İntihar Mektubunuz

SpYCeZa

O Bir İdeoloji
Reaction score
0
Evet Kafanız İyiden İyiye Bozuldu Diyelim Ve İntiharı Düşündünüz....(Allah göstermesin) Mektubunuzu Yazın bakalım Beyenilen mektuplarda rep verelim kim daha güzel yazıcak onuda belirleyelim......

Mektup Harici Mesajlarınız, Dalga amaçlı mesajlarınız (korku bölümü burası çünkü), Hakaret Vs tarzı Olmasın Sevgiler......

Cümleten Hakkinizi Helal Edin Millet. Hayat Bana Gülmedi Ya Da Kader Diyelim Geçsin. Sizler Benim Yaptigimi Yapmayin. Ama Benim Gibi Bir Hayat Da Yaşamayin. Hiç Bir şeye Kendinizi Olur Olmaz Kaptirmayin Bazi şeyleri Alttan Almasini Bilin Yada Mutavazi Olun.... Ama Yikilmayin Kişiliğinizden ödün Vermeyin... Zaafiyet, Düşmana Verilecek En Buyuk Silahtir. Bu Silahi Elinizde Içinizde Tutun. Pernsipli Bir Yaşam Tarziniz Olsun. Prensiplerinizden Maddi Yada Manevi Hiç Bir Teklif Karşisinda Vazgeçmeyin Ve Taviz Vermeyin. Belki Bir Anlik Ukala Olursunuz Ama Sonra Kişiliğiniz Ortaya çiktiginda Takdir Edilirsiniz... Mezarimi öyle Gösterişli Bir şekilde Yaptirmayin Doğal Ve Mutevazi Bi Mezar Olsun Sadece Niçin öldüğüm Yazilsin Bi De Tarihi. Ha Unutmada Bir De Mermerden Kur"an-i Kerim Yazdirip Koyun... Bu Kadar Hakkinizi Helal Edin... Byeee

ben feyyaz tarıh 4 temmuz 2006 atalarımaıza layık olamadık barıs ıcın adalet ıcın zulmu onlemek ıcın serefımız ıcın olemedım tum turkıye benı affetsın cenazemde helva yerıne sarap dagıtın:D

Geri