LLEHKCAH
Anarchist
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır bu iki cihazı gerek uzmanlarından dinlediğim gerekse kendim kullanarak gerekse teknik servislerden bilgi alarak değerlendirdim...
İlk önce çok övülen ve kullanıcılarının kötü denildiğinde size tek söyleyebildikleri şeyin animasyonlu menüler olduğunu söyleyebilen İphone da neler var neler yok...
olanlar;
kendine has işletim sisteminin görüntü güzellikleri
dış görüntü güzelliği
(1 ayda sadece bunları bulabildim)
olmayanlar ise çok daha acı;
bluetooth ile başka bi cihazla veri alışverişi yok
video kaydı yok
pil değişimi yok
arttırılabilir hafıza yok
şimdi gösterişli meraklısı olmayan mantıklı insanların savunduğu omniaya bakalım...
olanlar;
hafıza ile sınırlı video kaydı
ücretsiz navigasyon
arttırılabilir hafıza
pil değişimi
5mp kamera ve ileri özellikleri
divx izletebilme
wm
fm (tek tuşla radyodan mp3 formatında ses kaydı)
olmayanlar;
gösteriş...
ve arkadaşlar çok sağlam bir kaynaktan aldığım ilginç ve bir o kadarda önemli bir bilgi...
İphone sadece 645 defa şarj edilebilirmiş...
yani pilide değişmediğinden dolayı 645 defa şarj ettikten sonra iphone ya tamire yada çöpe... bir düşünün böyle multimedya ağırlıklı bi cihazı günde 2 defa şarj etme ihtimaliniz var...
topladığım nacizane bilgileri sizlerle paylaşmak istedim...
İlk önce çok övülen ve kullanıcılarının kötü denildiğinde size tek söyleyebildikleri şeyin animasyonlu menüler olduğunu söyleyebilen İphone da neler var neler yok...
olanlar;
kendine has işletim sisteminin görüntü güzellikleri
dış görüntü güzelliği
(1 ayda sadece bunları bulabildim)
olmayanlar ise çok daha acı;
bluetooth ile başka bi cihazla veri alışverişi yok
video kaydı yok
pil değişimi yok
arttırılabilir hafıza yok
şimdi gösterişli meraklısı olmayan mantıklı insanların savunduğu omniaya bakalım...
olanlar;
hafıza ile sınırlı video kaydı
ücretsiz navigasyon
arttırılabilir hafıza
pil değişimi
5mp kamera ve ileri özellikleri
divx izletebilme
wm
fm (tek tuşla radyodan mp3 formatında ses kaydı)
olmayanlar;
gösteriş...
ve arkadaşlar çok sağlam bir kaynaktan aldığım ilginç ve bir o kadarda önemli bir bilgi...
İphone sadece 645 defa şarj edilebilirmiş...
yani pilide değişmediğinden dolayı 645 defa şarj ettikten sonra iphone ya tamire yada çöpe... bir düşünün böyle multimedya ağırlıklı bi cihazı günde 2 defa şarj etme ihtimaliniz var...
topladığım nacizane bilgileri sizlerle paylaşmak istedim...