İnternetten Düşme

emruss

New member
Reaction score
0
arkadaslar 2 gundur internetten dusuyorum..halbuki internette gosteriyor ama sayfaları acmiyor msn kapaniyor vb.. adsl kullaniyorum zyxel modemim var baglandita var gosteriyor ama nedense böle sorunla karşılaşıyorum.. nedeni bilen varsa yardimci olacak arkadaslarimiza simdiden tesekkür ederim..yanliz bitane şeyi biliyorum oda kablolarda sorun olmadigini..

usb modem kullanıyorsan bu sorun başına gelebilir.kolay gelsin

arkadaşlar mynette oyun oynarken odadan çıkınca direk internetten düşüyorum halbuki odaların bulunduğu sayfada omam gerekir

ne olur acil yardım

paralel telefon kullanıyormusunuz? splitteriniz sağlammı? modem yuksek voltaj yemiş olabilirmi?
bulunduğunuz bölgede çalışma olabilirmi? virus ve benzeri yazılımlar sisteminizde mevcutmu?

ben olabilecek şeyleri yazdım =)

senin sorununla alakalımı bilmem ama 2 gündür bende internet sayfalarının çok geç açılmasından şikayetçiyim...internet explorer de gezinirken sayfalar çok geç yükleniyor 2 gündür...genel anlamda bir sorun vardır belki diye düşünüyorum...

bazen google bile çok yavaş açılıyor...diğer üye arkadaşlarda aynı sorunu yaşıyormu bilmiyorum...

Geri