İrc.Hackhell.com Tekrar Aktif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güzel bi uygulama teşekkürler,hayırlı olsun...

Hayırlı Olsunda!! Hata:404 yazıo bndee indiremedim.. :eek:

haYIRlı olsun bakalım güzel bi ortam hayde kopun gelın :d

hayırlı ossun
;)

yaw guzel omus ay lav yu bende gelcem hayırlı cummmmmmmmalaaaa
r

sado sen eksiksin gel :D

allahım ıykı gırdık mırca 4 kez ban yedım tutmayın benı şok kızdım enfesle kınıyom hokuz pokuz sen kımsın yaw

SaDoLaYn' Alıntı:
allahım ıykı gırdık mırca 4 kez ban yedım tutmayın benı şok kızdım enfesle kınıyom hokuz pokuz sen kımsın yaw

arkadaşaım o sırad bende mırçtaydım kufur edip duruyon yaaa :mad: :mad: :mad:

ayriyeten ben de seni ilk defa goruyorum hokus pokus baya onlkine olan bi kişidir

beyler sakin öle bisey yok seviyeli bi şekilde sohbet odamızdayız problem çıkararnlar zaten atılıor herkesi bekleriz

elmomaclroy' Alıntı:
arkadaşaım o sırad bende mırçtaydım kufur edip duruyon yaaa :mad: :mad: :mad:

ayriyeten ben de seni ilk defa goruyorum hokus pokus baya onlkine olan bi kişidir

lem sen ilkinsanmısın firsthuman ben kolay kolay kufur etmem alla alla adam orda ana avrat gıdıyo bıset olmuyo bu hokuz pokuzda yavsaklık yapma dıye atıyor hokuz pokuz harbı cogaltırım senı bana kufredemessın bıraz tanısan gırgır gecıyoz ıstıyosan gel adresı telı vereyım sana cıldırmayın lem benı sıyah melekcıgım sen nerdesın yawwww sendemı levent kırca gıbım öldün bu arada o mırca soru botu koyun soru cozelım barı

CHI€F' Alıntı:
beyler sakin öle bisey yok seviyeli bi şekilde sohbet odamızdayız problem çıkararnlar zaten atılıor herkesi bekleriz

nası yani ben yalanmı soyluyorum (hadi yanlıs olsun ) :eek:

hayırlı uğurlu olsun .........

elmomaclroy' Alıntı:
nası yani ben yalanmı soyluyorum (hadi yanlıs olsun ) :eek:

yalan sölüosun demedim rahatsızlık çıkaran kanaldan atılıor dedim lafı istediiniz yere çekiosunuz :sigara:

inşallah önceki gibi olmaz :):) hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri