İslam Bölümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ewet senin inancini bilmiyorum,

inancin islamdan baska birsey ise o zaman durust bir baslik ac, ben suyum we bu nedenle basligin boyle yapilmasini istiyorum de

neden boyle dolanbacli yollara giriyorsun?

yok ben islam`a inaniyorum diyosan, birak %1 kendi hakkini bi istesin once, biz bundan rahatsiziz desin...

basimiza ne geldiyse bu hosguru anlayisimiz yuzunden geldi, tarihten dersler cikarmak lazim! ! !

dunyada hangi millet warki bizim hos goru yagmurumuzdan nasiplenmemis olsun we hangi millet war ki bize ihanet etmemis olsun?

acirsan acinacak hale dusersin...

bi topicle bu halemi düşeceğiz güldürme ifrit hhde benden daa eskisin neyin ne olduğunu bilirsin sadece duygularınla hareket ediorsun bu arada dün akşam dinimi açıkladım görmüşsündür die tahmin ediordum nse bakarsan bulursun(yani dolambaçlı bi yol falan izlemiorum büyük harflerle yazdım dinimi)

yönetimden birilerinin yorumlarını bekliorum dicem ama millet zaten kapışma potansiyeline sahip baksanıza burada birbirinizi yemeye başladınız ayıp yaptığınız daa İNSAN olamamışsınız (lafım aya b ye deil tüm gereksiz gerginlik yaratıp tartışanlara. . .)

gereksiz tartışma yokki.. sen öneri sunmuşsun herkes görüşünü bildiriyor.
böle yapmayalım böle yapalım diye...
sen insan olamamışsınız demekle aslında dediğine örnek davranış sergiliyorsun kanımca, kalp kırmak için değil, sorun çözmek için buradayız. bölüm açılmış, isminin değişmesi bana ters geldi ve özgürce belirtiyorum bunu...

ben kimsenin dinin derdinde degilim, huzur bozucu hareketlerden sakin

buradaki 50000 uyeden sadece birtanesi, misyoner birinin actigi bir basliga inanip din degistirirse bunun webalini nasil odeyeceksin?

senin dinin beni ilgilendirmez neye inaniyorsan inan, senin dinin sana benim dinim bana.

kizil bunlarin amacida bu zaten, tartisma yaratip bolumun kapanmasina neden olmak, baska bi amaclari yokki!

bu bolum islam olarak açılmıştır ve oylede dewam etmelidir geriye kalan %1 lik kesimde off topice açabilirler paylaşımlarını tüm söylüceklerim bu kadar

Devlet sorunu çözememişki biz burada çözelim. Bence gereksiz yere birbirimizi kırmayalım. Herkes oyunu kullansın sonucunda yönetim kararını verir. Olur yada olmaz..

o kadar savundugunuz seyler varsa bu baslık altındada acıp yayınlaya bılırsınız problemmi bu yani..

olmaz!!!!!!!!!

crazyquake' Alıntı:
Devlet sorunu çözememişki biz burada çözelim. Bence gereksiz yere birbirimizi kırmayalım. Herkes oyunu kullansın sonucunda yönetim kararını verir. Olur yada olmaz..

arkadaşım kendilerine gelince elin adamı nası dincilik milliyetçilik yapıyo boyle bişeyin bence tartışılması bile gereksizzzzzzz

forumda en fazla 500 kişinin farklı dine mensup olduğunu ve bu 500 kişiden de10 kişinin aktif olarak forumda bulunduğunu düşünürsek 10 kişi için bolumun adının değiştirilmesine karşıyım eğer çok talep olursa hristiyanlık yahudilik budizm vs vs bolumler açılsın ama islam adının oradan silinmesine şiddetle karşı çıkıyorum

crazyboy_9999' Alıntı:
hristiyanlık yahudilik budizm vs vs bolumler açılsın ama islam adının oradan silinmesine şiddetle karşı çıkıyorum

Benimde anlatmak istediğim bu işte.. İslam adı silinsin demiyorum.. Elhamdülillah Müslümanız.. Bunu tartışmanında bir anlamı yok diyorum. Gereksiz yere birbirimizi kırmaktan başka olan bir şey yok. 3-5 msj sonra kilitlenecek konu herkes üzüldüğüyle sinirlendiğiyle kalacak..

Koca forum yetmedi ya bize beni üzen bu işte...

yönetimi bekliorum başka bişey demicem yönetim ne ön görürse o olsun ben önerimi yaptım

SIPA;

en sonunda yaptın yapacagını ve bunu gündeme detirdin hala ne yapmaya çalıştıgını anlayamadım sana destek olan arkadaşları da anlamış değilim...

gerçekten bunları isteyenin amaçları nedir diye düşünüyorum ve ister istemez size katılıyorum deiyemiyecegim...dün kü tartışmanın arkasını bırakmadıgın belli;

sana dün msn de bir örnek wereyim dedim bunu dinlemed,n ama ben burda anlatayım derim sadece sana anlatmam yetmeyecek bu belli;

ŞİMDİ ARKADAŞLAR BU OLAY 93-94 YILLARINDA MEYDANA GELDİ MALUM O ZAMANLAR DİN DERSİ WARDI İSLAM DERSİ YOKTU...BEN ORTA OKULDA İKEN BU OLAYA ÇOK BENZEYEN BİR DURUM İLE KARŞI KARŞIYA KALDIK .

DİN DERSLERİMİZ DE HİNDULARI, BUDİSTLERİ, HRİSTİYANLARI VE YAHUDİLERİ TANIMAK OKUMAK ZORUNDA KALDIK..ŞİMDİ SORARIM SİZE KENDİ DİNİNİ TANIMIYAN BİR İNSANIN BAŞKA DİNLERİ ÖĞRENMESİ NE KADAR DOGRU OLUR!...

BİZİM O ZAMANKİ SINIFTA BULUNAN ARKADAŞLARIMIN İÇİNDE NAMAZI NASIL KILACAGINI BİLMEYENLER OLDUGUNA ŞAHİT OLMUŞKEN KALKIP BİZE ÖKÜZE İNANANLARIN TAPANLARIN DİNİNİ ÖĞRETMEYE KALKAN ZİHNİYETE YAZIKLAR OLSUN...

SORARIM SİZE ÜZERİME VAZİFE DEĞİL AMA İSLAMİYET SİZİN GÖZÜNÜZDE NE KADAR DEĞERLİ NEDEN İSLAMİYETİ YAYMAK YERİNE ÖBÜR DİNLERİ TANIMAYA GİDERSİNİZ KENDİ DİNİNİZİ NE KADAR TANIYORSUNUZ?????

ŞİMDİ KALKIP ORAYA ATEİSTLİĞİ KOYMASSAK ATEİSTLERDE GÜCENİR HAKSIZMIYIM...BU İNANCI GÖREN BİR KİMSE KALKIP TA BEN İSLAMIYETİ SEVMEDİM BEN ATEİST OLMAK İSTİYORUM DEYİP ZATEN ZAYIF OLAN İNANCINDAN DA OLURSA BUNU YÜKÜNÜ HANGİNİZ ÇEKCEK BANA BU SORUNUN CEVABINI WERİN????....

O DİNLER DOGRU DA İSLAMİTEY Mİ YANLIŞ

AMA SİZDE HAKLISINIZ BU ZAMANA KADAR ÜFÜRKÇÜLERİN KÖRELTTİĞİ GÜZELİM İSLAMİYET NE HALE GELDİ!....

SİZE SON TAVSİYEM İSLAMİ ÖĞRENMEK İSTERSENİZ MEVLANA YI HAZRETİ PEYGAMBERİ- İSLAMIN BUGÜZE KADAR YETİŞTİRDİĞİ BÜYÜK ALİMLERİ ÖRNEK ALIN!..

BU ADAMLARIN HAYATI BENCE TEK GERÇEK ...WE KENDİNİZE SORUN BAKALIM İSLAMİYETİ NE KADAR TANIYORUM..

BEN BU SORUYU HEP KENDİME SORDUM..ARAŞTIRDIM ANNE BABADAN ÖĞRENDİM DİYE DEĞİL KENDİ İRADEMLE İSLAMI SEVDİM..

ÇÜNKÜ O TEK GERCEK BU HAYATTA ,BU DÜNYA DA YALANLARLA DOLU AMA İSLAMİYET GİBİ BİR GÜZELLİK ASLA BOZULMADI VE İNSANLARI ASLA YANLIŞ YÖNLENDİRMEDİ!... BEN BUNU GÖRDÜM!!!

ÜZERİNDE TARTIŞMA AÇILMASI GEREKEN EN SON KONU OLARAK GÖRÜYORDUM SİTEDE AMA GENE DİYORUM YÖNETİCİLER ÇOK HAKLIYMIŞ BU BÖLÜMÜ GECİKTİRMEDE ..BEN KIZIYORDUM GERCEKTEN
NE BİÇİM Bİ SİTE BURASI DİNE AİT Bİ YER BİLE YOK DİYE AMA GEL GÖR Kİ ADAMLAR ÇOK HAKLIYMIŞ AÇMAMAKTA...İLK GÜNDEN ÖBÜR DİNLERE DE AİT YER OLMASI LAZIMMIŞ...

AKLINIZIN ÇELİŞKİLERE KAPILMASI AN MESELESİDİR...UZAYDAN GELEN MUCİZE IŞIK BİZİ CENNETE GÖTÜRCEK YALANLARI İLE 100 LERCE İNSAN TOPLU İNTİHAR ETTİ..

EMİNMKİ EN AZ BİZİM KADAR KENDİ DİNLERİNİ DE SEVİYORLARDI LAKİN YARIM AKILLININ BİRİ KALKIP ALLAH YOKTUR DEDİMİ İNSAN DA SÜRÜ PSİKOLOJİSİ İLE ALLAHI İNKAR EDER...

SÜRÜNÜN BAŞI UÇURUMDAN ATARSA KENDİNİ ARKASINDAN SÜRÜ DE ATAR BUNDAN EMİN OLUN!...

Müslüman Mahallesinde Salyangoz Satilmaz Birakin Bu Ayaklari Artik...

Müslüman Mahallesinde Salyangoz Satilmaz Birakin Bu Ayaklari Artik...

Uzatmayin Beğenmeyen çeker Gider... :mad:

Ha 50.000 Küsur üyeden Kaç On Kişi Eksilecek Göreceğiz...

Birde Kaç On Bin Kişi Eklenecek Göreceğiz Bu Islamiyet Bölümüne Bakmak Için...

Kimse Dinime,Türklüğüme ve Müslümanlığıma laf atamaz atanda karşılığını bulur...

Neyin Savunması

BU BÖLÜMÜN SORUMLUSU OLARAK SİZİ KINIYORUM BÖLÜM KURALLARINI OKYARAKMI KONU AÇTINIZ BURAYA İSLAM VE İNSANI ANLATAN BİR BÖLÜM KESİNLİKLE İSMİ DEĞİŞEMEZ

kimsenin dinine laf atmıoruz bu bir

yamakasi dün misafirim geldi dinleyemedim haklısın o konuda

ama hatırlarsan talebin varsa sende konu aç dedin açtım işte istersen ilk mesajıma aldığım teşekkürlere bak pekde boş insanlar tşk etmedi sitenin çıkarlarını düşünen insanlar tşk ettiler çünkü öbür türlü daa yararlı olcak

ha bide biz bazıları gibi istediğimiz olmayınca siteyi terk edecek haysiyetsizlerden deiliz ne zamn yönetim gider bizde gideriz ki o zamn hh kalmaz zaten biz 3 kuruşukluk insanlara 5 kuruşluk değer vermeyiz herkes dökülüor dökülsün bana edilen hakaretlerede göz yumuorum bu arkadaşların kuyruk acılarına ortak olmuorum sadece. . .

MAJESTE' Alıntı:
BU BÖLÜMÜN SORUMLUSU OLARAK SİZİ KINIYORUM BÖLÜM KURALLARINI OKYARAKMI KONU AÇTINIZ BURAYA İSLAM VE İNSANI ANLATAN BİR BÖLÜM KESİNLİKLE İSMİ DEĞİŞEMEZ

Bence haklısın görüpte kavrayamayanlar oldukça bu çok devam eder...

Görme özürlüler diyeceğim sadece başka özürlerine gerek yok susayım artık...

siz bana böle hakaretler savurdukça çaresizliğinizi görüorum ben sana tabiki gelmem MAJESTE sen sadece o bölümün modusun yani bölümün adını değiştiremezsin ve yöneticilerede burdan ulaşıoruz bu durumda konuyu buraya açıp görüşümü belirtiorum ama sen buna idrak edemiorsun ve biçok insan anlayamıyor bunu. . .

SıpA' Alıntı:
kimsenin dinine laf atmıoruz bu bir

yamakasi dün misafirim geldi dinleyemedim haklısın o konuda

ama hatırlarsan talebin varsa sende konu aç dedin açtım işte istersen ilk mesajıma aldığım teşekkürlere bak pekde boş insanlar tşk etmedi sitenin çıkarlarını düşünen insanlar tşk ettiler çünkü öbür türlü daa yararlı olcak

ha bide biz bazıları gibi istediğimiz olmayınca siteyi terk edecek haysiyetsizlerden deiliz ne zamn yönetim gider bizde gideriz ki o zamn hh kalmaz zaten biz 3 kuruşukluk insanlara 5 kuruşluk değer vermeyiz herkes dökülüor dökülsün bana edilen hakaretlerede göz yumuorum bu arkadaşların kuyruk acılarına ortak olmuorum sadece. . .

SANA KIZMADIM ASLA DA KIZMAM...ONLARIN YAPTIKLARI TEŞEKKÜRE İSE SADECE SÜRÜ PSİKOLOJİSİ DERİM!....

ADET OLMUŞ ARTIK SİTE DE BİRİ BİŞEY YANLIŞ YA DA DOĞRU TEŞEKKÜR ETTİMİ HEMEN ARKADASIN DAN YAĞAR ARDARDA TEŞEKKÜRLER..SENİN YAPTIĞINA DA KIZMIYORUM İLLAKİ HERKESE GÖRE YERLER OLMASI LAZIM..
AMA İSLAMİYETTEN DAHA GÜZEL OLMAYAN BİR DİN SİTEDE NE KADAR FAYDALI OLUR BU SORUYU DÜŞÜN KARDEŞİM...SENDEN TEK RİCAM BU!...

WE RİCA EDİYORUM GÜZEL KARDEŞİM TARTIŞMALARA Bİ SON WERİN LAF ATIP DURMAYIN BIKTIM ÇOCUK GİBİ SATAŞMALARININZDAN

tşk eden arkadaşlara bi baksana orada 10 kiş ivarsa 8 i belli yer edinmiş adamlar hhde yani o psikolojiye kapılacak adamlar deiller. . .

Tmm Kardeşim Sen Haklisin Ama Bne De Bi Bölüm Isterim Satanislera Ait..bu Yapilmassa Bende Senin Yaptiklarini Yaparim!....:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri