İran: İncirlik'i de vururuz

şaka gibi...adam tatbikatta senin komuta gemini bayragının asılı oldugu yerden "yanlışıkla" vurucak...
incirlik cevresindeki petrol boru hattına "yanlıkla" bomba düşürücek.... askerlerinin kafasına "rahatca ve kasten cuval geciricek goruntuleri de dunyaya sunucak"....3-5 iti kopegi sana karsi beslicek ulkene saldırtıcak...bunun haricinde diger bi dunya ulke akla gelebilicek her konuda seni kaale bile almıcaklar soz konusu sen olunca "hadi kaybol" un siyasi dilini kullanmaktan cekinmicekler ve sen hic bisey yapamicaksin....

ama adam senin ülkendeki "amerikan topraklarını" [bunu mubalaga icin soylemiyorum,direk oldugu gibi algılayın cunku uluslararası anlasmalar geregi incirlik gercekten amerikayı temsil eder,aynı sekilde bizim dunyanın cesitli yerlerindeki konsolosluk buyukelcilikler vs de oraları degil Türkiyeyi temsil eder]
vurmaktan bahsedince hemen kabadayı kesiliceksin...cok ilginc hakkaten. kaldı ki adam Türkiye demiyor,amerikan üsleri diyor. oyani baskasının temsil etttigi bi yerden bahsediyor.

ama bizim serefi pacalarından akan onun bunun kopekligini yapan medyamız bu isi de bi yerlerden aldigi talimatlar dogrultusunda Türkiye ye yonelik bi soylemmmis gibi gostermeyi iyi biliyor maalesef benim vatandasim da bunu cok guzel yiyor sonra amerikaya yonelik olan bi tehdidi ustlenme isini kendine gorev biliyor. hem amerikaya dusman hem de iran vurursa varya perisan ederiz moduna giriyor....sanane sen amerikanın fedaisi misin? adam amerikadan bahsediyor sen atlıyorsun? ha tutar dogrudan Türkiyeden bahsederse o zaman konus.

simdi burada sorulması gereken asıl sey yukarıda gecen "sanae" sorusuna sebep olan asıl ruh haline neyin sebep oldugunu anlayıp uyanmak. yani sorun kendinize nicin amerikaya gicik olurken olayları cok abuk mantıklarla dogru sanarak yorumluyorz millet olarak boyle mantıksız sacma bakıs acisini kim pompalıyor bize diye...cunku bunları sormadiginiz zaman bi savas olur o savasa 50-60 ayrı devlet katılır. onlardan 5er 10ar kisi ölürken bizden bizden binlerce ölü cikar [bkz. Kore] . sonra kahraman derler bize ama is düpe düz enayilikten baska bisey degildir. bosu bosuna itin kopegin ugrunda olen binlerce vatan evladi. hic ugruna. acı ama gercek. o yuzden serefsizlerin size pompaladigi sacmalıkları dogru kabul edip bunlara gore bakıs acisi uretmeyin. Adam amerikan üsleri diyor biz Türkiye deyip gaza geliyoruz/geitriliyoruz. adam bizim gercek düsmanımıza yöneliyor biz de güdüldügümüz sekilde üstümüze alınıyoruz. Allahınızı severseniz uyanın artık. yoksa bizi daha boyle kukla gibi oynatırlar. uzun oldu farkındayım ama sinirlenmemek mumkun degil. vatan sevginizin gucuye kendi vatanını perisan eden bakıs bu iste. kurtulun bundan artık.

dostum uğraşma boşver anlayan anlıyor

anlamayan zaten kafatasçı

dostum uğraşma boşver anlayan anlıyor

anlamayan zaten kafatasçı

ugrasmalıyız. yoksa birilerinin bizi kafasına gore nasil yonlendirmek icin ugrastıgını sadece su yorumlara bakarak bile fikir sahibi olunabiliyor. adamlar hakkaten saglam calisiyor. sezarin hakkını sezara vermek lazım. baksana biraksalar "sen nasıl amerikan ussunu vurmaktan bahsedersin" deyip adamın uzerine yurucez nerdeyse. ondan sonra doneriz abd abiye basimizi egip [basimizi kaldirdigimiz zaman kotu oluyo cunku. bkz; TSK---"Dunya yıkılır,yeniden kurulur Turkiye de oradaki yerini alır----->>> Iraktaki cuval olayı /// bkz; Basbakan---Amerika girerken kimden izin almıs----->>>Daglicadaki Baskin] "hallettim abi, bi kac bin sehit var ama sana zarar gelmedi ya" deriz.

o sıkar biraz, hele bi denesinler.... burunlarından fitil fitil çıkarırız.... pişman olurlar

Delinin biri kuyuya bir taş attı .
Tüm Türkler'E oynayın dedi .
:durdurun

Yavaş Vursun .
:hhmanD
Her ne kadar Amerikan Üssüde olsa orası Türk toprağı .

BiZ ne Irak'a ne AbD'ye nede Ab'ye benzeriz .

Kuzey Kıbrıs Barış harekatında kısa bir sürede adada birçok kuvvet olmasına karşın adayı kontrol altına alarak , sınırı çeken yine bizdik .
Unutmayın bu olanları .

İran , Türkiye'ye saldıramayacağını biliyor .
Aklı sıra gözdağı verecek .

Herkes akıllı olacak , herkes yerini bilecek .
Türkiye anında karşılık verir böyle bir şey olursa .
Ki hem karadan hem havadan birkaç saat içinde ani müdahale edibilecek birliklerimiz var .

Her zaman barıştan yanayım .
Böyle bir olayda abd'yi desteklemem söz konusu tabiki değil ama gerçekler acıdır .
Her zaman söylüyorum AbD İran'ı vurursa İran seyreder .
Belki birkaç füze İsrail'e sallar o kadar .

iran a hayranım şu mollalar kadar olamadı bizim siyesetçiler yalakalıkla olmuyo demekki
ağırlığını koyacksın arkadaş ve yaparlarda ufacık şüphem yok :)

Geri