İp İle Yapılabilecekler

BLaCk_DRaGoN

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar size bir sorum olacaktı. Forumda arattım ama bulamadım. Bende bir kişinin ipsi var ben bu ip ile neler yapabilirim. Yaardımcı olursanız çok iyi olur sağolun

yani ipsi var demek istedim :) bu ipyi kullanarak neler yapabilirim karşımdaki kişiye

www.ip-adress.com girip harita üzerinden yerini öğrenebilirsin mesela.. ama ne kadar doğru gösterir bilemem.

keyloger programiyla baskasinin bilgisayarina girebilirsin diye biliyorum, ona muzik dinletebilirsin, bilgilerini felan calabilrsn, yanlis bilmiosam...

ordaki bütün rakamları topla
3e böl
Sonra 2ye katla
Çocuğun dayısının yaşını bulursun:durdurun:durdurun:durdurun

o ip le varya neler yaparsında şimdi söyliyemem ÇOK GİZLİ:D

arkadaşlar bileniniz varsa süyleyin bende merak ettim bence hic bişi yapılmıyor

bencede hiç bişi yapılmıyor bende birsürü ip var ama hiç birisi bir yere bağlanıp işe yaramıyor.

hiçbir işe yaramıyorlar ben çok uğraştım :)

millet baya gussel gazel yazmış bıze yakışan neyse onu yapalım

o iple balık tutabilirsin kendini asabilirsin ama sen ipin ucunu verde sorunun cevabını bulalım dostum :)

anlıyacağın sadece yerini blabilirsin başka hiic bişi yapamazsın =) bide ethernet modemse açık portdan pcye girme imkanı war ama oda bayaaa zor =)

ıp ler sabıt degılkı arkadaslar.o ankı ıp yı yakalarsanız ancak karsı tarafın pc sıne gırmeye calısabılırsınız.

ben soylıyem ozaman bılgınız olsun ama sadece bırsey ıple modeme reset atabılırsınız karsı tarafın :| nasılmı? baslat+calıstır+cmd dıyoruz ve komut (shutdown -i) sonra pencere acılır ekle dersın ıp numarasını eklersın gerısı basıt tamam dedıgınde ıslem tamam :))

ben soylıyem ozaman bılgınız olsun ama sadece bırsey ıple modeme reset atabılırsınız karsı tarafın :| nasılmı? baslat+calıstır+cmd dıyoruz ve komut (shutdown -i) sonra pencere acılır ekle dersın ıp numarasını eklersın gerısı basıt tamam dedıgınde ıslem tamam :))

bu da yeter zaten maksat kıllık değil mi?:melek format atmaya gerek yok, deli olur zaten 3-5 kez yaptın mı ::durdurun teşekkürler.:clap
ıp le çok şeyler yapılabildiğini biliyorum ama denemedim bile. o anda yapılması gerek ıp sabit değildir çoğunluka zaten.

Geri