İrtİca KoŞar Adim!

Bu forumda yazıp çizmeninde mantıgı kalmadı.Her yerde oldugu gibi fethullahçılar,örgütlü çalışmalarını burada da gösteriyorlar ve bir şekilde hoşgörülüyorlar forum yönetimindende,yazıp çizilen,açıklanılan bir çok konu yine olayların içinde olan kimseler tarafından bilmemezlikten gelinip sadece propaganda amacıyla,papagan gibi her konuda aynı şeyler söylenerek,Fethullah propagandası yapılıyor.Gelecekte İnşaallah Allah o günleri göstermez ama Emperyalizmin çizmeleri altında ezilirken,tıpkı Afganiztan ve bugünkü Irak gibi o zaman eserinizle gurur duyarsınız umarım.

Bu forumda yazıp çizmeninde mantıgı kalmadı.Her yerde oldugu gibi fethullahçılar,örgütlü çalışmalarını burada da gösteriyorlar ve bir şekilde hoşgörülüyorlar forum yönetimindende,yazıp çizilen,açıklanılan bir çok konu yine olayların içinde olan kimseler tarafından bilmemezlikten gelinip sadece propaganda amacıyla,papagan gibi her konuda aynı şeyler söylenerek,Fethullah propagandası yapılıyor.Gelecekte İnşaallah Allah o günleri göstermez ama Emperyalizmin çizmeleri altında ezilirken,tıpkı Afganiztan ve bugünkü Irak gibi o zaman eserinizle gurur duyarsınız umarım.

ZORUNA MI GİTTİ KORKMA HERYERDE HERZAMAN DOGRUYU SAVUNAN CIKAR.....

Akp yi Şiddetle Takip ediyoruz...

Milli Eğitim bakanınıda hem şiddetle hem hayretlerle takip ediyoruz...

Kendisi Bülent Arınç tan daha tehlikelidir. Karda yürüyor izini pek belli etmemye çalışıyor..

Ama alltan alltan yangını körüklüyor...

Ver alevi ver....

Tarih bir bir yazıyor... Bu devran elbettki böyle devam etmiyecek... Devran döndüğünde Yol belli...

YÜCE DİVAN

seçimden öncede böyle konuşyordunuz. Halk size cevabını verdi. ama hala aynı şeyleri konuşuyorsunuz. Konuşun bakalım bir dahaki sefere akparti yüzde 64 oy alırsa ne yapacaksınız onu çok merak ediyorum:)

ZORUNA MI GİTTİ KORKMA HERYERDE HERZAMAN DOGRUYU SAVUNAN CIKAR.....

Kimin ne zoruna gittiği seni ilgilendirmez. Sen düşünceler hakkında yorum yapmak için buradasın. Tabi sabit düşünce sahibi, bildiklerinin ile yetinen biri değilsen.

Lütfen belirli kelimeler üstünde durmayınız. Hayata hep kendi pencerenizden baktığınız sürece size güzel görünecektir.

Şu iyi bu kötü bunlar önemli değil, buna sizin kanmanız yada sorgulamanız önemli olan.

Geri