İnternetten koku ''indir...''

Swat_TR

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Artık internetten koku da ''indirilebiliyor...'' Japonya'nın NTT Communications adlı telekom firması, ekrandan seçilen kokunun internetten ''indirilmesine'' imkan veren hizmet başlattığını açıkladı.

Firmanın açıklamasına göre, kullanıcılar bu hizmetten herhangi bir bilgisayarla internete bağlanarak yararlanabilir, yeter ki bilgisayar, koku esansları içeren özel kutucuğa bağlı olsun...

İnternet kullanıcısı, arzuladığı kokuyu bulunduğu ortamda duymak istediğinde, sadece NTT Communications'ı ''tıklıyor.'' İstenen kokunun kompozisyonuna ilişkin veriler, internet üzerinden PC'ye bağlı esans kutusuna iletiliyor, bu veriler ışığında oluşturulan koku kutudan yayılıyor. İnternet kullanıcısı, koku ''indirerek'' sözgelimi hoş bir uyku ya da daha güzel bir çalışma ortamı yaratabiliyor.

PC'ye bağlanacak koku kutucuğu 900 YTL'den satılıyor.

downloading washing machine...
please wait...
:)

ulan yemin ederimki aynı teknolojiyi bu şekilde düşünmüştüm ama sadece düşünmüştüm.
ileride yaparlar diyodum bak yapmışlar.
helal olsun helal olsun ve tekrar helal olsun...........

abi bu adamlar ciddi ciddi rahatsız ya :):)

onlar yapiyo biz saaadece bakiyoz

Bakalım ne zaman Türkiye ye gelecek. Kaç yüzyıl sonra ? Belki hiç gelmez baksan çihazın fiyatı 900 ytl. Şahsen ben 1 tane daha pc almayı tercih ederim.

w133' Alıntı:
ulan yemin ederimki aynı teknolojiyi bu şekilde düşünmüştüm ama sadece düşünmüştüm.
ileride yaparlar diyodum bak yapmışlar.
helal olsun helal olsun ve tekrar helal olsun...........
aynen w beyinlerimiz uyuşuyor bende bu şekilde düşünmüştüm ama böle bişe olana kadar geberirim heralde deyip geçmiştim:D

yuh yane...adamlar ucmus...

Geri