İnternette Dolaşan Yeni İddia

Tunyukuk

New member
Reaction score
0
Ya yağmur gibi yağarsınız yada lağım gibi akarsını
...başlangıcında TL nin geçirdiği değişimler anlatılıyor ancak uzun olduğu için koymadım.
Bu kısım son kısmı.

j782kj.jpg

2zols11.jpg

o9fp10.jpg

25zjsxs.jpg

2b2joz.jpg

1se0dy.jpg

ilginçmiş hiç dikkat etmemiştik 50 tlnin arkasında da atatürke düşman bir bayan yazarı koymuşlar

cok saçma yani bi alakası yok.sadece bayrak o sekilde dizayn edilkmiş orda bayrak kalkmamıski.yani camura gerek yok.hani buray fethullah gülenene nerden baglamıslar onada anlam vermek zor.o maliye bakanımı :D

hiçbir fark ayırt edemedim ayrıca paranın önüne isterse hiçbirşey koymasınlar umrumda değil

cok saçma yani bi alakası yok.sadece bayrak o sekilde dizayn edilkmiş orda bayrak kalkmamıski.yani camura gerek yok.hani buray fethullah gülenene nerden baglamıslar onada anlam vermek zor.o maliye bakanımı :D

o maliye bakanı değil bir cumhurbaşkanı ile eş değer artık ordan bizim ülkemizi yönetmeye çalışıyo akp ona sormadan bi iş yapmıyo artık bu ülkede

biraz araştırmak Lazım arkadaşLar..üLkemizde neLer neLer oLmaz denmiştir ama hep oLmuştur..

Turk Bayraginda uygulanan standartlar neden ayni sekilde paralar icinde uygulanmiyor? Kanunda ay ve yildizin boyutlari ve nasil olacagi bellidir ve bu paralarinda uzerinde ayni sekilde uygulanmalidir.O paralar bizim vatanimizin paralari.

Komik olduğunuzun farkındamısınız?

Şifre çözmeyi bu kadar seviyosanız gidin da vincinin şifresini çözün:S

Ne Olsa Işi Gücü Yok Bu Milletin, Parada Bile Bir Komplo Arıyorlar...

Benzerlikler olduğu kesin ama paranın üzerinde kullanılan ay yıldızın ( logo ) olarak kullanımı ne şekilde kanunlarda
düzenlenmiştir yada kullanılıp kullanılamayacağı ile bir düzenleme var mıdır tabi bunlara bakmak lazım bilgi için tşk.

o maliye bakanı değil bir cumhurbaşkanı ile eş değer artık ordan bizim ülkemizi yönetmeye çalışıyo akp ona sormadan bi iş yapmıyo artık bu ülkede

kardes doğrusu ben ona hiç katılmıyorum.yani sen resmen tüm meclisi başbakanı bakanı bi köseye atıp bir adam herseyi yapıyor diyorsun.dediğin kişi yani böyle bi güce sah,p değilki.başbakanda ona soracak değil.soracagı zmanan gereken yere sorar zaten başbakan.ama ona değil

Geri