İslam ve İnsanda ŞoK Gelişme ;)

bolum duzen acisindan gusel olmus. herkese hayirli olsun.

hayırlı olsun kardeshim..ben bu bölüm için elimden geleni yapmaya hazırım..yapıyorum kendi çapımda bişiler ztn..ben de forumun her bi yerinden çiqiyorum yaw çoq fonksiyonlu kızım maşallah bana : ))

me|2w!sh!m' Alıntı:
hayırlı olsun kardeshim..ben bu bölüm için elimden geleni yapmaya hazırım..yapıyorum kendi çapımda bişiler ztn..ben de forumun her bi yerinden çiqiyorum yaw çoq fonksiyonlu kızım maşallah bana : ))
senin aramızada olman bile yetio hep böle kal dostum çok seviyoruz seni kısa sürede ısındım sana şahsen ben başarılarının devamını dilerim

Böyle çok daha güzel ve düzenli olmuş emeği geçen herkesin eline sağlık;)

hakikatten 10 numara olmus hani bana sorsanız nasıl olur bi fikir beyan et die tam böle olmasını isterdim simdi sıra paylasıma geldi ;)

islam bölümü gerçekten kaliteli bir seviyeye ulaştı bölümlerin ayrılması daha da kolaylaştırdı ve de bu bölümden islam adına gerçekten güzel bilgiler ediniyorum tşkler

hayırlı olsun bide eklemek istedğim bişey war artıkın oraya bi a.mod alınsın..

hayırlı olsun arkadaşlar

hayırlı olsun açalım tabi alt başlıklar çok güzel olur. daha da ayrıntılı olabilir, daha da detaylı olabilir. emeği geçenlerden Allah razı olsun.

hayırlı olsun ne diyelim.

Walla iyi oldu hiç olmazsa dinle ilgili konular konuşulur we bazı dualar falan paylaşılır gördüğünüz gibi imamlar bile laptop kullanmaya başlamış camiilerde

:)

:hhman:

teşekkürler
-----------------------

teşekkürler

07-09-2006

Geri