İnternet'te Sansüre KOCAMAN Bir HAYIR !!!

evet bende arkadaşım gibi kınıyorum özgür bir internet yaşamına destek veriyorum

ArKADAŞLAR SİZİ BİLMEM AMA BEN TTNET İNTİKAMIMI İYİ ALIYORUM VERDİĞİM PARANIN HAKKINI ALIYORUM ZORLARINA GİTSİDE GİTMESEDE ADAMLAR TÜRKİYEDE TEKEL OLMUŞLAR BORULARINI ÖTTÜRÜYORLAR BAKALIM KİM DUR DİYECEK.

2v9cbcj.jpg

:biggrin:biggrin:biggrin:clap

helal sana memetbey nasıl indiryorsun bu kotayı helal valla..:clap:clap

nedem biz elin amerikalısı avrupalısı kadar olamıyoruz yazık değil mi ona sansur buna sansur...

Yasayı çıkartırlarken uyumayacaktık.
Ama uyuduk verilen özgürlüğü geri almak zordur.

Tabiki buraya imzanızı atmanız koyun gibi güdülme durumundan direkt olarak kurtarmaz kimseyi ama koyun gibi güdülmekten memnun olmadığımızı, tepkili olduğumuzu, kazığı yesekte bunun farkında olamayacak kadar keriz olmadığımızı gösterebiliriz...

Arkadaşlar ben güdülecek bir koyun değilim haklarım var ve diğer ülkelerdeki insanlar gibi bu hakkımı istiyorum diyen herkes sadece bu Forumda değil TTNet'e de tepkisini göstersin

[email protected] bu adresi mail bombardımanına tutun arkadaşlar.

özgürlüğü kısıtlayanlara bilgiye ulaşmamızı engelleyenlere hayır

Herkes Haklı Tepkisini Göstermeli

Nasıl bazı sansürcü zihniyet şikayetlerde bulunup gerekli gereksiz sitelerin kapatılmasını sağlıyorlarsa bizlerde aynı şekilde karşı tepkimizi göstermeliyiz ki

birilerinin kişisel istekleri , direktifleri doğrultusunda sitelerimiz kapatılmasın bilgiye ulaşma hakkımız yerli yersiz elimizden alınmasın herkes tepkisini gösterirse

bazı kişiler geri adım atmak zorunda kalacaktır bunun özellikle avrupada bir çok örneği olmuştur ama susarsak birileri haksız

yere sitelerimizi kapatmaya devam edecektir bilginize.​

Geri