İslam Dinine Hakaret Eden Ve Sapıtan CHP’lilerin İsmleri

Laikliği dinsizlik olarak görenler için ne yapacağız? Dinin-imanın kimde olduğunu müneccim b.ku yemişçesine tahmin eden, bu ve benzeri yollarla inanca, imana en büyük saygısızlıkları yapanlar ne olacak? Onların araştırması nedense yapılmamış burada. Maksat geyik olsun yazalım da sayfa dolsun. Adam gibi objektif araştırma yaparsın ondan sonra konuşursun. Ben buradakiler külliyen yalan demiyorum. Fakat tek taraflı yazıldıkları kabak gibi çıkmış ortaya. Biraz onurlu yaşamayı deneyin. Dobra dobra yazın. Saldırmazsanız karşılığını görürsünüz. Yok illa saldıracağım diyorsanız, bunlara katlanacaksınız. Bak tüm bu yaptığına rağmen "buradakileri yazan yobazdır" demedim değil mi? Objektif bakacasınız. Kafanıza vura vura öğretecektir bunu aklı başında insanlar size...

Lafı döndürüp dolaştırıp laikliğe getirdin ya helal olsun...

Madem konu laikliklen açıldı sana bir şey anlatayım.Şeytan ve Ebu Cehl neden kafirdir biliyor musun?Allah'ın(c.c) emrini değiştirmeğe kalkıştığı için.Yoksa ikisi de Allah'a(c.c) inanıyorlardı.Allah(c.c)yoktur demiyorlardı.Yani demek istediğim ayrılmaz iman bir bütündür ve ayrı ayrı değerlendirilemez.Ben inandım ama şu emri şu şekilde uygulanması uygun değil denemez.Şimdi Maide Suresi 44. ayeti oku ve bu yazdıklarım ölçüsünde değerlendirme yap lütfen.

Biz sizlere güzellikle anlatmaya çalışıyoruz.Niyetimiz güzellikle anlatmak bazı şeyleri.Yoksa üç beş kızılın bizim kafamıza vurmağa çapı da yetmez inancı da.

Bu memleket Müslümandır o yüzden CHP'nin gömleği bu memlekete uymaz...O gömlek kızıllara,facirlere,mücrimlere,fasıklara yakışır anca

Beni "kızıl" diye anma. Birincisi saldırma ihtiyacını niyet hissettin anlamadım? İslam'a hakaret edenlerin sırtını sıvazladığımı mı düşündün? CHP benim partim değil. Dolayısıyla savunmak zorunda değilim ki bunu yapmadım da. Şeytanın ve ebu bilme kimin neden kafir olduğu da beni ilgilendirmiyor. Ha oradan çıkıp birilerini kafir yapacaksan ayağını denk al. Tekrar yazıyorum. Kimin ne kadar inancı olduğu seni germez. Sana ve senin gibilere tek söylediğim erkek olun objektif yorum yapın. Aklı başında insanlar bu ülkeyi kurdu ve yaşattı bugüne kadar. Ülke kurabildiklerine göre senin kafana vurmaları sorun olmaz kanımca. Kızılmış. Kızıllar hakkında konuşman için kızıllar hakkında bilgin olması lazım. Aklınca bir ideolojiyi karaladın ama olmadı. Hep söylerim. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım diye. Ama yok işte. Olmayınca olmuyor...

Bu konu yanlış hatırlamıyorsam haziran ayında 2 defa daha verildi..Neyse....Türk Devriminin önde gelen isimlerinden Mahmut Esat Bozkurt, Yusuf Akçura gibi Türk Milliyetçilerine laf atmak kimsenin haddine değil.

Dikkatimi birşey çekti, bu tür başlıkların görüntüleme ve mesaj sayısı çok fazla oluyor.Tabi buna ben karışamam herkes istediği başlığa mesaj yazar.Ama bu tür konularda hızlı akpci olanları ''dokunulmazlıklar,ekonomi,dış politikalar,yolsuzluklar'' gibi konuları ele alan yazılarada bekleriz.

Asıl yobazlık Allaha peygambere ve islama veya herhangi bi inança msensup kişiye hakaret edenleri koruyup savunmakdır. ben acıyorumki bu chp li yobazlar atatürkün partisindeler, atatürkle atatürkçülükle alakası olmuyan siyaset müsvetteleri :)

allahın adıyla sapıklık hırsızlık can yakan olsaydı mümin olurdu değilmi.

“Sen takıl peşine de baldırı çıplak Arabın / Korkma gir kanına hikmetin aşkın şarabın.” Osman Nuri Çerman -

bu sözde ne var anlıyamıyorum bence mükemmel, hadi bide ben ekliim iç şarabı zikkret arabı :D

araplarda türban röngen filimli mi?

yoksa oların dini başka mı?

birde bu türban neden

suriye
azerbeycan
ırak
arnavutluk
Kazakistan
Kırgızistan
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Komor
Maldivler
Malezya
Mali
Mısır
Moritanya
Mozambik
Nijer
Nijerya
Özbekistan
Pakistan
Senegal
Sierra Leone
Somali
Sudan
Surinam
Tacikistan
Togo
Tunus
Türkmenistan
Uganda

da takılmıyor

onlar islamiyeti bilmiyor mu?

http://www.ktto.net/turkce/images/bangkok01.jpg

Dinimizin hizmetinde olacaklarına dini hizmetine sokan zavallılara hep üzülmüşümdür. bir de kendilerini nimetten sayarlar

bence kim ne düşünüyosa düşünsün nasılsa her koyun kendi bacağından asılacak kimseyi düşüncelerinden dolayı suçlamamak lazım.. vakti geldiğinde benim inancıma göre cezalarını çekecekler nasılsa

Dinimizin hizmetinde olacaklarına dini hizmetine sokan zavallılara hep üzülmüşümdür. bir de kendilerini nimetten sayarlar

sanırım kur'anda allahın verdiği nimetlerden yararlandıkları içindir

veya ilk emri uygulayıp okudukları içinde olabilir

Geri