İrtica Neden Hortluyor?

bu trafoo denen şahsiyetli dostum açık bir islam düşmanıdır bu belli ama islama irtica deyip şakşakladığı mhp medyasının yazılarını burda paylaşıp vatan severlik yapıyorya bu çok sinirime dokunuyor

ama dini sevmeyenede saygımız var trafoo arkadaşımıda ben böyle kabul ediyorum

sert uslubuma kızma çok sinirime dokunduda

Ben islam düşmanı değilim yobazlık/cahillik düşmanıyım takkıye avcısıyım , islamda irticai (vahşi ) bir din değil medeni bir dindir kul hakkı(ister müslüman olsun ister başka inançta olsun) üstün tutulmuştur .

MHP medyasının yazıları zoruna gidiyorsa okumayın , fetulahın medyasını okuyun tutanmı var? Vatan severlik sinirine dokunuyorsa inançlarında çürüklük olsa gerek? bence bir pisiikiililoktaaaan tedavi olmayı denemelisin....

Apo için idamı kaldırdıklarında da MHP için çığırtkanlık yaptın mı ?

ben cumamı kılarım denizimde de yüzerim kız arkadasımla gezerim annemin arkadasımın da bası açık ama ben biliyorum ki herkes inancında hürdür seni zorlayan yok ama sende onlara karısamazsın

irtica masalı Türkiye de birseyler iyiye gidince ısıtılan eski bir yemektir
kutlu doğum peygamberimizin doğumunu ifade eder
hizbullah da ergenekon tarafından yönlendirilen bir örgüttür
sen sivasta adamın peygamberine çöl bedevisi dersen adamlar sana tepki gösterir
sen inanclarına saldırmayacaksınki sana da saldıran olmasın

Ben islam düşmanı değilim yobazlık/cahillik düşmanıyım takkıye avcısıyım , islamda irticai (vahşi ) bir din değil medeni bir dindir kul hakkı(ister müslüman olsun ister başka inançta olsun) üstün tutulmuştur .

MHP medyasının yazıları zoruna gidiyorsa okumayın , fetulahın medyasını okuyun tutanmı var? Vatan severlik sinirine dokunuyorsa inançlarında çürüklük olsa gerek? bence bir pisiikiililoktaaaan tedavi olmayı denemelisin....

trafoooo islam düşmanı değilsen başörtülü okula gitmek isteyenler seni neden geriyor o zaman...barım barım bağırıyorsun...
yobazlık diyorsun anlat bakalım engin ve uçsuz bucaksız bilginler nedir yobazlık..
ama dur ben sana anlatayım.yobazlık kendi fikirlerini ,diğer insanların fikirlerini ,hak ve hürriyetlerini göz ardı ederek zorla yaptırmaya ve güç kullanan ahmak topluluğa denir...
yani kime deniyormuş tanıdın değilmi yobazın kim olduğunu : )

şimdi gelelim senin gibilerin en çok kullandığı takiyye lafına .nedir takiyye.kısaca rol yapmaktır.olduğundan farklı kişi gibi görünmeye çalışmaktır.
şimdi sen ve senin gibilere soruyorum;bir insanın heleki dini konuda nasıl anlarsın takiyye yaptığını.bi insan ya dini vecibelerini yerine getirir ,yada getirmez.bu onunla yaratıcı arasındadır.her daim münafık ve ikiyüzlüler olucaktır.bunu koskoca İSLAM dininemi bağlıyacaksın.peki sizin gibilerde yokmu takiyye ..hemde alası.her sokak başına bir kuran kursu,çarşaf açılımı diyeceksin.hemde elinden gelse tüm müslümanları tek kaşık suda boğucaksın.
hadi hadi başka kapıya .artık prim etmiyorsunuz.millet anladı sizi.dibe vurdunuz....

trafomusun elektrikmisin yok sivas maraş çorum yok kubilay yok menemen demişsin bunlarıda müslümanlara yıkmışsınya hala bunlarla insanları irtica öcü diyemi korkutacaksın bu dediklerininin hepsini yapan senin zihniyetin irtica öcüsüne halkı inandırmak için yaptığınız kirli tezgahlar danıştay saldırısındada tansel çölaşan denen kokana alpaslan aslanın Allahüekber deyip kurşun yağdırdı demişti en büyük irtica tezgahını kurmuştunuz şimdi bu tezgahın altında kaldınız çırpınıp duruyonuz çırpındıkçada bütün bu kirli tezgahlarınız ayağınıza dolanacak irtica öcüsünün kim olduğunu biz biliyoruzda halkda anlayacak sizin laiklik atatürkçülük çağdaşlık zırhlarıyla ne kadar kirli tezgahlar çevirip saltanatanızı sürdürdüğünüzü

23 Nisana özenle denk getirilmeye çalışılan hafta...

Bir Fikrim geldi :)

Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramında doğan tüm çocuklar şanslıdır ,peygamberinde bu hafta doğmuş olması hoş bir süpriz olmuş olsun biz peygamberinde ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutlarız...

(Ayrıca Peygamberinde bir zamanlar çocuk olduğunu unutmazsak Atamızın ne büyük bir düşünür olduğuna Çocuklara armağan ettiği böyle bir günden anlayabiliriz.... )

trafoooo islam düşmanı değilsen başörtülü okula gitmek isteyenler seni neden geriyor o zaman...barım barım bağırıyorsun...
yobazlık diyorsun anlat bakalım engin ve uçsuz bucaksız bilginler nedir yobazlık..
ama dur ben sana anlatayım.yobazlık kendi fikirlerini ,diğer insanların fikirlerini ,hak ve hürriyetlerini göz ardı ederek zorla yaptırmaya ve güç kullanan ahmak topluluğa denir...
yani kime deniyormuş tanıdın değilmi yobazın kim olduğunu : )

Sana türban sorununu imam liseleri besliyor dersem ne dersin? Bu fitne imam liseleri kaynaklı desem ne dersin?

imam liselerinin Milli amaca hizmet ettiğine inanıyormusun ? Milli Hedeflerimiz arasında ihtiyacın 1000 katı imam yetiştirmek varmı? peki ya kızların imam olamayacağı halde imam lisesi mezunu olmaları hakkında ne düşünüyorsun?

Al sana bomba bir soru.: İmam Liseleri tarzında Erenler Liseleri kurulsa alevilik ehli beyt öğretilse destek verirmisin?

Eğitimde Birliği savunuyormusun?

Bu sorulara vereceğin cevaplarda yobazlığın ne olduğunu bize öğretme imkanı sundum .... Öyle kuru sıkı sallayıp yobaz diyorsunuz o zaman işte size bir fırsat bakalım kelime oyunlarınamı sığınacaksınız yoksa aydınlık fikirlerinizi paylaşarak bize yobazlığı teşhirmi edeceksiniz. Buyrun ......

trafoooooooooooooo,

aferim sana,

ya senin başka işin gücün yokmu,
ne irticası ya

hem irtica nedir biliyor musun.
ne demek.

üç beş kendini bilmez öküzün uydurması.

trafoooooooooooooo,

aferim sana,

ya senin başka işin gücün yokmu,
ne irticası ya

hem irtica nedir biliyor musun.
ne demek.

üç beş kendini bilmez öküzün uydurması.

Bu öküzleri çok merak ettim şimdi? Kimmiş bu öküzler nasıl uydurmuşlar ne için uydurmuşlar ? söylede öğrenelim , değerli bilgilerinizle bizi aydınlatırmısınız?

''EKLER:
1-KARL MARKS :EKONOMİ POLİTİĞİN ELEŞTİRİSİ ÖNSÖZ-Sol Yayınları sf:39
2-KARL MARKS :KOMÜNİST MANİFESTO-Ç.Yayınevi, 1998 sf:85
3-JOZEF STALİN:ANARŞİZM Mİ,SOSYALİZM Mİ?Sol Yayınları sf:27 ''

kaynaklara bak.Bunları okuya okuya ters evrim geçirecen yakında=) Yazıya gelince,okumaya bile gerek yok.Hep aynı terane osur osur ipe diz ;)

kaynaklar enteresan gercekten:)

Eklere takılmayalım, Konumuz Ekler değil İRTİCA nın Neden Hortladığı dır. Hani derler ya önemli olan niyettir felan işte öyle düşünüp hayra yorun, art niyetli olmayın bardağın dolu tarafına bakmayı deneyin.....

:confused1: :blink::001_rolleyes: hımm :rolleyes:

Geri