İnternette 'Bedelli askerlik' platformu

innuendo

HANZALA
Moderatör
Reaction score
0
İnternette 'Bedelli askerlik' platformu

730DAB6278EE8943A8988D1Br.jpg

Bir yandan işini kaybeden ya da iş bulmakta zorlananlar, krizi de fırsat bilerek askerlik başvurusu yaparken, bedelli askerlik isteyenler de harekete geçti. Krizde mevcut işini kaybetmek istemeyen 17 binden fazla kişi "www.bedelliaskerlik2009.net" adlı internet sitesinde bir araya gelerek 'bedelli askerlik' taleplerini dile getiriyor.

bedelli.jpg

Sitenin giriş sayfasının başlığında Mustafa Kemal Atatürk'ün "Hiçbir medeni devlet yoktur ki, ordu ve donanmadan evvel ekonomisini düşünmüş olmasın" sözü yer alıyor. Sitenin sloganı ise, "Barışta bedelli, savaşta temelli..." Sitede bedelli askerlik ile ilgili haberler de detaylı olarak yer alıyor. Bunun yanı sıra bedelli askerliğin ekonomiye sağlayacağı katkıya da dikkat çekiliyor. Üyeler, bedelli askerlik için 7 bin 500 Euro'yu gözden çıkarabileceklerini belirtiyor

savaş zamanları dışında 15 ay askerlik fuzuli diye düşünüyorum eğitim silah kullanımı gibi bilgiler 3-4 ay gibi kısa sürede öğretilebilir...

savaş zamanları dışında 15 ay askerlik fuzuli diye düşünüyorum eğitim silah kullanımı gibi bilgiler 3-4 ay gibi kısa sürede öğretilebilir...

Umarım şu bedelli en kısa zamanda çıkar.
Askerlik süresi felan AB kriterlerine göre düzenlenmeli bence.

doğru düzgn bi eğitim yapasalar herkez razı askere gitmeyede.. banada artık fuzuli geliyor bu askerlik işi

Umarım şu bedelli en kısa zamanda çıkar.
Askerlik süresi felan AB kriterlerine göre düzenlenmeli bence.

yaf hersey güzel vatani görev ama 15 ay kişi mesleğinden uzak bi şekilde kalınca tüm bilgilerini unutur tekrar döndüğünde iş bulmada zorlanır devlet 15 ay boşa masraf yapıyo...bedelli gelirse hem para kazanacak hem masraf biraz daha düşer...

Geri