İntikam Alınmalı Mı Alınmamalı Mı?

Tragedy

Photo Manipulator
Altın Üye
Reaction score
0
Düşününqi öyle sabit fikirli bencil bir insanmış ki sizin yaşamış olduğunuz durumları hiç göz önünde bulundurmadan hala size karşı kendini aklama yollarına gidebiliyor ve sizi suçlamaya çalıyor ki yaşananları az çok biliyorsunuz...

Onun hayatını alt üst edebilecek bir mekanızma arayacaksınız hareqete geçirmeq isteyeblirsiniz bir atom bombası gibi.. Tek yapmanız gereken düğmeye basmak ve seyretmek...

İntikam Soğuk Sunulan bir yemekdir derler , ve siz bu kadar acı çekmiş olabilrsiniz ve dşünün yaşanılan şeyleri o kadar doğal ve normal buluyorki karşınızdaqi , ahiret günü yakanda olacağım dediğinizde bile o kadar rahat o gün herkez kendi günahları ile uğraşıyor olacak yok olmaz öle bişe die rahatca konusabiliyor...

Neyse Fazla Uzatmaya Gerenq Yoq Ewet Sorumuz Belli Aldatıldınız Yada Size Hiç İstemiyeceğnz Şeqilde Acı Çeqtirio Ağlatacaq Kadar Zor Günler Geçiriyorsunz Ne Yaparsınız Düşünün..

İntikam alınmalımıdır? İnsan içine atıp allahından bulsun diyip çekip gitmelimidir?

Asla intikamı düşünmem allaha havale ederim o zaten hak ettiğini verir..

kız arkadasımdan mı bahsedıosun... o zaman farklı solıcem ama genel
dıosan acaıp kinci bi insanım bi sekilde we her zaman intikam almışımdır..

Bu kavram görecelidir.Benim fikrim ,bunda kindar olmamın da payı büyük sanırım,Alırım.Hemde elimden nasıl geliyorsa.Bu kız arkadaşım içinde geçerlidir,Normal arkadaşlarım içinde geçerli.
Tabii,en çok ta kız arkadaşımın ki bana koyar.Ondan intikamımı bi şekilde alırdım.
Allah affeder ben affetmem ;]

Geri