İslam Bölümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaMaKaSi' Alıntı:
Tmm Kardeşim Sen Haklisin Ama Bne De Bi Bölüm Isterim Satanislera Ait..bu Yapilmassa Bende Senin Yaptiklarini Yaparim!....:)

hala zararlı bişey yapıormuşum gibi idrak ediorsun konuyu

yamakasi 2 söz ne yaparsan YAP!!!! ve görüşüme yönetimden cevap geleceğine + yada - inanıorum

SıpA' Alıntı:
siz bana böle hakaretler savurdukça çaresizliğinizi görüorum ben sana tabiki gelmem MAJESTE sen sadece o bölümün modusun yani bölümün adını değiştiremezsin ve yöneticilerede burdan ulaşıoruz bu durumda konuyu buraya açıp görüşümü belirtiorum ama sen buna idrak edemiorsun ve biçok insan anlayamıyor bunu. . .

Çok komik güleceğim geldi... Kim sana hakaret etmiş baştan beri tek tek baktım bu konuda ama görmedim...

Acaba yarası olan mı gocunuyor... Arkadaşım bak konuda daha önce söylendi az önce biri de Türkler müslüman olamaz diye konu açtı ağzının payını alıp uyarı yedikten sonra kenara çekildi.

Sizler Müslümanlığa,Türklüğe ve İslama karşı konuşursanız bırakın hakareti alim allah yolda giderken mefta olursunuz...

Bu şekilde forumda sıyrılmayın... Beğenmeyen gider....

Ve tavsiyem az önce yine etmiştim uzatmayın artık...

üstteki msjımı editledim sadece kendi düşünceme göre vermiştim +1 i
ama genel olarak düşünürsek önce kendi dinimizi tanımamız gerekir tanımamız tanıtmamız bilmediklerimizi öğrenmemiz
o bölüm yeterince anlaşıldığı zaman (tartışma yerine paylaşıma dönüşürse) o zaman bu konu tekrar dile getirilebilir ozamana +1 imi saklıorum

eğer tşk ettim die koyun gibi görünüosam da o tşküm orda kalıcak...!(her halükarda kalıcak:p)​

beğenmeyen gidecekmi beni hhden kimse ayıramaz bunu unutma bu kadar emek verdiğim dostlarımın abilerimin üstatlarımın olduğu bi yerden asla 2 çapulcuya papuç bırakıp gitmem yönetimin kararına saygı göstereceğim ettiğin hakaretleride bilioruz kafanı yorma artı hala biriniz sende böyleymişsin nie böle yapıon demediler kuru sıkı laf sıkıonuz beni bi bunalım anladı onuda siz yanlış anladınız:D:D

satanist bölümü istiyorum katılıyorum bu konuda...

burada o siteyi hackleyin ,şu siteyi hackleyin dedikleri cogu site islam düşmanı ya da misyoner faaliyet yapan siteler.sen bi de kalkmış diyorsun başka dinlere mensup arkadaşta var onlar icin bölümün adını degiştirelim. sonra yarın bir gün şöyle bir konu acılacak eminim . "Allah kaldıramayacagı taş yaratabilir mi?" herkes kendi çöplügüne pls...! böyle seylerin tartışıldıgı bir sürü forum var. arat google'da bulursun...

Kuralları okuyunda gelin sonrada üzerinize alınmayın

Arkadaşlar şunu okuyun tekrar.... Ve ona göre davranın... Böyle davranmadıkça malum :)

KONU AÇMADAN ÖNCE MUTLAKA OKUYUNUZ

1-Öncelikle Konu içerisinde parti siyaset tarikat kelimeleri kesinlikle geçmemeli

2-Konuda Dini Gruplar Mezhepler Karşıtı düşünce başlık yer almamalı

3-Bilgi verilen hikaye sohbet Kaynak Site adı Verilse bile kesinlikle Forum Sitesi Olmamalıdır.

4-Dini Süreler hadisler süre ismi süre sayısı kesinlikle mutlaka verilmek zorundadır.

5-Hadisin ne hakkında verildiği yazılmalıdır.

6-Dini Sözler Hangi ashap ve Değerli zat tarafından verildiği Yazılmalıdır.

7-bölümde her ne olurssa olsun hiç bir üye ile ağaz dalaşı tartışma geçmemelidir.

8-Üye Arkadaşının görüşüne muhakkak islam şartlarına göre saygılı olman gereklidir.

9-Dinler arası tartışmaya yol açacak konu açmak kesinlikle yasaktır.

10-Küfür Şirke Yol açacak Felsefi Konu içerecek konu açılmamalıdır.

11-Devletimizin Belirlediği Teror Olarak ele alınan dini Gruplardan haber vermek yasaktır.

Kimse Unutmasın Ki Bölümümüz İslam ve İnsan Üzerindeki Değerlerin Tanıtılmasını Amaç Almıştır.

Hackhell'i kurarken aslında dini ve siyasi konulardan uzak duracağımızı, çünkü bu tarz konuların çok büyük fikir çatışmalarına sebeb olduğu ve forum huzurunu istemesekte bozdugunu belirtmiştik. Ancak son zamanlarda üyelerimizin istekleri ve forumumuzun dahada geniş kitlelere ulaşmasından sebeb bu bölümün açılmasını yanlız aşağıda belirttiğim sebeblerin ihlali halinde bu zamana kadarki yaptırımın,uzaklastırılmanın devam edeceğini bildirmek isterim.

1. Bu bölüm tartışma platformu olarak açılmadı. Bu bölümde amaç birbirimizi aydınlatmak,dinimiz ile ilgili bilmediklerimizi sormak ve bildiklerimizi paylaşmak. İslamı tartışmak kesinlikle YASAKTIR.

2. Bölümde kavga-dövüş,haraket,küfür ve terbiyesizlik istemiyoruz. Yönetim olarak her konuda olduğu gibi bu konuda da kavgasız, gürültüsüz insanların bilgi alma özgürlüğünü kullandırmak amacındayız lütfen bu konuda gereken hassasiyeti gösterin.

konuyu nerelere getırdınız helal olsun hala bazı şeylerı anlayamıyosunuz okumadan saçma sapan yorumlar yapmaktan başka birşey yapmıyosunuz

sıpa arkadaşım anlatmak ıstedıgı sadece ıslam dını olarak işlenılmemesı olarak dedı yanı başka dınlerınde ne oldugu bılmek açısından mesala ıncıl nedır kıme gelmiştır bu gıbı başka dınlerı tanıtmak açısından
ama sıze helal olsunkı sıpayı hrıstıyan yaptınız hemen ne alakası varsa ...

not: bırı demin sıpaya destek verenler dedı nasıl verıyo dedı sana ben bişe dıım de sende anla konuyu okumadan yorum yazma

not:bende yonetımdeydım moddum ancak sırf bu dın ıslamı savundugumdan bırazdaha ıslama forum turk sıtesı oldugundan duyar ıstedıgımden bıraktım

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=66368 burdanda bakabılırsınız
sıpayı yanliş anlayıp konuyu okumadan yorum yazmayın

SıpA' Alıntı:
arkadaşlar bölüm açılmış ama benim bir şikayetim var bölümün adının değiştirilmesini talep ediorum neticede büyük bir siteyiz her dine mensup insan olabilir.

biçok arkadaş çoğunluk neyse o die bilir ama unutmayın İSLAMIN emirlerinden biride dier dinlere mensup insanlara saygıdır.Onlarda eş değerdedir çünkü insandır. . .

Bunların göz önünde bulundurularak bölümün adının DİN bölümü olarak değişmesini talep ediorum. . .

saygılar iiforumlar. . .

GAYRİ MÜSLİMLERİN KENDİ DİNLERİNE İNANDIKLARINA İNANMIYORUM
YA PARA İÇİN
YA İLGİ ÇEKMEK İÇİN

YADA ATALARININ İZİNDEN GİTMEK İÇİN

HİÇBİRİ GERÇEKTEN İNANAMAZ ÇÜNKÜ İNANACAK BİŞEY YOK

AYRICA İYİ OLDU BU İSLAM BÖLÜMÜ HACKHELL AİLESİ DİNİNE BAĞLI OLMASI GEREKİR BENCE

Bölüm kurallarını ben yazdım ve sabitlendi ama bazı aklı selim arkadaşlarımız sanırım burayı okumadan gelmişler BEN BÖLÜMÜMÜM İSMİNDEN MEMNUNUM

combanant' Alıntı:
YA PARA İÇİN
YA İLGİ ÇEKMEK İÇİN

AYRICA İYİ OLDU BU İSLAM BÖLÜMÜ HACKHELL AİLESİ DİNİNE BAĞLI OLMASI GEREKİR BENCE

ya bana kendiniz din yazıorsunuz benim dinimi hala bilen 3 kişi var fofer (ki burada deil dün cevabını almıştı) bunalım ve yamakasi forumda yazdım dinim şu die nie hala bana din yazmaya çalışıorsunuz çünkü anlamıorsunuz sorada kıt olan biz oluoz dimi hyr işte kimin ne olduğunu görüoruz bunalım gelio msnde konuşuo anlatıorum aklına yatıor herşey gerçekleride öğrenio siz hala bana kafadan hikaye yazıorsunuz yazın bakalım sora rica edicem dark abiden sizin yazdıklarınızla benim yazdıklarım arasındaki farkları ben buluum geyik bölümüne taşıım ben işledikten sora varmısınız??

farkımız olmayabilir

SıpA' Alıntı:
ya bana kendiniz din yazıorsunuz benim dinimi hala bilen 3 kişi var fofer (ki burada deil dün cevabını almıştı) bunalım ve yamakasi forumda yazdım dinim şu die nie hala bana din yazmaya çalışıorsunuz çünkü anlamıorsunuz sorada kıt olan biz oluoz dimi hyr işte kimin ne olduğunu görüoruz bunalım gelio msnde konuşuo anlatıorum aklına yatıor herşey gerçekleride öğrenio siz hala bana kafadan hikaye yazıorsunuz yazın bakalım sora rica edicem dark abiden sizin yazdıklarınızla benim yazdıklarım arasındaki farkları ben buluum geyik bölümüne taşıım ben işledikten sora varmısınız??

BAK GÜZEL KARDEŞİM BİZ SANA NASIL SAYGILIYSAK Kİ BEN ÖLEYİM BEN KENDİME BAKARIM SAKİN OL DERİM ÇARESİ VARDIR AMA BU BÖLÜM BÖLE KALMALIDIR buda benim görüşüm

combanant' Alıntı:
YA PARA İÇİN
YA İLGİ ÇEKMEK İÇİN

ah be kardeşim bu yanlış olmuş be gerçekten samimi inanan insanlarda elbetteki vardır iyi bi düşün arkadaşım tıpkı güzel dinimiz islamiyette olduğu gibi teşekkürler iyi forumlar

bu oneriye bende katılıyorum forumumuzda başka dinden olanlar vardır ve onların dınıne saygı duymalıyız gerekeni yapar büyüklerimiz

MAJESTE ortalığı gerip sakin ol diorsunda ben zaten emin ol acaip sakinim hatta yıkılıorum makine başında gülmekten gözlerimden yaş akıo hala bana senaryo yazıolar:D:D

arkadaşlar bende bölümün adından gayet memnunum değişmesine gerek yok

edit:yöneticilerden isteğim, bölümün adının değişmemesini istiyorum .... saygılar..

adam bi öneri getirmiş sıcak kanlılıkla
adamın üzerine çullanmışsınız sanki hristiyan veya YAhudi muamelesi gösterionuz ?
biraz dikkat lütfen
bölüm hakkında önerime gelkincede
'dinimiz islamiyet' adı altında olabilir bana kalırsa
(vereceğiniz cevp bukadar basit ) fazla kasıp büyütmenin bi anlamı yok
iyi forumlar

fXf' Alıntı:
adam bi öneri getirmiş sıcak kanlılıkla
adamın üzerine çullanmışsınız sanki hristiyan veya YAhudi muamelesi gösterionuz ?
biraz dikkat lütfen
bölüm hakkında önerime gelkincede
'dinimiz islamiyet' adı altında olabilir bana kalırsa
(vereceğiniz cevp bukadar basit ) fazla kasıp büyütmenin bi anlamı yok
iyi forumlar

görüorsunuz dimi yeni üye olup BAZILARINA örnek olabilecek arkadaşlarda var içimizde. . .

İSİMİ İSLAM DİNİ KALMALIDIR BENCE FARKLI DİNDE KAÇ TANE ARKADAŞ VARSA YÖNETİCİLERE PM DEN ULAŞSIN VE KENDİ BÖLÜMLERİNİN AÇILMASI İÇİN TALEPDE BULUNSUN YETERLİ ÇOĞUNLUK SAĞLANIRSA YÖNETİCİLER BUNU MUTLAKA DİKKATA ALIR AMA BU ŞEKİLDE KAÇ KİŞİNİN İSTEDİĞİ BELLİ OLMADAN DİREK O BÖLÜMLERDE AÇILIRSA ÇOĞUNLUĞUNUN DİNİ İSLAM OLAN Bİ SİTEDE MÜSLÜMANLARA HAKSIZLIK OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BÖYLE Bİ DURUMDA SİZ HEMEN İSLAM DİNİ DİĞER DİNLERE SAYGILI OLMALIDIR DİYOSANIZ DİĞER DİNLERİNDE BİZE SAYGILI OLMASI GEREKMEZMİ?

1 büyük harfle yazma uyarılar bölümündede belirtilior nette bağıma anlamına geldiğini senin bilmen lazım az buçuk bulardasın

pm deil işte açtım konuyu destekleyenler desteklemyenler hala bana mantıkla şöle şöle dien yok hala beni karalamaya çalışıolar MÜSLÜMANIM ok bunu bilen herkes bilio en başta ALLAH bilior ama ben sitenin çıkarları çerçesinde öneri getiriorum ve bununda sonuna kadar arkasında durcam siteyi falan terk etmem isim değişirse kimse heveslenmesin die sölüom sadece o bölüme girmem milletin hocalarla cincilerle kapışacağı bi yere girmem idaa ediorum forumumuzdaki gayri müslimlewr daa güsel bi ortam haline getirip yine müslümanlar böle üstlerine çullanacaklar iddaaya bile girerim çünkü misyoner bi insan herşeye inanmaz herşeyde kanıt bekler ve hurafeleri falan talıyıp tartışma ortamı yaratmaz ama malesef biz müslümanların büyük çoğunluğu bunu yapıoruz bakın topiğin başından sona okuyan bilir beni yahudi ve hristiyan yaptılar bakalım daa ne olcam:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri