İnternette Dolaşan Yeni İddia

Tamam da ..

Paranın değeri mi kayboluyormuş ? :D

Hem o gazeteler alınmadan önce de simgesi öyleydi..

bence alakası yok çünkü yapsalar tam olurdu onlarınki paradakine özellik olarak benziyor ama açısı falan ters

parayı fettullah gülen mi pastırmış

Çok saçma. Paranın üzerindeki ay yıldız 3 boyutlu şekilde dizayn edilmiş hepsi bu.

Çamur atalım da nasıl atarsak atalım mantığı.

saçmalıktan öte birşey değil ayrıca para üzerinde ki ay yıldız ile gülenin ay yıldızı arasında dağlar kadar fark var para üzerinde ki olması gerektiği gibi sadece perspektif verilmiş hilalin diğer ucu atatürkün kafasının arkasında kalmış bu ufak detayı görüp böyle bir fikri aklı şeytaniye yatan biri cahil kşileri kandırmak için tuvalete gidip münasip bir yerinden çıkarmış e işte türk toplumunun genel özellikleri icabı ile de bir çok kişi çıkan bu şeyi yemiş son 50 yılın en başarılı yönetimine çamur atma çabası bunlar

şaşırmadım :)

hiç dikkat etmemiştim.. İlginç bir durum gerçekten..

deli zırvasından başka bişey değil bi taraflarında kıl eğri çıksa artık "onlar yaptı!" diyecekler ... :durdurun

Atamın resminin olmadığı para para değildir!!!!!!!!!!!!!!!!

Tamam da ..

Paranın değeri mi kayboluyormuş ? :D

Hem o gazeteler alınmadan önce de simgesi öyleydi..

Hiç işte....

Aman korkmayın ilerici tayfası...

Fethullah dan zarar gelmez.Netekim Kenan dan bu kadar korkmadınız be...

La havle yaa.. adamların işi gücü kalmadı bide paraya bastırdılar kendilerini... kim uyduruyor böyle şeyleri anlayamıyorum ... deli saçması bunlar

yıldızı yavaş yavaş çıkartıyorlar galiba durmak yok yola devam

Arkadaşlar saçmalamayalım... :D:D:D

yuh artık paranoyanında bu kadarı sizinki resmen os........tan nem kapmak bu tabir tam sizin yaptıgınız yorumlara uygun biraz insaf edin arkadaşlar

Fetokulli olduğundan şüphe ediyordum yakında kokusu çıkar diyordum ahada çıktıııııı...

Burnuma fetokulli kokusu gelmeye devam ediyor..................

Geri