İran'dan İsrail'e sert mesaj

bence Hamas oldukca kasindi ve fazlasiyla haketti!! unlu bir soz var ''Bocek olmayi kabullenenler ezilince sikayet etmemeliler!'' sonuna kadar İsrail'i destekliorum!!!

bu yazıya ne denir bilmiyorum ama ...bence senin filistinde bir gece israil bombalarının altında böcek gibi ezilmen lasım....hamas ,mamas önemli deil...önemli olan israil gibi bir köpeğin insanlara zulüm etmesi...israili bu anlamda destekleyenlerin insanlığından şüphe duyarım...yaşasın kafirlerin hazinli sonu...

bence Hamas oldukca kasindi ve fazlasiyla haketti!! unlu bir soz var ''Bocek olmayi kabullenenler ezilince sikayet etmemeliler!'' sonuna kadar İsrail'i destekliorum!!!

işgal edilmiş topraklarda direniş var .kendi topraklarında sürgün yaşayan bi halk var ortada .

sen Yahudimisin İsraili destekliyosun.Anlaşılan Yahudisin

iranlı gençleri tebrik ediyorum...filistine gönüllü gençleri yolluyo bizdende gelse öle bi destek zaten tüm dünya türklerden korkuyo...göndersinler ki bitsin bu savaş israil müslümanları köle veya köpek olarak görüyo israil sitelerinden gördüm kınamak için girdim ve müslümanlara ölüm köpekler vb gibi hakaretler gördüm...

€rd@ls10;3890783' Alıntı:
işgal edilmiş topraklarda direniş var .kendi topraklarında sürgün yaşayan bi halk var ortada .

sen Yahudimisin İsraili destekliyosun.Anlaşılan Yahudisin

bırak ya öküzü müslüman olsa böle bi cevap verirmi boşuna konuşuon

Geri