan varmı aacba?
bu kazımı hangi krtere göre alıo onu anlamadım.
sacma sapan takımlara sacma sapan puanlar kaybetmeseydi fatih terim simdi cok rahat cıkardık 2 ispanya macınada.

2 İspanya Maçı = 0 Puan Acı Ama GerçekLer Bu...

Terim: En önemli kozumuz orta sahamız

terimresim333.300w.jpg

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ!!! :goz::goz::goz:

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, NTV'de yayınlanacak zorlu İspanya karşılaşması öncesi NTV Spor'un sorularını yanıtladı. Rakibe orta sahada baskı yapmayı hedeflediklerini ifade eden Terim, Hamit Altıntop'un da sakatlığı nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyeceğini açıkladı.

Fatih Terim, İspanya-Türkiye maçı öncesinde NTV Spor'un sorularını yanıtladı.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 2010 Dünya Kupası eleme grubunda oynayacağımız zorlu İspanya karşılaşmaları öncesi NTV Spor'a konuştu.

A Milli Takım'ın Madrid'de kamp yaptığı otelde NTV Spor Haber Müdürü Haluk Yürekli'nin sorularını yanıtlayan Terim, sakatlığı bulunan Hamit Altıntop'un 28 Mart Cumartesi günü oynanacak ilk maçta forma giyemeyeceğini söyledi.

"İspanya karşısında en önemli kozumuz orta sahamız" diyen Terim, İspanya'ya oynama şansı tanımamaları gerektiğini ve orta alanda yapacakları baskıyla rakibin direncini kırmayı hedeflediklerini belirtti.

Hamit Altıntop'un sakatlığının ciddi olduğunu öğrendik. Son durumunu sizden alabilir miyiz?

Cumartesi oynaması imkansız, Çarşamba günü de çok zor görünüyor. Sporcu sağlı bizim için herşeyden önce gelir. Bir oyuncunun sakatlığı varsa hiçbir zaman oynatmak için ısrarcı olmadık. Çünkü onlar daha çok uzun zaman bize lazım. İğneyle de hiçbir zaman oyuncu oynatmadık.

Sakatlıklardan devam edelim. Euro 2008'den bu yana sakatlıklar peşimizi bırakmıyor. Savunmamızın iki önemli ismi Gökhan Zan ve Servet yoklar. Rakibimiz de Avrupa şampiyonu İspanya. Fernando Torres ve David Villa gibi oyunculara sahipler. Savunmada sıkıntımız var gibi görünüyor. Neler söyleyeceksiniz?

Bugüne kadar sakatlık problemimizin olmadığı bir kamp hatılamıyorum. En son EURO 2008'de bizi espriye zorlayan konu bu. Orada da 'Acaba kalecileri orta sahada oynatabilir miyiz?' diyorduk. Ancak yapacak birşey yok. Bir de bizimkiler ameliyatlık falan sakatlanıyorlar. Bir takım yaratıyorsunuz. Farklı ülkelerden, farklı takımlardan, en yetenekli oyuncuları bir araya getirip, fizik olarak, anlayış olarak, üst düzey bir maça hazırlamaya çalışıyorsunuz. Bu çok kolay birşey değil. Şimdi bakıyoruz takımın yüzde 99'u değişmiş. Böyle bir ortamda savunmanın göbeği dediğimiz mevkii önemli. Mesela Mehmet Topal, bizim hem orta saha hem stoper oynattığımız değişken bir oyuncumuz. Girdiği mücadelede sarı kart görüyor, ki haklı olarak. Ancak kendisi ameliyat olmak zorunda kalıyor. Bu açıdan baktığımızda sakatlıklardan çektiğimiz kadar başka şeyden çekmedik diyebiliriz.

Kadro tercihlerinizden bahsedecek olursak. Çok tecrübeli önemli bir isim olmanıza rağmen her milli takım kadrosu açıklandığında çeşitli spekülasyonlar oluyor. Colin Kazım'ı Fenerbahçe'de forma giymezken milli takıma aldığınız konuşuldu. Ardından İbrahim Toraman'ın Sivasspor maçı sonrası bir açıklaması oldu. Bunları genel olarak nasıl değerlendireceksiniz?

Ben ve arkadaşlarım, İspanya ile yatıp İspanya ile kalkıyoruz. Bizim oyuncularımızla yatıp, bizim oyuncularımızla kalkıyoruz. Herhalde bizim daha doğru karar vereceğimiz çok açıktır. Özellikle bazı konularda hep böyle sorular oluyor, ancak baktım ki burada da "Neden Raul yok" diye konuşuluyor. Kazım konusunu anlatayım örneğin. Kazım bizde her zaman iyi oynadı. Takımında kadro dışı, saygı duyuyorum. Ama bizde kötü maçı yok. Ben kimsenin tercihine müdahale etmiyorum, edemem de. Öyle bir prensibim var. Herkes de benim seçimlerime saygı duyacak. Bazı mevkiilerde Türk futbolcunda sıkıntı olduğu çok açık. Son günlerdeki en önemli isimlerden biri Bilica. Neden? Çünkü oraya yeni bir soluk getirdiği için. Ayrıca bir oyuncu kulübünde çok iyi oynayıp, uluslararası arenada faydalı olamayabilir. "Ben şu takımı tutuyorum, bu futbolcu neden yok" şeklinde sorular olmamalı. Bu çok basit oluyor. Herkesi alırsak 100 kişi eder zaten.

Hiç vazgeçmediğiniz bazı oyuncular var. Örneğin Rüştü, bakıyoruz daha önceki milli takım kadrolarında yok ama şuan var. İbrahim Üzülmez de aynı şekilde. Ama bir şablonunuz var ve bunu bozmuyorsunuz...

Ben bir takım yaratmaya çalışıyorum. Futbolda formda olanlara ve gençleştirmeye 'evet' diyorum, ama bir takım yaratmaya çalıştığımız için istikrar da önemli. Mutlaka aramızda yeniler de olacak. Eren, Batuhan, Sercan gibi isimleri unutmayalım.

Cumartesi günü çok önemli bir maçımız var. Belki de bu maçlar gruptaki yerimizi belirleyecek. İspanya'ya bakıyoruz. Real Madrid, Barcelona, Liverpool gibi takımlardan ağırlıklı oyuncular var. İspanya kağıt üzerinde çok ağır basıyor gibi görünüyor...

Ben oyuncularımla şunu paylaştım; kusursuzluğu değil, başarıyı hedeflemelerini istedim. Hata yapma hakkından hiç vazgeçmemelerini istedim. Hata yapma hakkından vazgeçmeyen, yeni şeyler öğrenebilir. Yeni başarılar bulabilir. Hata yapmaktan korkmayacağız, onlara bunu anlattım. İspanya'nın durumu çok net. Kaliteleri tartışılmaz. Bizim de bunu fırsata dönüştürmemiz gerekiyor. Bunu yapacak gücümüz de var. Biz İspanya olmamamıza rağmen Avrupa üçüncüsü olduk. Bu başarıyı sürdürmemiz gerekiyor. İspanya'ya kaybedersek kimse bize "Neden kaybettiniz" demez. Ama kazandığınız zaman bir olaydır. Oyuncularım kendilerini bir kez daha hatırlatmanın, sansasyonel bir haberi verdirmenin peşinde olmalılar. Oyun kurgumuz, oyun anlayışımız da bunun üzerine olacak. Ligde alınan sonuçlar ortada, tek sıkıntımız oyuncularımızın moralinin bozuk olarak gelmesi. Onu da bugünden itibaren bu sıcak ortam sayesinde hallederiz diye umuyorum.

Avrupa futbolunda en beğendiğiniz oyunculardan birinin Iniesta olduğunu açıklamıştınız. Ve Iniesta iki maçta da yok, herhalde buna en çok siz seviniyorsunuzdur değil mi?

Enteresan birşey söyleyeyim, Barcelona-Malaga maçını seyrederken içimden, "Bunlarda neden kimse sakatlanmıyor" dedim. Bir baktım Iniesta elini kaldırıyor. Tabi önemli bir oyuncu ama çıktığı zaman Liverpool'dan ya da Avrupa'nın önemli takımlarından bir başka oyuncu girecek. İspanya o anlamda çok sıkıntı çeken bir takım değil.

Puyol, Xavi ve Iniesta gibi oyuncuların olmayışı, kafanızda oyun anlayışı konusunda artı bir değişiklik yaptı mı? Yoksa hala aynı şeyleri mi düşünüyorsunuz?

Hiçbir değişiklik yok. Aynısını oynayacağız. Çünkü alternatif o kadar fazla ki, Fabregas'ın yokluğunu kimse söylemiyor. Büyük ihtimalle Senna ile birlikte Xabi Alonso oynar. Torres'in yanında da David Villa'nın yerine alternatifleri var. Ama biz bir sistem takımı olmayı hedefliyoruz. Onun için oyun anlayışımızda rakiplerimizin eksiklerine göre değişiklik olmaz. Maç içinde 'B' planımız olabilir, ama ilk önce 'A' planımızı oynayacağız.

Bizim orta sahamız da en az onlar kadar mücadele eden bir orta saha. Baktımız zaman Mehmet Aurelio, Emre, Arda, Tuncay gibi çok önemli oyuncularımız var...

Biz de dirençliyiz. Sizinle aynı fikirdeyim. Benim olduğum takımlarda da genel olarak orta sahada güçlü ve baskıyı artıran isimlere yer verdiğimizi görürsünüz. Taktik anlayış ön plana çıkacaktır. Yani çok basit bir şey var, bırakırsak oynarlar. İspanya takımını bırakırsanız oynarlar. En azından kalenizden en uzak yerde bırakabilirsiniz. Ancak yaklaştıkça biraz daha sıkı markaj yapmamız lazım. Bugün David Villla her platformda gol atıyor, Torres'i zaten biliyoruz. Bundan sonra maça kadar hem teorik olarak, hem bireysel olarak, müthiş bir alışverişimiz olacak. Tabi oyuncularımızı sıkmadan. Burada en önemli şey bizim ne yapacağımız. İstiyorum ki, inanıyorum ki iki maçta 6 puan olur. Ama en kötü senaryoda bile daha 4 maçımız olacak ve 12 puan alır play-off'a gideriz. Ama biz mümkünse lider olarak gitmek istiyoruz.

Dünyanın en iyi kadrosuna sahip olan bir takımla oynayacağız. Savunmamızdaki eksiklere bakarsak, Villa ve Torres gibi oyunculara nasıl önlem almayı düşünüyorsunuz?

Orada bazı problemlerimiz olduğu açık. Mesela İbrahim Kaş; çok iyi, seri, iyi bir markajcı ancak takımında yeterince oynamıyor. Daha önce de söylediğim gibi, ben Getafe'nin hocasına "İbrahim neden oynamıyor" demiyorum. Sonuçta bu bizim için tarihi bir fırsat. 80 bin seyirci, tarihi Bernabeu Stadı, bir de maçı NTV yayınlıyor. Şimdi böyle bir atmosferde bu bir fırsat olmalı. İki stopere gelirsek, tecrübeli Emre Aşık var. Genç Eren var, çabuk ve iyi markajcı İbrahim Kaş var. Hakan Balta oynayabilir. Ama ne olursa olsun David Villa ve Torres'in çok yetenekli olduğu gerçeği var. Böyle bir takıma zaten adam markajı intihar demektir. Yaklaştıkça döndürmeyen ve şuta müsade etmeyen bir ortam onları bozacaktır. Onlar gelmeden oraya bir ‘dalgakıran' koyacağız. Bunun en başta gelen ismi Mehmet Aurelio. En önemli kozumuz orta sahamız olacak.

NTVSPOR

Umarım orda bir beraberlik ve kendi sahamızdaki maçı kazanarak bu ispanya serisini bu şekilde noktalayabiliriz
tabi bu benim dileğim şartlar ne getirir ne götürür 180 dakika sonunda belli olur başarılar milli takım size güveniyoruz.

-Şimdiden Acı yorumlar okuyorum 2-0 yenileceğimizi iddaa edenler var maç öncesi tahmini çok zor olan bir maç kazanacağımıza inanıyorum.

-Umarım en kötü Sonuç 0-0 olur.

-Bizim şansımız var O da Guiza'nın Türkiye'de Futbolcular Tarafından çok iyi Tanınması
dezavantajımızda var Torres'in formda olması bizi en çok zorlayan isim olacak kalabalık ortasahamızda prese boğarsak Torres'i Kaleye döndürmessek işimiz kolay olur.

-Aksi takdirde yenilme ihtimalimiz güçlenir.Sadece Rakibi fazla büyütmeyelim Biz güçlü bir takımız Gol Ayaklarımız çok iyi durumda olmasada Golümüzü orta sahadan bir isim atacak diye düşünüyorum.

-Maçın kader Adamları Tuncay,Arda,Aurelio,Emre aşık,Nihat,Volkan demirel, Bu oyuncuların Performansları İspanya maçındaki en etkili isimlerimiz olacaklar.

walla hayatımda 1 tek maçı unutmam Türkiye Çk Cumhriyeti - Ama bu maçı unutmucağız gibime geliyor :D

ArkadaşLar GönüL İster ELbette 6 Puan ALmayı Ama ReaLiteLer Başka...

Bernabou'da O Arena Gibi Bir Atmosferde GoL AtabiLeceğimize İhtimaL BiLe Vermiyorum 2-0, 3-0 Lık Bir Sonuç BekLiyorum, Ama Tekrar SöyLüyorum ELbetteki Kim İstemez 6 Puan ALmak Ama Eksik KadromuzLa Daha Da Kaybetmeye Yakın Tarafız Acı Ama GerçekLer Bu...

ArkadaşLar GönüL İster ELbette 6 Puan ALmayı Ama ReaLiteLer Başka...

Bernabou'da O Arena Gibi Bir Atmosferde GoL AtabiLeceğimize İhtimaL BiLe Vermiyorum 2-0, 3-0 Lık Bir Sonuç BekLiyorum, Ama Tekrar SöyLüyorum ELbetteki Kim İstemez 6 Puan ALmak Ama Eksik KadromuzLa Daha Da Kaybetmeye Yakın Tarafız Acı Ama GerçekLer Bu...

-Türkiye Dünyanın bütün zor Atmosferlerinde mücadele etti.Dünya üçüncüsü bir takım ve Euro 2008'de gerekli başarıyı Dünyaya Gösterdi.Türk'ün gücünü bütün Dünya görecek
Volkan,Tuncay,Nihat,Emre aşık,Aurelio,Arda Bu oyuncular gününde olsunlar İnanın Yenemiyecekler.
:goz:

Bana Aşırı İyimser GeLsede, İnşaLLah Herşey Düşündüğün Gibi OLur... :goz:

"tecavüz kaçınılmazsa,,zevk almayı bileceksiniz"
maç için de cuk oturdu sanki bu cümle : )

zor bir mac olucak, insallah iyi bir sonuc aliriz...

Geri