İskender ÖLecek Mi?

İskender Büyük ÖLecek Mi?

• Evet, öLecek!!

Kullanılan: 27 29.0%
  • Hayır, öLmez !!!

Kullanılan: 66 71.0%

• Kullanılan toplam oy
    93
  • Anket kapatılmış .
arkadaşlar hemen size açıklayayım =)

İskender ölecek ... Bizim tayfa ( abdül erhan memati polat v.b ) hapise girecekler gelecek sene yeni bi düşman onları bekliyor olacak :D

burası kurtlar vadisi her an herşey olabilir şu an bişey diyemem diziyi beklemek lazım

χ∂αηтє23χ;4344481' Alıntı:
arkadaşlar hemen size açıklayayım =)

İskender ölecek ... Bizim tayfa ( abdül erhan memati polat v.b ) hapise girecekler gelecek sene yeni bi düşman onları bekliyor olacak :D

olabilir :D

agizindan mermi yiyip sag kalan insan ustu yaratiklarin oldugu bir dizi de gogsunden iki mermi yiyen 1.5 acili adana ölmez

O kanlardan sonra yaşarsa gidip ben öldürcem..!

Yav tartışmak gereksiz :D

Haftaya göreceğiz neyin ne olduğunu..

İskender..

Büyüksün abi :D

sağ kolu kesildi önceki bölümleri izlerseniz anlarsınız erhan düşmüştü sağ kolu yoldaydı eminim.

Hadi cevat AYI öLmedi ama
İskender zaten iğne yemeden yasayamıyor. . .
Agzı burnu kanLar içinde kaLdı yaşarsa yuh artık !!

Hüseyin baksana yaLçın ın ağzına sıktıLar 1 gün geçti aradan DediLer Çene kemiği falan filan :D

ben ölüceğini düşünüyorm,eğer ölmezse saçma olur

ya ağzından kan gelse ne olacak. bulutun ağzına sıktılar oda ölmedi :)
ayrıca öleceksede polat öldürür :)
son bölümlerde hep bi olay başlatıp ters köşe yapıyorlar. buluta sıktılar ölmedi. kibritçiye sıktılar ölmedi. şekerim fuat ta kalkar gelirse hiç şaşırmayın :)))

ya ağzından kan gelse ne olacak. bulutun ağzına sıktılar oda ölmedi :)
ayrıca öleceksede polat öldürür :)
son bölümlerde hep bi olay başlatıp ters köşe yapıyorlar. buluta sıktılar ölmedi. kibritçiye sıktılar ölmedi. şekerim fuat ta kalkar gelirse hiç şaşırmayın :)))

GeLicek Memati nin yanına
nsLsın Şekerim diyerek :hhmanD

adam zaten şeker hastası devamlı tansiyonu düşüyo şekeri düşüyo insülin vuruyo daha nasıl yaşasın bu kurşunlardan sonra ben hayret ederim

şeker hastalarının kanı zor pıhtılaşır mantıklı düşünürsek zamanında müdahele olmazsa mortingen ştraseee:D:D:D

߀nce Erhan Kaßus GörüyoR !

Herkes ölsün de bitsin artık şu dizi eski tadı kalmadı.

ölmez ama ondan daha bi halt olmaz. yatalak falan olurv heralde.sonucta dolaylıda olsa ölecek yane.

Geri