SAHRANİL
Altın Üye
inş olursun kardeşim +
bir çok arkadaşımız bölüme tek modun yeterli gelebiliceğini söylemiş..öncelikle;
1)bölümde alt başlıklar var ve açılan konular gerek kaynak gerek içerik bakımından kelime kelime incelenip araştırılması gereken konular bir geyik mizah konusu gibi okunup geçilebilecek şeyler deil..ilk olarak bu konuda tek modun üzerindeki yük hafifletilmesi gerekiyor..
2)innuendo evlendi evleneli malumunuz aile düzeni açısından eskisi kadar online olamıyor onun online olamadığı saatler içinde online olabilicek birisi gerekli..ayrıca yakın zamandada askere gidecek =( ve bölüm iyice boş kalacak..
3)konu sayısının az olduğunu söyleyen arkadaşlar var..bence konunun sayısından çok içeriklerine ve arkadaşımızın güzel yorumlarına bakmak lazım..herşey konu açmakla olsaydı kuzayın smod olması gerekirdi =)
4)yine innuendo uzun zamandır bana bölümde yardımcı olabilicek birini istediğini dile getiriyor..hatta bu teklifi banada getirdi ama islam bölümündeki tartışmalarda yeteri kadar sabırlı davranıp davranamayacağım konusunda kendime pek güvenemediğim için kabul etmedim =)
5)dayımın düşündüğü bir diğer isimde eiffel di ona yardımcı olabiliceğini ve yükünü hafifletebiliceğini düşünüyorum..
6)her oylamada önümüze geldiği için şu konuyada açıklık getirmek istiyorum eiffeli ne msn nede reelden tanımıyorum kendisini sadece forum içindeki yorumlarına göre değerlendirdim..
+ hayırlısı olsun