İnternette Dolaşan Yeni İddia

yok gardaşım yok ya hehehe . yaw türkbayrağı motifi kullanıyorlar.

birisi türk parası ( haliyle ay yıldız olacak) .. biride kanaltürkdeniyor. onada simge olarakayyıldızı koymuşlar.... he ille bişe var diyorsanız. simgelere iyi bakın. birbirinin tıpatıp aynısı değil.

Bu paralarin ustunde ismet inonunun resminide gordu bu halk !

Ben de Atatürk resimlerini beğenmemiştim.
Eski paralarımız daha güzeldi.
Hem bu krizde neden masraf edip yeni para çıkardılar.
Bir geçici kanunla eskisinin kullanımını 1 yılcık daha uzatsalar çok büyük tasarruf olurdu.
2009 yılı için Gülenin cemaatinin çook büyük paları vardı krizle birlikte sekteye uğradı (Allah korudu?) o ayrı mevzu.

ne alaka lan ? iyice paranoyak oldunuz ya :D ama süper saçmalamıssınız :D

Turk Bayraginda uygulanan standartlar neden ayni sekilde paralar icinde uygulanmiyor? Kanunda ay ve yildizin boyutlari ve nasil olacagi bellidir ve bu paralarinda uzerinde ayni sekilde uygulanmalidir.O paralar bizim vatanimizin paralari.

:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap

bırakın artık hoca ile hacı ile uğraşmayı

ortaya atılan gerçekliği kanıtlanmayan ama gerçek olmadığıda kanıtlanmayan bir iddia sonrasında bile forumdaki yorum yazanların siyasi düşünceleri çok basit bir şekilde anlaşılıyor..

χ∂αηтє23χ;4327175' Alıntı:
Ülke kirleniyor arkadaşlar....

Feto v.b şerefsizler ülkeyi yavaş yavaş kendi üstlerine geçiriyorlar

Varsa fetocu ve kendine güveniyorsa söylesin !!!

fetoyla we cematiyle hiç bi ilişkim yoq ama bu adamdan nie bu kdr korkuosunuz nie bu kdr karalamaya calısıosunuz musluman diemi?

ya fethullah gülen veya bi başkası önemli olan bence ayyıldızımızın şanına yakışır şekilde konması

alakaya maydonoz. bunu çokmu aramışlar acaba. o bizim değil dediğin bayrak dalgalanızr şekilde bi görüntüsü. öyleki özgür ülkelerin bayrakları gökyüzünde dalgalanır. Yoksa herkez türk bayrağının bi ölçüsü ve şekli olduğunu bilir. Saçmalamayalım

Anlayışında sorun varsa ve milletin saçmaladığını düşünüyorsan elimden birşey gelmez eleman :victory
Hazırlayan da ben değilim bu konuyla ilgili saçmalayan da ben değilim.
Abuk subuk yorum yapıp anlamadan bilmeden sıçrama sağa sola.
Konu ile ilgili herhangi bir yorum yapmamışım dikkat ettinmi.Aç gözünü de bak.Ben sadece tarafsızca aktarıyorum o kadar.
İlla birilerine bulaşacaksan tam saati çık sokağa bulursun tonla.

Sen ilk baş konuşmalara düzelt ondan sonra gel yorum yaz ben bir şehit yakını olarak senden daha iyi biliorum gelmiş bide abuk sabuk yorumlar yazma demiş.

birbirine benzemesi çok normal ay-yıldızımızı kendi logosu gibi kullanılmasına izin veren merciye kızmamız gerek ayrıca bu benzetme çok saçma ve yakışıksız.

Ben Bu Videoyu Bir Yerde izledm

Hay Allah, bu planımız da ortaya çıkmış tüh...
Halbuki ne güzel iyi gidiyorduk. Bizimkiler parayı ele geçirecekler, bazılarımız başka şeyleri, ben de hackhell' de gizli planlar yapıp, önce kendimi sevdirip, sırasıyla modları ve smodları, ardından da Solariz ile Dark Angel' ı da bizden yapacak, forumu sonunda Fethullah Gülen platformuna çevirecektik. Ne kadar bizden olmayan varsa süresiz banlayacak, banlanmak istemeyenleri zorla namaza başlatacak, boşalan meydanda kendimiz çalıp kendimiz eğlenecektik. İnfatuate' yi de cemaate dahil ettikten sonra o da bayan üyelere musallat olacak, başı açıkları zorla tehditle kapatacak, böylece misyon tamamlanacaktı...

Al sana paranoya, alın size teori...
Temizleyin zihninizi artık bu hastalıktan, yazıktır günahtır. Bir nesil kolay yetişmiyor. Hücrelerinize yazık...

ya nerelerden ne çıkartıosunuz bence çok çok saçma bişey....öle bişey yapılcak olsa parayla mı yapılır bu bir...ikincisi bayrak farklı şeklde dizayn edilmiş ve sölenenlerle alakası yok bu da iki....ben burda ne ak partiyi ne fettullah güleni savunuyorum...ama yani bu kadarda üfürükten şeylerden malzeme nasıl çıkarabiliyorlar hayret ediorum....bence çok saçma ve hiçbir alaksı yok....

ne mallar dunyada ya ugrastıkları seyler bak yokk ay yıldız oled yok bolede ay yıldız ayyılldızdır mılletın kafasını karıstırmayınn

Geri