İslam Düşmanlarını Sevmenin Zararları

tüm bu okuduklarımıza göre doğru yoldayız .demekki fethullahı ve işbirlikçi sözde din adamlarını ve sözde dindarlarıda sevmemeye devam edicez . tşk ler paylaşım için

tüm bu okuduklarımıza göre doğru yoldayız .demekki fethullahı ve işbirlikçi sözde din adamlarını ve sözde dindarlarıda sevmemeye devam edicez . tşk ler paylaşım için

Ek*** yazdığın birşey daha var.

Gayrı müslimlerin adetlerini benimsemeyeceğiz.Noel moel olmamalı.Onların sadece ilmini almak-kaldı ki ilim Müslümanın yitik malı gibir- lazımdır.Ne kılıkları ne kıyafetleri ne adetleri Müslümanlara uygun olamaz.

Ek*** yazdığın birşey daha var.

Gayrı müslimlerin adetlerini benimsemeyeceğiz.Noel moel olmamalı.Onların sadece ilmini almak-kaldı ki ilim Müslümanın yitik malı gibir- lazımdır.Ne kılıkları ne kıyafetleri ne adetleri Müslümanlara uygun olamaz.

benim eksiğim yok .senin eksiğin vardı onuda ben ekledim .

sen bu mseajında yazdığın şeyleri yada buna yakın şeyleri zaten söylemişsin . kılık kıyafetle müslümanlıktan çıkılcağınımı söylüyorsun . yada doğru olmaz derken kot pantolon giymekte müslümana uymaz aslında .sen hayatında hiç kot giymedinmi yada türkiyede her kot giyen insan müslümanlığa tersmi düşmüş oluyor .kılık kıyafet olayını böyle şeylere karıştırmayalım .

hristiyanlara insanımızın beyni benzemiş siz hala kılıktan kıyafetten bahsediyorsunuz .buna önlem alınsın gerisi zaten gelecektir .ayrıca her insan istediğini giyer .peygamberimiz saç uzatmış hristiyanlara benzememek için ama herkes uzatsın da dememiş değilmi .bence insanların tercihine peygamberimiz olsa oda saygı duyardı .yapmamız ve yapmanız gereken tek şey var oda beyinlere islamın özünü işlemek .yok şapka yok elbise yok türban diye diye işin özünden uzaklaşıyorsunuz .böyle şeylerle malesef dindar olduğunu iddia eden bazı kesimler insanları dinden uzaklaştırıyor .gerçi ben bunları kime anlatıyorum ki yaw .neyse

Geri