İslami basın bunu da yaz.!

REBEL sakın Güncel bölüme atma bu konuyu yeterince tartışma var yolla siyaset bölümüne o uğrasın :D :D :D

Niye herşeye itiraz ediyorsunuz. Adam yalan mı yazmış. otel inşaati da TRT konusu da sonuna kadar doğru. İslamcı basın tanımına katılmıyorum. AKPci basın var. Ve onlar İslamcı değil AKP ci basın oldukları için bu hükümetin hatalarını görmezler. Konuyu ne yapsam ne etsem de İslam'a getirsem diye çırpınıp duruyorsunuz. Ayıp , hatta günah....AKP bu ülkede İslam'ın temsilcisi değil....Tayyip Erdoğan kendi söyledi, duymadınız mı, ben o gömleği çıkardım, değiştim falan diye. Tayyip Erdoğan önceden neydi şimdi ne oldu AKP taraftarlarından biri tez elden açıklasın, açıklayabilirse tabi,,,,

bu konuya yapıLmış en akLı seLim yorum
tebrik ediyorum arkadaşım seni..
Nedense yurdum insanı seçimLerde uğradığı hezimetten sonra
isLami her motifi akp iLe
akp nin her icraatını isLam iLe bağdaştırmaya çaLışmakta
Hatta öyLe abartanLar var ki
Hayatında isLami bir hikaye biLe okumayan adamLAr
Bugün akpnin yaptıkLarını eLeştirebiLmek için
İLmihaL KitapLarı açıp okuyup caizmidir yorumu yapmaya kaLkıyorLar :D

ÜLkemizde ne yazık ki tarafsız basın diye birşey yok
Bütün kaLemLer bir şekiLde biriLerine hizmet vermekte
He bunLarın içinde ki şu ayrımı da yapmak şarttır
Aydın biLdikLerimizin çoğunLuğu
Hükümet kurup yıkma işini aLmıştır
Ondan kah hükümetLeri överLer yaptıkLArını görmezden geLirLer
Kah yererLer kuyrukLarını sıkıştırmaya çaLışırLar
Bu şekiLde ki satıLık kaLemLere bir sürü örnekte çıkartabiLiriz..

Bu ülkede okunacak iki gazete var
Biri Vakit
Diğeri Cumhuriyet
İkiside tarafını belirlemiş açık açık oynuyolar taşlarını diğerleri gibi gizli gizli yapmıyolar

Medyamız malesefki tamamen özgürleşemedi.kurulan kaos düzeninin kalıntıları malesef devam ediyor.erol simavilerin,uzanların ve dinç bilginlerin kurduğu ve devam ettirdiği bir medya nasıl gerçekleri yazabilir ki saptırmadan.türkiyemiz bu medya patronlarından ve onların uşaklarından çektiklerini başka biryerden çekmemiştir.. iyiyi kötü kötüyü iyi gösterirler.olmayanı oldu gösterirler olanı olmadı gösterirler..malesef..zaten bildiğiniz gibi medya en başarılı propaganda ve kamuoyu oluşturma aracıdır..neye inanıp neye inanmayacağımızı çok iyi düşünmeliyiz ve çok iyi araştırmalıyız..

__-beyler o kadın aldatır diyen imam görevden alındı....

__ TRT genel müdürü cumhurbaşkanı gül tarafından değil sezerin son döneminde atanmıştır.yani başbakan tayyip cumhurbaşkanı sezer di...

___TRT tarkana 600 milyar verdi ..sadece reklamlardan 1 trilyon elde etti..(trt uzun yıllardır ilk kez özel tv kanallarını geçip 1.oldu)..(ayrıca basında çıkan haberlerle bol bol reklamınıda yaptı)....

___ cumhurbaşkanını programlara katılması doğal orda eleştirilcek bişi yok..sonuçta o da halkın ve devletin temsilcisi...sokakta bile dolaşır sohbet eder bu önu kötü yapmamalı...

yukarıda yazılanlarda yanlışlıklar bu kadar.(bunları AKP yi savunnmak için sölemedim)

AKP ile işim olmaz.zati....ama heryerde objektif olmak lazım.kendi düşüncemize uymuyo diye iyi olan şeyleri de kötü olarak algılamamalı ve toplumu gerici şeylere sürüklememelyiz..

...HA Bİ DE BU ÜLKEDE ELEŞTİRİLMESİ GEREKEN VARSA..BU SADECE İSLAMİ BASIN MI OLMALIDIR..ZATEN KAÇTANE GAZETEYE GAZETE DİYEBİLİRİZ Kİ...1 SAYFA HABER 10 SAYFA MAGAZİN..BÖYLE GELİŞME SAĞLANAMAZ...

__

bırakın arkadaşlar şu islamcı medya veya cumhuriyetci medya tartışmalarını. şu suçlamaları yapıyorsunuz ama siz hiç farkında değilmisiniz ki medyanın tamamı islamcı veya cumhuriyetçi değil. her kurum kendi düşüncesini halka yutturmak için elinden geleni yapıyor ( her iki taraf için söylüyorum ) biraz tarafsız olarak bakın ki hiç birşeyin tek taraflı olmadığını farkedesiniz.

bizler bu platformda kendi düşüncelerimizi karşı tarafa inandırmak için nasıl çaba sarfediyorsak, medya da aynı uğraş içinde. isterseniz akşam haberlerini farklı kanallardan seyredin ve yayıncı kanalların yorumlarını inceleyin, daha doğrusu yorumda değil anlatış şekli. aynı konuda kanalın birisi hükümeti överken diğeri yerin dibine sokmaya çalışıyor. bu iş her zaman böyle devam eder siz hiç boş yere kafanızı yormayın bu işlere

Geri