İsmailağa'dan AKP'ye uyarı!

ramo46

New member
Reaction score
0
İsmailağa Cemaati'nin sözcüsü Saadettin Ustaosmanoğlu
sözünü sakınmadan konuştu. Arada Ak Parti'yi de uyardı.

r0wlfp.jpg

Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner'in hakkında soruşturma açtığı
İsmailağa Cemaatinin liderinin yeğeni "AKP bizi korumak zorundadır, çünkü
onlara oy verdik" dedi. Ancak AKP'den memnun olmadıklarını da sözlerine
ekledi ve "Kendilerini toplasınlar" diye AK Parti'yi uyardı.

CNNTürk'te Rıdvan Akar'ın programına İsmailağa Cemiyeti'nin lideri
Mahmut Ustaoğsamoğlu'nun yeğeni Saadettin Ustaosmanoğlu katıldı.

Cemaatin sözcülüğünü yapan yeğen Ustaosmanoğlu cemaatin bazı üyelerinin
bakanlarla, Ankara'yla ticari ilişkilere girmiş olduğunu kabul etti. "Tabii arayacaklar,
oy vermişler, oy verdikleri kişilerden yardım isteyecekler. Bundan doğal ne var?"
dedi. Ustaosmanoğlu'na göre bu işler vakai Adliye'dendi.

AKP İSMAİLAĞA CEMİYETİNİ KORUMAK ZORUNDADIR

Ak Parti'nin kendini korumak için İsmailağa olayına girdiğini söyleyen Ustaosmanoğlu
şunları söyledi: "AKP İsmailağa cemaatini korumak zorundadır. Çünkü ondan oy aldı.
Kimse riyakarlık yapmasın. Herkes yandaşını korumakla mükelleftir. Diğerlerine zulüm
etmek manasına gelmez tabii. Bugünkü hükümete de Saadet Partisi'ne de söylediğimiz
budur. Size rol verildiğinde kabul edin, rol çalmayın. AKP'den mutlak manada memnun
değiliz. Kendilerini toplasınlar!.. "

İsmailağa'dan AKP'ye uyarı! - Mynet Haber

Yorum yapabilen varmı.?

ne yorum yapcan ancak g..le gülersin işte...

Sandalyedeki çok mübarek bir insan ikincisi sadece ismail ağayı değil Tüm Türkiye'yi korumak ve kollamak zorundadır.Kimseye ayrıcalık tanbınmasın demokrasiden yanayım.Ülkemi<de her vatandaş 1.sınıf muamelesi görmelidir.Aksi takdirde hoş olmayan durumlar olabilir.

AKP İSMAİLAĞA CEMİYETİNİ KORUMAK ZORUNDADIR resmen tehtid etmiş tayyibi ama tayyip diyemez ona şimdi ananıda al git diye bi tarafları yemez çünki...Akpye yön veren kişiliklerden biri daha galiba ismağilaga...

chp'ye oy veren biri oy verdiği halde nasıl ki git baykal diyebiliyorsa bunu demek de gayet doğaldır .

elbette yardım etmek zorundadır ancak bu sadece bir tarafa değil tüm kesime olmalıdır . çünkü hükümet akp ve o verenden değil halktan sorumludur .

Sandalyedeki çok mübarek bir insan ikincisi sadece ismail ağayı değil Tüm Türkiye'yi korumak ve kollamak zorundadır.Kimseye ayrıcalık tanbınmasın demokrasiden yanayım.Ülkemi<de her vatandaş 1.sınıf muamelesi görmelidir.Aksi takdirde hoş olmayan durumlar olabilir.

Çok güzel yazmışsın,keşke dediğin gibi
hoş olmayan durumlar olabilir konumunda kalsa.

Ama malasef görüyaruzki( kendi yorumum sadece beni bağlar)
Şirk var,Yetim hakkı yeme var,iftira varİslamın en büyük saydığı günahlar
yanlışım varsa düzelt.

bu cemaatten arkadaşlarım var, akp ye ve tayyip erdoğana çok fena halde kızgınlar. ancak her iktidar oy aldığı kesimi kollamak zorundaysa sade vatandaş tümden hapı yutmuş demektir.

tekelcilerin bir kısmıda akpye oy vermişti.cemaatten olunca iş var ama normal vatandaş olunca akpye oy verse bile vatandaş var olan işinden oluyor.

Çok güzel yazmışsın,keşke dediğin gibi
hoş olmayan durumlar olabilir konumunda kalsa.

Ama malasef görüyaruzki( kendi yorumum sadece beni bağlar)
Şirk var,Yetim hakkı yeme var,iftira varİslamın en büyük saydığı günahlar
yanlışım varsa düzelt.

En doğrusunu Allah bilir.Ama şu var nalıncı baba belki duydun ölene kadar içkici ve kadınlarla yatan biri olarak bilindi ailesi de öyle bilirdi ama öldükten sonra dönemin valisi mezarını kazmak ve defnetmek isteyince kimseden çıt çıkmaz bunun aslını araştırır ve gerçeği öğrenir meğer içkileri kimse içmesin hayat kadınlarınada Allah'ı dini öğretiyormuş.
İşte bu zamanda kimin ne olduğu geç anlaşılır.

Ben Baykal'ın bile günahına girmekten korkuyorum düşünsene sevmediğin bir adamın günahını aldın ahirette helallik isteyeceksin.
Bak mesela bazı kısımlar Genelkurmayın üstüne gidiyor sonra niye Başbakan koruyor diyor kuruyacak tabi.Ben Genelkurmayı çok samimi bulmasamda şu an herhangi bişi olmadan bişi söyleyemem korumak zorundayım çünkü bizim ordumuz.Atatürk zamanında çok baskı oldu hatta geçende okudum Rize gezisindeyken Atatürk'e medreselerin açılması teklifi gelmiş ilkten anlaşımıyor bazı olaylar onun için sabretmek gerekir.Suçlamak kolay ama savunmak zor.Önemli olan zoru başarmaktır.

foyaları ortaya çıktı....

Böyle bir düşünce olamaz .

Biz sana oy verdik bizi koru

Ben sana oyverdim sende bana iş ver

Biz sizi destekledik bize kaynak yarat

Biz sizi sevdik sizde bizi sevin

İşte buna yetim hakkı yemek denir

İşte buna haram denir.

İşte buna ikiyüzlülük denir.

bu geri kafali cemaatler kurtaracak tzürkiyeyi sanki kac sefer söyledik anlayan yokki
darbe diye tutturmus bir hükümet veonu destekleyen cemaatler erzincan bas savcisinin sucu yoktuki rahatsiz olan erzurumlu serefsiz savci taraf tutan savci bunu yaparsa normal gördük gerceginide bu aksam iste yasal olmayan seyleri yapan erzurum bas savcisi

bu geri kafali cemaatler kurtaracak tzürkiyeyi sanki kac sefer söyledik anlayan yokki
darbe diye tutturmus bir hükümet veonu destekleyen cemaatler erzincan bas savcisinin sucu yoktuki rahatsiz olan erzurumlu serefsiz savci taraf tutan savci bunu yaparsa normal gördük gerceginide bu aksam iste yasal olmayan seyleri yapan erzurum bas savcisi

arkadaşlar yorum yaparken hakaret olmasa senin icinde site icinde iyi olur

Geri