İslam Bölümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada tartışıyorsunuz ama bu kuralıda gözardı etmeyelım lutfen :p

Dark_Angel' Alıntı:
14-Büyük harflerle yazmanın net kullanıcıları arasında bağırmak anlamına geldiğini unutmayın.

MAJESTE' Alıntı:
BAK GÜZEL KARDEŞİM BİZ SANA NASIL SAYGILIYSAK Kİ BEN ÖLEYİM BEN KENDİME BAKARIM SAKİN OL DERİM ÇARESİ VARDIR AMA BU BÖLÜM BÖLE KALMALIDIR buda benim görüşüm

majeste gelmiş edabıyat yapıyosun sıpa ne demek ıstedıgını anladınmı farkımız olsun dıyede yazmış neyın farkı sıpa ne dıyokı sız ne dıyosunuz konuyu okuyonmu anlamadım gıttı yorumu başka yere cekıyon ben sıpaya katılıyom sıpa neyı anlatmak ıstedgını ama bazıları
sıpayı kafır yaptılar anlamadım

not:sipa demek ıstedıgı dığer dınlerıde neler oğrenelım ıncıl nedır tevrat nedır yanı dınlerı tanıyalım demek ıstedıgı başlığıda bu konuda değişsın demek ıstedı ama sız ooo
nerelere goturdun sen bana yorum yazacaksan ılk alltakı konuma bak yorum yaz derım bende bu ıslam konusunda bu forumda çok mucadele verdım

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=66368

iyi oku

BuNaLım' Alıntı:
majeste gelmiş edabıyat yapıyosun sıpa ne demek ıstedıgını anladınmı farkımız olsun dıyede yazmış neyın farkı sıpa ne dıyokı sız ne dıyosunuz konuyu okuyonmu anlamadım gıttı yorumu başka yere cekıyon ben sıpaya katılıyom sıpa neyı anlatmak ıstedgını ama bazıları

not:sipa demek ıstedıgı dığer dınlerıde neler oğrenelım ıncıl nedır tevrat nedır yanı dınlerı tanıyalım demek ıstedıgı başlığıda bu konuda değişsın demek ıstedı ama sız ooo
nerelere goturdun sen bana yorum yazacaksan ılk alltakı konuma bak yorum yaz derım bende bu ıslam konusunda bu forumda çok mucadele verdım

sen neden bahsediosun edebiyat mı ben edebiyat yapmam ne demek istediğini gayet anladım ben ama bölüm modu olarak üzerime düşen benim kanaatimce bölüm adı güzel ve hoş

BuNaLım' Alıntı:

kardeş ben anlatamadım bide sen dene istersen ama umudum yok bu geri kafayla cincilerle ve hocacılarla o kadar iç içe girmişlerki anlatmıorsun çünkü bi çok cemaete girdim çıktım(öğrenmek için)ve hepsi başka dine mensupsan hakkın yok gibi bi görüş savunuolar sanırım hocacılar baya bi var. . .

Te®Te®eN' Alıntı:
İSİMİ İSLAM DİNİ KALMALIDIR BENCE FARKLI DİNDE KAÇ TANE ARKADAŞ VARSA YÖNETİCİLERE PM DEN ULAŞSIN VE KENDİ BÖLÜMLERİNİN AÇILMASI İÇİN TALEPDE BULUNSUN YETERLİ ÇOĞUNLUK SAĞLANIRSA YÖNETİCİLER BUNU MUTLAKA DİKKATA ALIR AMA BU ŞEKİLDE KAÇ KİŞİNİN İSTEDİĞİ BELLİ OLMADAN DİREK O BÖLÜMLERDE AÇILIRSA ÇOĞUNLUĞUNUN DİNİ İSLAM OLAN Bİ SİTEDE MÜSLÜMANLARA HAKSIZLIK OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BÖYLE Bİ DURUMDA SİZ HEMEN İSLAM DİNİ DİĞER DİNLERE SAYGILI OLMALIDIR DİYOSANIZ DİĞER DİNLERİNDE BİZE SAYGILI OLMASI GEREKMEZMİ?

1 avuç topluluktan zeval gelmez kardeşim
gelsin öneriler bölümüne bende yahudilere yönelik bir bölüm istiyorum desin
oylamaya konujlsun bakalım kaç kişi yorum yapıcak , kaç kişi bölümün açılması hakkında oy kullanacak
uyanın uyanın başımıza taş yağıcak neredeyse
bırakın yahudi yahudiliğini yaşasın biz müslümanlığımızı daha iyi yaşamak için çırpına duralım .
....olsunlar ermeni yahudi forumlarında topiç açsınlar
bilmezmisin kardeşim yahudi den dost olunmadığını ?

kufur hakaret yok!!!

edit J@CK@L

MAJESTE' Alıntı:
sen neden bahsediosun edebiyat mı ben edebiyat yapmam ne demek istediğini gayet anladım ben ama bölüm modu olarak üzerime düşen benim kanaatimce bölüm adı güzel ve hoş

bak dıyebılırsın başlık değişmesın bı alt bolumde başka dınleri tanıtma açısından bı başlık daha açılsın dıye bende çok mucadele verdım ve sunu gordum tartışarak bırbırımıze yorum yzarak bır sonuuç olmuyo kardeşlerım.....

"Din, konuyla ilgilenenler tarafından çok çeşitli şekillerde tarif edilmiştir. Bizim inancımız olan Islam'a göre dinin tarifini öğrenelim.

"Din, insanoğlunu doğruya, iyiye, dünya ve ahiret saadetine yöneltmek için yüce Allah'ın peygamberleri vasıtasıyla bildirdiği ilahi kanunlardır." Demek ki gerçek manasıyla din, Allah tarafından bildirilen, Peygamberler aracılığı ile insanlara duyurulan ve hayatı bütünüyle kuşatan ilahi emir ve yasaklardır.

Öyleyse insanların kendi bilgi ve görüşleriyle ortaya koydukları kurallar gerçek anlamıyla din değildirler"

KAYNAK : http://www.sevde.de/Dinler/Dinler_Peygamber.htm

Bir konu başlığı bizi nerelere getirdi. Yarın bir gün mezhep tartışmalarıda başlar. : ( Hepimizin elinde net gibi çoğu kimsenin hayal bile edemediği bir imkan var. Herkes araştırmasını bilgisini yorumunu kendi yapsın derim.. Herkes inancında hürdür.

Bence -1

bence diğer dinlerle islamiyeti bir tutmamalıyız. Eğer böyle bir bölüm açılacaksa. İslamiyete alt başlık olarrak bütün dinler veya. Ayrı bir başlıkta bütün dinler diye açılsın. Ama şuan ki İslam ve İnsan bölümü kalmalı . Sonuçta müslüman kardeşlerimiz çoğunlukta isterseniz anket yapalım. Kim neyi istiyor görüp ona göre davranalım. Böylece adil davranılmış olur.

fXf' Alıntı:
oylamaya konujlsun bakalım kaç kişi yorum yapıcak , kaç kişi bölümün açılması hakkında oy kullanacak
bırakın yahudi yahudiliğini yaşasın biz müslümanlığımızı daha iyi yaşamak için çırpına duralım .

kardeş çok haklısın....
madem öyle bir bölüm isteyenler var aç baklalım öneriler bölümüne konunu eğer onaylanırsa yönetimden de izin çıkarsa hayırlısı deriz ....

bi arkadaşımız öneri açmıs önerılıkten çıkmıs tartısma olmus sadece 3-4 kişinin arasında bir tartısma olmus rica edicem yazmayın artık konunun hiti yükseliyo siz tartıştıkca bırakın artık yönetım yorumlasın konuyu
benim şahsi fikrime gelince bırakın adı İSLAM bölümü olarak kalsın mod memnun boş yazıyosunuz bence bu isim düşünülüp öle konmustur zaten yönetim bilinçlidir yani bölüme isim verirken
ii forumlar
:hhman:

fXf' Alıntı:
....olsunlar ermeni yahudi forumlarında topiç açsınlar
bilmezmisin kardeşim yahudi den dost olunmadığını ?

kufur hakaret yok!!!

edit J@CK@L

jackal nie editledin valla okudum koptum bi adam gibi cevap verdiğnii düşünmüştüm tşk etmiştim nese almıımda utancın olsun o tşk:D:D

beni yahudi yaptı adam yaa jackal nie sildin ya pls geri yazzz:D:D çok komikti:D:D

byaBanCı' Alıntı:
bence diğer dinlerle islamiyeti bir tutmamalıyız. Eğer böyle bir bölüm açılacaksa. İslamiyete alt başlık olarrak bütün dinler veya. Ayrı bir başlıkta bütün dinler diye açılsın. Ama şuan ki İslam ve İnsan bölümü kalmalı . Sonuçta müslüman kardeşlerimiz çoğunlukta isterseniz anket yapalım. Kim neyi istiyor görüp ona göre davranalım. Böylece adil davranılmış olur.

gözlerinden öperim kardeşim çok haklısın

-1

diger dinlerle ilgili paylasımları bu baslık altındanda yapabilirsiniz.. baslıktan kimsenin gocunacagını sanmıyorum... Bundan önce Herteldende verilen islamla ilgili konular yokmuydu .. yanı aynı baslık altında olmaz zorun da diil diye düsünüoRum ve -1 dioRum

iSpiYonCu' Alıntı:
-1

diger dinlerle ilgili paylasımları bu baslık altındanda yapabilirsiniz.. baslıktan kimsenin gocunacagını sanmıyorum... Bundan önce Herteldende verilen islamla ilgili konular yokmuydu .. yanı aynı baslık altında olmaz zorun da diil diye düsünüoRum ve -1 dioRum

keşke herkes senin gibi görüşünü olgunlukla dile getirebilse her ne kadar - versende gerçekten saygı duyuyorum en azından insan gibi yazdığın için tşk ederim anlamadan dinlemeden adımızı hristyan - musevi - ataist vs vs ye çıkardıllar

hele ilk başlarda dediler ki hadi bunu sen nie istion bi yahudi istesin siz benim dinimi ne biliorsunuz deidm zaten halkı kandırıonuz cart curt die mesaj geldi aynı kişiden kimse ne istediğini bilmior. . .

SıpA' Alıntı:
keşke herkes senin gibi görüşünü olgunlukla dile getirebilse her ne kadar - versende gerçekten saygı duyuyorum en azından insan gibi yazdığın için tşk ederim anlamadan dinlemeden adımızı hristyan - musevi - ataist vs vs ye çıkardıllar

hele ilk başlarda dediler ki hadi bunu sen nie istion bi yahudi istesin siz benim dinimi ne biliorsunuz deidm zaten halkı kandırıonuz cart curt die mesaj geldi aynı kişiden kimse ne istediğini bilmior. . .[/QUOTE

kendi kendine saldırıyosun burda görüş yazanlar insan gibi yazıyo ama sen onlara nasıl cevap veriyosan bilmiyorum hemen yok beni yahudi yaptılar yok beni hristiyan yaptılar din diye kendine prim yapmaya çalışıyosun
burda çok ciddi bi konu var din konusun da herkez ciddi tepkiler verebilir vermesi de gerekir sen kimsenin görüşüne saygı duymadıktan sonra burda açtığın konuyu tartışan insanlara hayvan dedikten sonra sana başka söze gerek yok

burda birşeyede değinmek ıstıyom son son benım dınım (islam ) hertelden bolumu dııl dı sağolsun dark ustat konu açmiş ama goruyomkı bazı şeyler neden bu kadar tartışılıyor bızım dınımız tabıkı başka dınlerle eşit tutulamaz burda başka bır forumda müslimanız allaha şukur oylede olecez ......

sıpanın demek ıstedıgını bende anladım anlatmak ıstedım bu sefer başka şeyler konuşulmaya başladı başka yerlere çekılmeye başladı bakıyom

bu konuda en iyi çozum bence başlık değişmesın altına başlıkta dınlerı tanıyalım dıyeb bır bolum açılsın ama sadece tanıma açısından bana mesela tevrat nedır hırsıtıyanlık nedır kaç yılında gelmış peygamberı kımdı dıye bunlar ornek bılgı açısından yanı
not:ama gelıpde burda bırı bana hırıstıyanlığı musevığı yahudılığı savunursa o zaman bende patlar 50.000 49.950 burda patlar yanı kımsede tutamaz kımsede bunun onune gecemez yanı açılsanda kurallar konulup açılsın derım bılgı açısında........

hala neyi tartışıosunuz birisi kilitlemedikçe bu konunun sonu gelmez lütfen 1-2 arkadaşa da yüklenmeyelim herkes düşüncesini dile getirebilir ama tatlılıkla
ben SıpA yı tanıdım tanıyalım hem örf ve adetlerine hem de dininine (MÜSLÜMANLIĞA) bağlı bi insandır aksini kimse iddaa edemez..!
anket açılsın herkes oyunu versin sonuca görede bölüm açılmalımı açılmamalımı alt başlıktamı olsun çöplüktemi olsun yönetimdemi olsun kızlardamı geyiktemi nerde oluosa olsun !
saat kaçtan beri bir grup insan bu bölümden dışarı çıkmamış sırf tartışmak için...
bırakın herkes düşüncesini dile getirsin birilerini aşağılamakla incitmekle biyere varılmaz
neyse ben yatıorum:p siz takılın:cool:

yaw adam kendini paraladi burda, acilsin madem boyle bir bolum, acilsinda ne olucak gorelim, bakalim balonun patlamasi kac gun surecek :)

zenci kardeslerimize ozgurluuuukkkkkkk, ezilen zencilerin intikami alinacakkkkkkk,

anlayana ;)

şimdi bu topic açılmadan önce her telden bölümünde her gün islamla ilgili yazılar çıkıyordu ve bunlar ilgi görüyodu ve forumumuzda çoğunluğa uymak zorunda olduğu için böyle bir bölüm açma gereği duyuldu eğer başka dine mensup kişilerin böyle bir çalışması varsa ve gerçekten ilgi görecekse bunu belli etsinler belki o zaman açılır ama 1 2 kişi içinde bölüm açılmasına benden-1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri