İspanya - İtalya

UmitcanKHO

New member
Reaction score
0
Ne Manita Ne ARaba , Saçı Sarı Kendi Kara Trabzon'
8623_4768_2485_6582_4484_B_tt001b.jpg

İTALYA 0-0 İSPANYA
(Penaltılar: 2-4 )

ispanya cıktı ben bile daha güzel penaltı atarım bunlar tam lamer:)

Tüh İspanya Yarı Finale cıktı dedigim olmadı :D

İspanya yarı finalde

Avrupa Şampiyonası'nda son yarı finalist İspanya oldu. İtalya'yı çeyrek finalde penaltılarla mağlup eden İspanya, 24 yıl sonra önemli bir turnuvada ilk 4'e girme şansı yakaladı.

Ayrıntılar birazdan...

STAT: Ernst Happel
HAKEM: Herbert Fandel

İSPANYA: Casillas, Ramos, Puyol, Marchena, Capdevila, Senna, Iniesta (Dk. 60 Cazorla), Xavi (Dk. 60 Fabregas), Silva, Villa, Torres (Dk. 85 Güiza)
TEKNİK DİREKTÖR: Luis Aragones
İTALYA: Buffon, Zambrotta, Panucci, Chiellini, Grosso, Ambrosini, Daniele De Rossi, Perrotta (Dk. 58 Camoranesi), Aquilani (Dk. 108 Del Piero), Cassano (Dk. 75 Di Natale), Luca Toni
TEKNİK DİREKTÖR: Roberto Donadoni

SARI KARTLAR: Iniesta, Villa, Cazorla (İspanya) Ambrosini (İtalya)

İLK YARIDAN DAKİKALAR

8.Dakikada Silva'nın İtalya ceza sahası dışından çektiği sert şut kaleci Buffon'da kaldı.

15.Dakikada Torres sağ kanattan çok etkili bir biçimde İtalya ceza sahasına girdi. Savunma son anda pozisyonu uzaklaştırdı.

25.Dakikada Villa'nın kullandığı frikik kaleci Buffon'da kaldı.

32.Dakikada Silva'nın uzaklardan çok sert şut girişimi sonuçsuz kaldı.

39.Dakikada Silva rakibini geçerek çok sert bir şut çıkarttı. Top direği yalayarak auta çıktı.

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR

48. dakikada David Villa'nın pasıyla Iniesta, ceza sahasına girdi ama topu kontrol edemedi. İkinci yarı da İspanya'nın üstünlüğüyle başladı.

55. dakikada maçın en önemli pozisyonu yaşandı. Zambrotta'dan sıyrılan torres, ceza sahasına girdi ama bomboş durumdaki Villa'ya topu aktaramadı.

63. dakikada İtalya'nın en önemli atağı gelişti. Ceza sahasında oluşan karamsolde Camoranesi önünde kalan topa çok sert vurdu ama Casillas, yine müthiş kurtarışlarından birini yaptı.

81. dakikada Senna ceza sahası dışından çok sert vurdu, Buffon topu kontrol edemedi ama direk gole engel oldu.

88. dakikada Villa'nın ortasında Güiza topu kontrol edip vurdu ama hakem Fandel daha önce golcü futbolcunun topu eliyle aldığı gerekçesiyle oyunu durdurdu.

Ve maç 0-0 sona erdi. İspanya İtalya'yı yine yenemedi. Artık son yarı finalisti uzatmalar veya penaltılar belirleyecek.

UZATMA 1. DEVRE

93. dakikada Villa,ceza sahasına indirdi, Fabregas gelişine vurdu, defanstan dönen topa, bu kez Silva vurdu ama top az farkla auta gitti.

95. dakikada sağdan yapılan ortaya Di Natale kafayı vurdu, son anda Casillas topu kornere çeldi.

UZATMA 2. DEVRE

107. dakikada De Rossi'nin kullandığı serbest vuruşta topa kimse dokunamadı ve İspanya taç atışı kazandı.

110. dakikada Silva'nın ara pasında Villa, Buffon ile karşı karşıya kaldı ama İtalyan kaleci topu kornere çelmeyi başardı.

Maç penaltılara gitti.

helal olsun spainlere hak etmislerdi zaten

aga bende penaltılarda 3 de ıkı yaptım cassılas ın cıkardıı ıkıncı penaltıyla guıza nın kacırdıı penaltıyı bıldım bellıde oldu saten guıza gelırken kacırcak kacırcak dıye basladım soylenmeye kacırdı sonra adamın kacırcagı bellı oluyor guıza cok emınmıs gıbı geldı ama heycanını bı turlu yenemedı 2 penaltıda adam kacırcam dıye bagırdı resmen yaf atacagı yere baka baka gıttı kacırır dedım kactı bı rossı yı bılemedım oda rossı yanı mahalle sporun elemanıdegıll:D

ispanya çok hızlı top oynuyo finale çıkacağımızı düşünerek italya çıksın dedim ama olmadı :D
en azından italyanın futbolu biraz daha yavaş diye düşündüm.gerçi adamların defansı yetiyo.herneyse biz almanyayı geçelim de gerisi yalan. :)

Geri