İslam Bölümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SıpA

уαşℓıℓαя νє ιнтιуαяℓαя
Reaction score
0
arkadaşlar bölüm açılmış ama benim bir şikayetim var bölümün adının değiştirilmesini talep ediorum neticede büyük bir siteyiz her dine mensup insan olabilir.

biçok arkadaş çoğunluk neyse o die bilir ama unutmayın İSLAMIN emirlerinden biride dier dinlere mensup insanlara saygıdır.Onlarda eş değerdedir çünkü insandır. . .

Bunların göz önünde bulundurularak bölümün adının DİN bölümü olarak değişmesini talep ediorum. . .

saygılar iiforumlar. . .

GREAT İDEA' Alıntı:
haklısın bencede öyle olmanı herkes kendi görüşünü savunabilmeli

Savunma??? neyın savunması...Orda paylasım yapılacaq ve hıcbırr sekılde tartısmaya sebebeyıdet verılmıceyeceq...

Sana dunku actıgın konuyu ornek verebılırım...

ne gerek var aramızda başka dinden olan varmı?

DureX' Alıntı:
Savunma??? neyın savunması...Orda paylasım yapılacaq ve hıcbırr sekılde tartısmaya sebebeyıdet verılmıceyeceq...

Sana dunku actıgın konuyu ornek verebılırım...
tartışmak istemiyorum ama

neden sizin inancınıza ters birşey söyledğimde tartışma yaratıyorsunuz sonra böyle konuşuyorsunuz

GREAT İDEA' Alıntı:

neden sizin inancınıza ters birşey söyledğimde tartışma yaratıyorsunuz sonra böyle konuşuyorsunuz

durex ve great lütfen tartışmayalım konunun önemini sanırım anlamışsınızdır

tartışmanızı pmden yapın lütfen. . .

GREAT İDEA' Alıntı:

Sen ALLAHINIZ NERDE DIYE bır cumle sarfedersen ...Ben veya baskaları ınandıkları ugruna savunmaya geceRler....

Haaa burdada sana bı oRnek....DUnku bır mesajından aLLahınız nerde........(tam aklıma gelmıor)?? dıye bır cumle sarfetttın...tamam eywallah gorusune saygım vardır..Ama bı duSun bu cumleyı kullanıorsun ama avatarında camı mınararesı var?? BUnunLa soledıklerının arasında Cok celıskı var...Bıraz mantık Lutfen..

taRtısma olmasın....

Edit : arkadas avatarı Degısmıs..

DureX' Alıntı:
Sen ALLAHINIZ NERDE DIYE bır cumle sarfedersen ...Ben veya baskaları ınandıkları ugruna savunmaya geceRler....

Haaa burdada sana bı oRnek....DUnku bır mesajından aLLahınız nerde........(tam aklıma gelmıor)?? dıye bır cumle sarfetttın...tamam eywallah gorusune saygım vardır..Ama bı duSun bu cumleyı kullanıorsun ama avatarında camı mınararesı var?? BUnunLa soledıklerının arasında Cok celıskı var...Bıraz mantık Lutfen..

taRtısma olmasın....

Bu arada Sıpaya katılıorum..
onu sadece bir ara pkk nın olayları arttığında tepkimi belirtmek için komuşştum ve bayraksız olanını bulamamıştım neyse şimdi değiştiriyorum

arkadaşlar madem sadece islamla kısıtlamak istemiyosunuz bence başlık DİN değilde İNANÇ WE İNSAN olsa daha i olur....
hem çok daha fazla bilgiyi paylaşmış oluruz.....
hem din olarak kabul edilmeyen görüşler hakındada bilgi wermiş oluruz....
örnek wermek gerekirse işte tarihe damga wurmus toplumlarım inançları ws... bunlar hakkında da bilgiler werebiliriz...

öncelıkle sıpaya katılıyom dın olarak gecmesı daha doğru başka dınlerıde tanıtma acısdan...

ancak sunu goruyomher zaman burda bı yazaıda,cümlede dın ıslam kelımesı gecınce neden bır tartışma konusu oluyo bız neyı paylaşamıyoruz arkadaşlar
dın hoş gorudür her ınsanın dını kendıne ...

not:ama bu boyle olmaz bırbırımıze dın ıslam hırstıyanlık konusunda laf atarak asla , herkes dinini kendınde beynınde kalbınde yasamalı forumda yansıtmamalı bence boyle olmalı yoksa bu foruma yansıynca her zaman bır tartışm çıkıyo .....

ama bu forumda tabıkı dın konusundada ıslam başa çıkmasıda lazım bu tartışılamaz cunku bır turk sıtesı turk sıtesıde islam dını demek ....

Bu misyonerlik işi haline gelir... Bunu Bir Türk sitesinde de kimse istemez... O zaman elin tanımadığımız insanı gelir burada konu açar düpedüz ne olur Misyonerlik Faaliyeti olur bu....

Bence yersiz arkadaşım... Koskoca dünya 2. Forumtr de bile sizin dediğiniz yoktur...

Edit zaten yeri gelince Kur'an-ı Kerim den örnekler veriliyor diğer din ve peygamberler hakkında...

Size de tavsiyem fazla uzatmayın...

Bunalım ın dediği gibi Burası Türkiye ve Türk Sitesi.... Unutmayın % 99 umuz müslüman

artik birakalim lutfen bu hos goruyu, baskalariin haklarini sawunmayi, bu yuzden buralara geldik

nden kraldan fazla kralci oluyosunuz ki?

birakin bi yahudi yada hristiyan bunu bizden talep etsin!

insanların inançları nerden biliorsun ifrit mesela benim inancım biliormusun???

ifrit' Alıntı:
artik birakalim lutfen bu hos goruyu, baskalariin haklarini sawunmayi, bu yuzden buralara geldik

doğru soyluyosun sana katılıyorum

onlar bizlere her ortamda engel olmaya çalışıyorken biz neden onlara böyle güzel bi ortamda mekan ayarlayalımki?
bırakın, onlar istesin oylama yapılsın,
ancak unutmayınki bölüm adı Din olduktan sonra ataist ide yahudiside satanist ide çıkar lafını söyler.
biraz ikna kabiliyeti yüksekse olacaklardan o bölümün açılmasına destek olanlar sorumlu olur.
herkes müslüman olsun diye bi konu açılamas o bölümde, sadece bilgi verilir.
ancak azınlıktakiler herzaman bilgi yerine tebliğ yapmaya çalışır, dinini yaymaya..
ortam karışır bence.. -1

Keşke böyle bir bölüm olsada hoşgörü ile tartışılabilse herşey.. Ama bence bu bölüm yarardan çok zarar getirecek.. Bir çok tartışma yaşanacak.. Üzülenler olacak.. Konumu neden kilitledin neden yorum yapmama izin vermiyorsun gibi polemikler çıkacak ortaya.. Bence daha hazır değiliz böyle bir başlığa .. O yüzden -1

Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (S.A.V.) 'e gelen ilk vahiy "Oku..Oku...Oku.." bunu hepimiz biliyoruz arkadaşlar.. Okumanın öğrenmenin sonu yok.. Her konu hakkında her şey hakkında.. Bunuda hatırlatayım istedim..

% 95 gibi bir oranda müslüman olan bir ülkede gerek yok die düşünüorum islam dışında hangi din değişime uğramamışki doğru bilgiler verilsin saygılarımla

ifrit' Alıntı:

nasıl başkalarının hakkını.... ben bunun burda mucadelesını vermiş ınsanım bır uyenın bızım dınımızı muslumanlığı kuçumseyerek konuya msj yazması ben bunun için yonetımde bunun için bır kural bıle ıstemışımdır....

burası boyle hep ıslam hırıstıyanlık yahudılık gecmesıyle karışıyo neden? neyı paylaşamıyoz herkes dınınıde kalbınde yaşması lazım dıne yansıtırsa bu hep boyle olavak tartışılacaktır... tekrar dıyom bu forum turk sıtesıdir dın olarak müslimanlık tır bunun alternatıfıde yoktur ve tartışılamazda...............ama bır başka uye bı hırıstıyanlık konusunda konusunca veya başka bırdın konusunda destekleyıcı konuşması olmaz burda o zaman tartışma çıkarda basıl hemde yanı demek ıstedıgım bır turk sıtesınde (%99 müsliman) olunca başka dın konuşulmuyo yanı uyeler dayanamayo .........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri